Hanimlar isteye isteye bile bile sezeryan olmak akilsizlik bence tamam bebegini alacagin saat belli oluyor ama bunun icin herseyi ile normal yoldan doguma hazirlanan ve vaktini bekleyen bebeklere kiymayin nolurr ... ben normal dogum icin israrla bekledim 40+5 e kadar ve suni sanci aldim 8 saat bekledim olmadi bebegin kalp atislari dustu dediler suyu bitti dediler sezeryana aldilar. ozel hastanede zaten ogun hic normal dogum yapan olmadi. dr hemsireler gidip gelip olmaz yok yok sen yapamicaksin vs diyip hastalari sezeryene sartliyorlar suni sancinin dozunu azaltip acilma olmuyor diye kandiriyorlar benimle birlikte 3 gebe daha ayni sekilde sezeryan oldu ogun ve en cokta ben bekledim hepsi iki uc saat bekleyip kandirilip ameliyathaneye gittiler... ve sezeryan sonrasi inanilmaz acilar cektim. bebegimi gormek istememisim ve yedi saat sonra ayildim . evet herkes boyle olacak degil elbette ama ameliyatli bi sekilde bebege bakmak onu emzirmek ne demek olan bilir... kucagina bebegini baskalari veriyor kalkip alamiyorsun hele de bakacak kimsen yoksa allah yardimcin olsun...