Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşim de anneler günümü kutlamaz bir kere sorunca da annemdeğilsin demişti. bu sebeplerdenboşanmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum. toleransınız çok düşmüş.merhaba
Eşimle 7 yıllık bir evliliğimiz var ve 1.5 yaşında bir kızımız var.
22 yaşında ( eşim 24 ) çok küçük bir yaşta çok severek evlendik. Eşim ev işi ve çocuk sorumluluğunu bilen biridir. Bu konuda beni hiç üzmedi. Genel olarak çevresinde çok sevilen iyi niyetli bir adamdır. Kızına da çok iyi bir baba..
Yıllar gelen bir sorunumuz var o da siniri. Gerçekten çok sinirli bir yapısı var. Trafikte, evde, misafirlikte sinirlenip bunu yüzüne çok kolay yansıtır. Asla hakaret küfür vs etmez. Sadece sesi biraz yükselip karşıdaki insanı gerecek hareketler vs.
Çocuktan sonra ama özellikle de son zamanlarda eşimden soğuduğumu çok net hissediyorum. Eskiden tolere edebildiğim şeyleri artık etmiyorum.
3-4 aydır ikimizde çok gerginiz. En ufak şeyden tartışma çıkmaya başladı. Birbirimize seni seviyorum diyemez olduk. Çocuk olmasa kesinlikle boşanırdık. Bir kez boşanmayı konuştuk eşim çok ağladı beni kızımdan ayırma diye. Eğer bizi ayırırsan seni ömür boyu affetmem ben kızımın her anına şahit olmak istiyorum dedi, kıyamadım.
Dün misafirimiz vardı. Arabadayız. Arabayı ben kullanıyorum. Sinyal verişimden, hızımdan, durup kalkmama kadar heeeer şeye söylendi. Zaten orada bi sinir oldum neyse dedim. Akşam yine misafirlerimizde salonda otururken sohbet anneler gününe geldi. Ben de eşimin hediye almadığını hatta kutlamadığını söyledim. Sen benim annem misin ne hediye alacağım gibi cümle kurdu. Taş gibi oturdu. Gerçekten çok beklemiştim güzel bir kutlama ama olmadı.
Akşam uzun uzadıya bir düşününce son günlerde özel günlerde hiç hediye almadığını, her fırsatta her konuda ne kadar çok söylendiğini, zor günlerimde artık destek olmadığını fark ettim.
Çok üzgünüm.. Toparlanır mıyız kopar gider miyiz bilmiyorum.
Çocuklu olmak ne zormuş, onun için kırk sefer düşünüp kılı kırk yarıyorum.
Bu evlilik nereye gider ?
Eskiden benimle bir ağlayan, her zaman karşı cinse kibar olup alçak gönüllü davranan adam, şekerimin olduğunu bildiği halde doğumdan sonra veremediğim kilolar için ayı gibi oldun bile dedi.. Günlerce özür diledi ama nafile.
Boşa mı zorluyorum ?
Eşinizin sorunu tek taraflı değil yorumlarınızdan anladığım şuan etki-tepki evresindesiniz.Bir dönem gitmiştik gerçekten çok iyi gelmişti.
Ben şu an teklif ettim ama paramız yok cevabı geldi. Para evliliğimizden daha önemli olduğu için.
Ben çabalıyorum gerçekten ama karşılık göremiyorum.
Ona göre her evlilikte olur görme, duyma, bilme, büyütme..
İnstagramda dr. Rengin Börekçi var. İlaçsız sadece beslenme düzenini değiştirerek hem diyabetin iyileştiğini hemde kilo verikdiğini güzel şekilde açıklıyor. Baya faydasını görürsünüz.Spora yazıldım, aralıklı oruç yapyıyorum ama kg veremedim :) çünkü şeker.. İlaç kullanmam gerekiyor ama emzirdiğim için kullanamıyorum.
Yine de zayıflamak için her yolu deniyorum ya kendimi hiç sevmiyorum böyle hiç alışkın değilim
Nasıl sözlü zararı yok yahu,ayı gibi oldun demis kadina
Cezalandırma sistemini bünye olarak otomatik uygular zaten. Libido katili hödükBen görmedim onu, lk mesajına istinaden yazdım. Vay öküz diyerek güncelliyorum yorumumu. Bir ayı ile çiftleşmek istemezsin o halde deyip pipiliyi ıssız ve karanlık yatak odasında tek bırakmak lazım o vakit. Seksle cezalandırmak türk kadınının en bilindik özelliği sonuçta.
Kadının soyadını gördükten sonra otomatik olarak dengeli beslenemiyorsun zatenİnstagramda dr. Rengin Börekçi var. İlaçsız sadece beslenme düzenini değiştirerek hem diyabetin iyileştiğini hemde kilo verikdiğini güzel şekilde açıklıyor. Baya faydasını görürsünüz.
Cezalandırma sistemini bünye olarak otomatik uygular zaten. Libido katili hödük
Öff her yerde saçma sapan yorumlarınıza denk gelmekten gina geldi. Reaksiyon aldikca keyifleniyor musunuz bari?Bugün kocişkomla ilk el ele tutuştuğumuz gün meşalelerle kutlayacağız hdhshhd
Kutlamazsa boşarım !
Çooooq ama polemik yasak. Şey mi yapsanız acaba göz ardı et? Hani öyle bi buton varya ? Bir de beni kimse beğensin diye yazmıyorum ve umurumda değilsiniz şimdi devam edin saydırmayaÖff her yerde saçma sapan yorumlarınıza denk gelmekten gina geldi. Reaksiyon aldikca keyifleniyor musunuz bari?
Nolur beni umursayin ya evet, islevsel bir butondur kendileri. İlk size nasip olacak bilmem kaç yıllık forum hayatimda bence begenmedim kasiyorsunuz ama hayırlısı.Çooooq ama polemik yasak. Şey mi yapsanız acaba göz ardı et? Hani öyle bi buton varya ? Bir de beni kimse beğensin diye yazmıyorum ve umurumda değilsiniz şimdi devam edin saydırmaya
Hiç sıkıntı yokNolur beni umursayin ya evet, islevsel bir butondur kendileri. İlk size nasip olacak bilmem kaç yıllık forum hayatimda bence begenmedim kasiyorsunuz ama hayırlısı.
+1Ben açıkcası eşinizin terapiye ihtiyacı oldugunu. Muhtemelen iş yerinde veya başka bir konuda olan stresini bu şekilde dışa vurduğunu düşünüyorum. Öncelikle öfke kontrolü için terapi alması gerektiğini yoksa bu şekide daha fazla yıpranıcağınızı ona söyleyin, siz üstünüze düşeni yaptıktan sonra eğer düzelirse zaten sorun kalmaz. Düzelmezse o zaman boşanmayı düşünürsünüz.
Böyle adamlara demek keyfi kilo alımıyla gelsen itin dotune sokup çıkaracak. Baksana hastalık durumunda bile dedigineÜstüne oturur ezerim ben olsam. Alınan kilolar boşa gitmesin yazık. Gece uyurken kafasına otururum.