Normal doğum yapmış olanlar her aşamasını anlatabilir mi?

Fiyatlar nasil o hastaneden diğer hastene gibi mi yoksa fiyat ucurumu varmi acaba

C

Canim nasilsin dogmus olmali bebisin nasil dogurdun.ben hamileyim 38 haftalik ayni korkular bende de var.napicam hic bilmiorm

Merhaba. Öncelikle bebeğinizi güzel günlerde sağlıkla büyütünüz. Ben bir şey danışmak istiyordum. Doktorum bana da propess önerdi. Benim açılmam yok, sancım yok, suyum tıkaç filan gelmedi, bebek doğum pozisyonunda ama doğum kanalına girmedi. 39+5 teyim. Acaba sizde mi bu durumdayken kullandınız fitili?

Merhaba. Bende sancı varken acilma olmadigi icin yapildi. Doktorum kendisi yerlestirdi. Ve bebeğim kanala girmisti. Suyum acilma basladiktan bi muddet sonra geldi. Eger doktorunuza guveniyorsaniz dusunmeyin derim. Ben soru bile sormadim. O kadar guveniyordum.
Umarim açıklayıcı olmuştur

Şimdiye kadar dogurmussunuzdur. Sağlıkla büyütün. Sizin nezlinizde tüm hamilelere soyliyeyim. İlk doğumunuz olsa bile zamanı geldiğinde vücudunuz ne yapacağını bilmiyor vücudunuz doğurmayı biliyor bebeğiniz doğmayı biliyor

Yani bebek fitilden sonra kanala girdi anladığım dimi. Doktoruma güveniyorum evet. Sadece hani hiç açılması sancısı olmayan bebeği doğum kanalına girmemiş olan birinde etki eder mi diye bilmek istedim

Hangi hastanede hangi doktorda yaptınız doğumu acaba

Ben İstanbul avrupadayım daha doğuma çok var ama henüz güvenilir bir doktor buldum diyemem
İyi araştırın mutlaka vardır orada. Benim doktorum çok iyiydi sagol sun ilçe olmasına ragmen şehirlerden gelenler oldu hep. Onun sayesinde dikş bile atılmadı. Çok rahat oldu dogum. Siz de bulabilirsiniz orada

İyi araştırın mutlaka vardır orada. Benim doktorum çok iyiydi sagol sun ilçe olmasına ragmen şehirlerden gelenler oldu hep. Onun sayesinde dikş bile atılmadı. Çok rahat oldu dogum. Siz de bulabilirsiniz orada
Ne kadar güzel... İstanbul kalabalık, 1doktor günde 30kadın doğurtuyor ,yoruluyor, uğraşmak istemiyorlar.. Atıyorlar kesiği.. Gerçi 3günde geçen yaralar ama.. Bir de şey soracağım, vajina da genişlik kalıyor mu, eski haline dönüyor mu?

2 3 ayda eski haline döndü. 40 günde eski haline döndü ama hafif genişlik vardı. 3 ayda tamamen eski haline döndü gün geçtikçe aynı eskisi gibi oldu. Kegel egzersizin hamileyken de cok yapmıştım dpgumda sonra da bunu öneririm

Bende yapıyorum canım, zaten normal doğuma da faydası varmış duyduğum kadarıyla

Evet var tabiki. Doktorum bana dedi ki dediklerimi uygularsan dikiş yapmayız diye. Tamam dedim tam yırtılacakken dur dedi bu egzersizleri sayesinde durabildim.bu sebeple dikişsiz atlattım.
Yani nerede dur dedi tam olarak acaba ıkınırkrn mi sancı çekerken mi

Evt dogum sırasında dedi. Bebek cıkarken 3 5 kez ıkın ve sonra dur dedi evire çevire yırtılması ı önledi
İyi doktor demek ki yaa. Ben İstanbul gibi her saniye yüzlerce doğum olan bir yerde, doğurtmaktan bıkmamış bir dr nereden bulacağım etrafımda normal doğum yapan herkes kesiliyor ama korkutucu bir şey değil bunu biliyorum. Temiz olduğun sürece yaranın çabuk iyileştiğini de biliyorum.. Sadece, kesilmemesi daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…