• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal Doğumda Doğumhanede Neler Olup Bitecek?Temizliğimiz Nasıl Olacak?Bilen Var Mı?

ben hala karar veremedim bir yandan normal olsun çabuk toparlanırım bu kadar insan yapmış ben mi yapamayacağım diyorum diğer yandan korkuyorum en iyisi sezeryan olayım diyorum :) gerçi en iyi yanıtı dr verecek ama ben kendi kendimi yiyorum azda kaldı offf offf

canım doğru nefes alıp vermeyi bildikten sonra herşey süperr
tabi sancılarıda çekeceksin psikolojide çok öenmli
ha birde kesi var ben 35gün önce normal doğum yaptım kesiyi hissetmiyorsun bilee
Allah kolaylık versin bol bol yürü canım hareketli ol

daha önce bahsettiğim gibi normal doğum yapan arkadaşım kendine dikkat etmediği için doktoru iki yıldan önce dikişi yenileyemem dedi. çünkü o doğumdan sonra kayınvalidesi annesi evde iş yapıyorlar yardım ediyim düşüncesiyle zırt pırt kalkmış ayrıca bir hafta yatması gerekirken oturmuş öyle olunca dikişleri açıldı. şimdi oğlu 1,5 yaşında yine hamile doğum sonrasında vajina düzeltme ameliyatı olacak. ÖNEMLİ OLAN HANGİSİ OLURSA OLSUN DOĞUMDAN SONRA KENDİNİZİ SIKMAYIN DİNLENİN. ZORLANMAYIN.

canım doğru nefes alıp vermeyi bildikten sonra herşey süperr
tabi sancılarıda çekeceksin psikolojide çok öenmli
ha birde kesi var ben 35gün önce normal doğum yaptım kesiyi hissetmiyorsun bilee
Allah kolaylık versin bol bol yürü canım hareketli ol

merhaba
bende 4 aylık hamişim
fatih 29 mayıs hastanesine giiyorum, duyan varmı Mine Gül Hatipoğlu
çok memnunum oldukça moralimi yükselten çok ilgili bir doktor
ama araştırınca sanki sezaryen doğum oranı daha fazla görünüyor acaba kolaya mı kaçıyor onu merak ediyorum....
maşallah sen kurtumuşsun ve en güzel şekilde...
normal olunca hem çabuk toparlanıyorsun hemde kiloları rahat veriyormuşsun :49:

merhaba
bende 4 aylık hamişim
fatih 29 mayıs hastanesine giiyorum, duyan varmı Mine Gül Hatipoğlu
çok memnunum oldukça moralimi yükselten çok ilgili bir doktor
ama araştırınca sanki sezaryen doğum oranı daha fazla görünüyor acaba kolaya mı kaçıyor onu merak ediyorum....
maşallah sen kurtumuşsun ve en güzel şekilde...
normal olunca hem çabuk toparlanıyorsun hemde kiloları rahat veriyormuşsun :49:

tebrik ederim canım maşalahh:nazar::nazar:
yok canım ben duymadım ankaradayım ben
hakkında hayırlısı olsun canım
evet canım normal doğumda hem kolay toparlanıyorsun hemde kilolar çok hızlı gidiyorr:66::66:
inşalahh yavrunu sağlıkla alırsın kucağınaa

Son düzenleme:
bende normal doğumdan korkuyorum ama yinede normal olmasından yanayımm daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum henüz 2.5 aylık hamileyim daha çok var düşünmemeye çalışıyorum allah yadımcımz olsun

Son düzenleme:
bende normal doğumdan korkuyorum ama yinede normal olmasından yanayımm daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum henüz 2.5 aylık hamileyim daha çok var düşünmemeye çalışıyorum allah yadımcımz olsun

amin canımm
canımm neler yaşandığını bilme sürpriz olsunn:)))

Back