- Konu Sahibi filizerdem
normal doğumda iğneyi ne aşamada yapıyolar merak ediyorum lütfen cevap yazar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yapılsa da inan umrunda olmuyo ne yaparsanız yapın doğurtun beni modunda oluosun:))))
Ya bu arada mutlaka kesiyorlarmı? aranızda kesik atılmadan doğuran varmı?
Beni kesmesinler ya düşündükçe bi hoş oluyorum :bbo:
hyr cnm bende yeni dogum yaptım normal dogum 2 ay oluyo kesmediler. ama normalde kesiyorlar mı bilmiyorum. bana sancılarım çok şiddetlenmişti o zaman iğne yaptılar ne için yaptıklarını hala bilmiyorum. bide dogum yapınca dikiş atmadan önce iğne yaptılar uyuşturrsun diye.
evet kesecekleri zman igneyi önce yapıyorlar acı hiisetme diye.ben epidural normal dogum yaptım.o yuzden bana kesi atılırken igne falan yapılmadı.üstüne birde suni sancı yedim.ama benim sanssızlıgım epiduralım agrı eşigimin düşük olmasından dolayı tutmamış.bunuda kesi atılırken ögrendik.birde bebeğim 4 kiloydu ve ilk dogumumdu.buna ragmen korkulacak bişey yok arkadaşlar bana baksanıza ben canlı canlı dogum yaptım.sonra bebeginizi kucagınıza aldıktan sonra herşeyi unutuyosunuz zaten...Kesecekleri zaman yapıyorlar o halde kesiği hissetme diyemi acaba? CADIARZU
Ya bu arada mutlaka kesiyorlarmı? aranızda kesik atılmadan doğuran varmı?
Beni kesmesinler ya düşündükçe bi hoş oluyorum :bbo:
amiiinn.. bende 34. haftamdayım ve yaklaştıkça insan her ayrıntıyı düşünmeye başlıyo ama bu sitedeki paylaşımlar okadar içimi rahatlatıyorki anlatamam doğum yapmış olan arkadaşlar hepinize çok içten teşekkür edeim valla çok rahatlatıcı bilgiler veriyosunuz.ben birde iç dikiş diye birşey duydum çatı dar oluncamı ne içede kesik ve dikiş atıyorlarmış aslında takıldığım bi mevzuu değil sadece bana bu bilgiyi veren kişi doğrumu söylüyo onu merak ettğim için sorayım dedim :))