öncelikli gecmiş olsun allah annalı babalı büyütsün benim doğumun tam bir kabustu 3 senedirde doğumda yaşadıklarımın bedeli çekiyorum doğumun zaten çok zordu birde doğum bittikten sonra kanamam durmadı daha masadayken onca dikişi tekrar açıp kürdaş ettiler şimde 2. olmuyor kürdaşta çok uğraştıkları için rahimde yapışıklık olmuş 2aydır hsg cektirdim eyer bir kaç ay içerisinde hamile kalamassam heralde yapışıklığı açmak için ameliyat görünüyor benim vajinam çok kemikli bir yapıya sahipmiş bunu bana bakan hemşire anlamalıydı bana sadece 4cm acılmışsın 2 saate doğum olur azdaha ben ve bebeğim ölüyorduk ama her doğum aynı değil siz siz olun doğumda kaç cm acılmışmı diye bakıyorya o anda sorun vajiman acılmaya müsaitmi diye benim sezeryanlıktı sonra kendiside söylüyo biz sezeryanlık doğurtuk
okurken içim acıdı valla..geçmiş olsun canım.rabbim ikinci de yaşatmasın inşallah.
muhakkak kimse doğum kolaydır diyemez ama bunu bu kadar dile getirmekte yanlış bence çünkü kadınlar zaten korkuyorlar dogumdan onları iyice korkutmanın anlamı yok her güzel şeyin oldugu gibi bir bebeğe kavuşmanında mutlaka zorlukları olacaktır bol bol dua etmek lazım ve cesaretli olmak lazım
geçmiş olsun, bebeğine ve sana sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin rabbim. baya zor olmuş, ben zaten korkuyorum doğuramam ben yaa..
Arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun. Neyse ki bebeğinle beraber sağsalim atlatmışsınız doğum olayını. Şimdi söylemek istediğim şey şudur : Arkadaşımıza anlattıklarına kızanlar olmuş. Halbuki ben de hamileyim ve normal doğum istiyorum. Arkadaşımın tecrübesini duyduktan sonra dedim ki buna bile dayanan insanlar var. Ben neden yapamıyım ki zaten zor olacağı da garanti değil. Ha bir zorluk ve allah göstermesin terslik olursa da zaten sezaryene alıyorlar. Derken buradan da illa sezaryen ile doğum yapmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum. Normal doğum bebek için sağlıklı olanıdır. Sizin burada seçme şansınız yoktur. Bebeğini düşünen her anne normal doğum olsun diye üsteler aksilik olsa bile. ( Ama mümkün değildir maalesef ) Zaten iyi haber şu ki isteğe bağlı sezaryen yasaklandı :) Artık kadınlarımız hastanelerde ben sezaryen istiyorum diyemeyecekler. Eğer gerekli ise sezaryen olacaklar. Eğer bana diyecekseniz ki dayanamayız bilmem ne onun da çözümü epidural anestezi :) Artık sizin için daha ne yapsınlarNormal doğum bebeklerin zekalarını, bağışıklık sistemini güçlendirir. Alması gereken bakterileri alır normal doğumla bebekk. Allah aşkına bilinçlenelim...!!!!
canım kıyamam burnunumu kanatmışlar oy oy . benım bebegımde zor dogum oldugu ıcın omuz felcı brekıal pleksus yanı doktor zorla dogum yaptırdıgı ıcın bebek kanaldan gecerken dogru hamle yapılmadıgı ıcın oldu neden zorla dogurtmaya çalışrlar anlamıyorum bebeklerımıze zarar ve acı verıyorlar.
herkese çok teşekkür edıyorum,hepinize bebişlerinizi kolaylıkla ve sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum,özellikle sana cok tesekkur ederım canım senin gıbı bilinçli ne yaptıgını bilen insanların oldugunu bilmek ne güzel,bundan sonra sezeryan yasaklandı isteğe bağlı olmayacak,korkanlarda epiduralı tercih ederler,sanırım 4 cm acılmadan önce epidura taılmıyor,acınızın durumuna göre karar verirsiniz o sizin tercihiniz,kendi doğumumu yazmam insanları korutmamalı ben yasadıklarımı yazdım,istemeyen okumasın,kac kez daha söylucem herkesın ki farklı oluyor,bende burada normal doğumu kolay gecen kişilerin yazılarını okuyup güzel hayallerle korkmadan sakin bir şekilde doğuma gittim ama zaman ilerledikce hicte öyle olmadıgını gördüm,neyse daha fazla uzatmıcam herkesın kendı kararı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?