Normal doğuma hazırlık

dilaraakca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
63
7
1
32
Merhaba kızlar
35. Haftayım normal doğum istiyorum bunun yaptığınız hazırlık varsa benimle paylaşır mısınız ahududu çayı hurma merdiven yürüyüş vs deneyen var mı

Merhaba kızlar
35. Haftayım normal doğum istiyorum bunun yaptığınız hazırlık varsa benimle paylaşır mısınız ahududu çayı hurma merdiven yürüyüş vs deneyen var mı
Günde 30 40 dk yürüyül 10-15 squat yaptım ben işe yaradı sanırım

Merhaba kızlar
Sakın yapma çok pişman oldum bende normal doğum yapan biri olarak eşim üzerime kuma geitirdi

Ya eşim sürekli diyordu senin vajinam çok geniş bu sebeple başka bir tane bekar orası dar olan birini buldum dedi ben de kabullenemeyip boşandım ondan mecburen bı kerede vajinoplasti ameliyati olmama rağmen hala çok geniş zevk alamıyorum eskisinden daha da geniş olmuş dedi sürekli ses çıkarıyor çok bollasmis artk on defa da ameliyat olsan kendine gelemez senin işin bitmiş yaşım da 31 gencim neden böyle yapıyor anlam veremiyorum bende bana baskılardan dolayı boşanma davası açtım oda genç bekarla evlendi

Ya ben bir kız çocuğu doğurdum normal doğum la pisman oldum çok kötüydü demek istedim

Herkesin vajinası senin vajinan değil, herkesin kocasıda senin kocan değil. Milleti korkutma normal doğuma.
Evet orası da doğru ama benim ameliyat im çok zor geçti çok dikiş atıldı yipranmalar yok ama doğum esnasında çok zorlanmaktan dolayı sürekli enfeksiyon okşuyorum hala da öyleyim on yıldır çocuk da alan yapmıyorum doktor lar tehlikeli diyorlar senin için yani evlenmekten bile soğudum o derece yine de siz bilirsiniz kokutmak istemiyorum

Evet orası da doğru ama benim ameliyat im çok zor geçti çok dikiş atıldı yipranmalar yok ama doğum esnasında çok zorlanmaktan dolayı sürekli enfeksiyon okşuyorum hala da öyleyim on yıldır çocuk da alan yapmıyorum doktor lar tehlikeli diyorlar senin için yani evlenmekten bile soğudum o derece yine de siz bilirsiniz kokutmak istemiyorum
Evet ama neticede doğumuna karar vermiş doğurmak üzere bir kadın var. Aklınızı kendinize saklasanız daha iyi olur gibi

Ya eşim sürekli diyordu senin vajinam çok geniş bu sebeple başka bir tane bekar orası dar olan birini buldum dedi ben de kabullenemeyip boşandım ondan mecburen bı kerede vajinoplasti ameliyati olmama rağmen hala çok geniş zevk alamıyorum eskisinden daha da geniş olmuş dedi sürekli ses çıkarıyor çok bollasmis artk on defa da ameliyat olsan kendine gelemez senin işin bitmiş yaşım da 31 gencim neden böyle yapıyor anlam veremiyorum bende bana baskılardan dolayı boşanma davası açtım oda genç bekarla evlendi
Vajina kaslardan oluşan bir organ genişleyip daralır asla aynı boyda kalmaz yani erkeklerin 5 cm lik pipisiyle mi bollaşıcak vajina? Doğumdan sonra eski halini alan bi organ ne kadar esnek oldugunu sen düşün bence eşin senin bu bilgisizliğinden faydalanmıs konunun vajınanla ilgili olduğunu düşünmüyorum umarım boşanırsın böyle iğrenc biriyle evli kalma bide kuma getirmiş şerefz

Back
X