normal doğumda yaşadıklarım!!!

RABB'im sağlıklı,uzun ve hayırlı ömür versin evladınıza.oldukça ayrıntılı yazmışsınız.korkutucu geldi açıkcası :)))

tesekkur ederım,evet yasadıklarımı bır bır yazdım hamıleyken cok merak edıyordum merak edenler ögrensın dıye yazdım,ama tabıkı herkesın kı farklı olur bunlar benım yasadıklarım

Bende 35+5 deyim normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum.En çok da sunni sancıdan.Bi de bebeğin ani gelişiyle.Sen hayrlısıyla kurtarmışın darısı başıma :18:

Bende 35+5 deyim normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum.En çok da sunni sancıdan.Bi de bebeğin ani gelişiyle.Sen hayrlısıyla kurtarmışın darısı başıma :18:

amın canım Allah kurtarsın ,son gunlerde zor gecmek bılmıyor ben hergece ruyamda doğuruyordum:)

çok geçmiş olsun ALLAH analı babalı büyütsün yazdıklarını okurken kendi doğumum aklıma geldi tekrar yasadım sanki :) 12 sene oldu ben doğum yapalı ama bna tekrar yaşattın o günümü dünyanın en güzel duygusu..Allah her isteyene nasip etsin..

geçmiş olsun.. allah analı babalı büyütsün yavrucugunu... benimde az kaldı çok tırstım yaa aglıcam şimdi

teşekkür ederım canım,aradan uzun yıllar gecsede insan ılk gunku gıbı hatırlar cok farklı duygular amin Allah herkese nasıp etsın aratmasın

geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün

ben de normal doğum yaptım ama çok kolay bi doğum oldu benimkisi
ayrıca bebeğim doğunca sancım da o an gitti bitti yani plasenta çıkacağı zaman
bişey hissetmedim ben ve dikeceği zaman da uyuşturucu iğne yaptı bana doktorum
ve onu da neredeyse hissetmedim gibi
sanırım siz biraz talihsizlik yaşamışsınız

aman allahim gecmis olsun yaa of ben hic dusunemiyorum böyle dogumdu falan olacak is degil ya...valla allah kolaylik versin hamile olanlara

cok gecmiş olsun hayırlı olsun bebeğiniz herkesin dogumu aynı olmuyor her doktorda ve hastanede aynı olmuyor siz biraz talihsizlikler yaşamışsınız uyuşturmadan dikiş atılır mı hiç ne saçmalık allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim kolaylaştırsın dogum yapacak bircok kadın var bu yazıyı okuyup psikolojıleri bozulabilir

tesekkur ederım ,sanırım şanssız günümdeydim,birde bebeğimin erken gelişi ani oldu,o gün stajer ebe vardı dr. son 5 dk da geldi,her işlemi ebe yaptı kesme dikme vs. ,asıl ebe izinliymiş o gün tabıkıde herkesın doğumu farklı oluyor,bende güzel bır doğum beklıyordum,bu yazıyı okuyanların psıkolojılerı bozulabılır yazmıssınız ama şuda bır gercek ki doğum sancısı hiçbırseye benzemıyor,bu talıhsızlıkler olmasa bıle...

aman allahim gecmis olsun yaa of ben hic dusunemiyorum böyle dogumdu falan olacak is degil ya...valla allah kolaylik versin hamile olanlara

amin ,Allah tüm hamılelere yardım etsin,neden annelerın ayagının altı cennet olmuş hıc kolay degıl annnelık doğurduktan sonrada bitmiyor emek ve sabır ıstıyor...

tesekkurler canım ,bebegın saglıcakla buyusun,senın adına sevındım doğumun kolay olmuş

muhakkak kimse doğum kolaydır diyemez ama bunu bu kadar dile getirmekte yanlış bence çünkü kadınlar zaten korkuyorlar dogumdan onları iyice korkutmanın anlamı yok her güzel şeyin oldugu gibi bir bebeğe kavuşmanında mutlaka zorlukları olacaktır bol bol dua etmek lazım ve cesaretli olmak lazım

Hayırlı olsun bebeğiniz..

Yazdıklarınızı okuyunca ciddi anlamda korktum bebek sahibi olmaktan.. :)

geçmiş olsun, bebeğine ve sana sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin rabbim. baya zor olmuş, ben zaten korkuyorum doğuramam ben yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…