normal doğum yaptım eşim benden soğudu:(

aslında bunun cevabını ben veremem, bu tamamen sizin eşinizle aranızdaki ilişkiyle ilgili.
ama belki birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz.
siz ve eşiniz, 2 saatlik bi kaçamak olabilir, bebeğinizi, varsa annenize yada kayınvalidenize bırakabilirsiniz.
bebeğinizi uzun süreli ihmal etmemek şartıyla bi yerlere gidebilirsiniz, sevgiliyken olduğunuz gibi.

aynen karanfilcim bende senin gibi olmuştum.sanki cinselliği düşünürsem bebeğime ayıp etmiş olucaktım gibi hissediyordum.içim de çok isteksizlik olmuştu.benimkide geçti çok şükür.ama eşimde hiçbir değişiklik olmamıştı.

KONU SAHİBİ ARKADAŞIM BENCE BU BİR SÜREÇ VE GEÇECEKTİR.ÜSTÜNE FAZLA GİTME DERİM.KENDİ HALİNE BIRAK EŞİNİ.

Son düzenleme:
Bu işin standart bir doğrusu yok heralde.
Ben de normal doğum yaptım, emzirdim de, ama eşim bu konuda uzaklaşmadı hiç.
Emzirmeden filan olabilir denmişte, tam aksine benim eşimin çok hoşuna gidiyor emdiğini görmek.
Tabi bu eşe göre değişir, sizin eşiniz yeni hayatına adapte olmakta zorluk çekiyor olabilir arkadaşların dediği gibi.
Bence de zaman tanıyın biraz, geçicidir inş.

"Meryem ana sendromu" diye birşey var. Baba olmuş erkeklerin çoğunda görülüyor. Karısını, hayat arkadaşını vs; dokunulmaması gereken kutsal bir varlık olarak görüyor. Bir kısmı zamanla kendiliğinden düzeliyor. Sizinki düzelmezse bir aile terapistine başvurabilirsiniz...
Ya da "tantra" hakkında kitaplar var, onlardan edinip biraz rahatlatabilirsiniz. Onun egzersizleri bu sorunu aşmanıza yardımcı olabilir.

zamana bıraktım bende hiç bahsetmıyorum ,gülüyoruz yıyoruz ıcıyoruz eğlenıyoruz dısarı cıkıyoruz herseyı yapıyoruz cınsellık yok ,cok ilginc gelıyor,esimin davranısları doğumdan sonra değişti bana karsı cok daha ıyı evıne bağlandı erken saatlerde gelıyor,daha cok sahıplendı gercekten cocuk erkegı eve bağlarmıs yasadım gördum,ama evliliğimizde en ıyı olan cinsellığı kaybettık,zaman nelerı gösterecek bakalım,söylediğiniz kıtabı arastıracağım teşekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…