Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim iki hamileligimde 40 ustu oldu ilk normaldi ikici gelmedi bir turlu riskler vardi 40 da gecince sezaryan oldunormal dogum yapan arkadaslar, benim merak ettigim 40 yada 40ustumu oldu hep. Saglikli bir sekilde daha erken dogum yapanLar varmi?
Benimde ilk dogumum normal 2.sezaryan oldu sezaryanla ilgili korkularinz varsa yazmak istedim hic korkmsyin derim sezaryandan en fazla 1 hafta sonra eski halinizdesizn normal dogumdan sonra ben daha uzun toparlanmistmilk kızımı 36+5 de normal dogumla dogurdum canım. (herhangi bir riskim yoktu)
sımdı 2. kızımda da erken dogum riskim var 30. haftayı geçeyim de ınsallah sonrası Allah'a emanet (sezeryan olacagım bu sefer )
Benimde ilk dogumum normal 2.sezaryan oldu sezaryanla ilgili korkularinz varsa yazmak istedim hic korkmsyin derim sezaryandan en fazla 1 hafta sonra eski halinizdesizn normal dogumdan sonra ben daha uzun toparlanmistm
canım ben ılk kzımda ılk zamanlar midem cok bulanıyor dıye hep ananas yedim
normalde cok nadir ananas yerım ben:)
ve 9 ay boyunca yedım dıyebılırm
(ama ılk 4 ay hep lekelenmem de vardı etkisi var mı bilmiyorum)
yıllar sonra okudumki,bilimsel olarak kanıtlanmasa da ananasın da dogumu kolaylastırdıgı yazıyor
hurma gibi yanı. 37'yi geçince ananas ve hurma ye bol bol, mümkünse yürüyüş bir de:)
Valla bende suan 40+3 oldum hala ses seda yok ,her gun hastane cok yorucu bir donem. belirsizlik yoruyor insani..
41+1 de yatis yapip suni sanci vericem dedi bakalim artik insallah sizin ki cok bekletmez zamaninda gelirAy canim allah yardimcin olsun. Heyecan doruktadir ama dedigin gibi belirsizlik cok fena. Ne zamana kadar bekliyecek doktor? Suni fena baslatilamiyor mu?
Ah sezaryen normal doğum. Daha 21. Hafta bitti ama korkularım başladı bile normal olsun istiyorum ama o süreçten korkuyorum. Sezaryen olsa o da toparlanmak zor olur gibi geliyo bilemedim. Bide epiduralden çekiniyorum çokBenimde ilk dogumum normal 2.sezaryan oldu sezaryanla ilgili korkularinz varsa yazmak istedim hic korkmsyin derim sezaryandan en fazla 1 hafta sonra eski halinizdesizn normal dogumdan sonra ben daha uzun toparlanmistm
Suni sancı vok acı veriyor diyorlar doğru mu benim de ilk gebeliğin normal dogum istiyorum ama çok korkuyorum
Ah sezaryen normal doğum. Daha 21. Hafta bitti ama korkularım başladı bile normal olsun istiyorum ama o süreçten korkuyorum. Sezaryen olsa o da toparlanmak zor olur gibi geliyo bilemedim. Bide epiduralden çekiniyorum çok
İnşallah öyle olur canım Allah yardımcımız olsun. Kaç haftalığına. 23 bitecek benim.bende normal istiyorum canım bebeğimin doğduğu anı görmek ve vücudumun doğum sürecini normal bir şekilde yaşamasını istiyorum inşallah Rabbim bize de nasip eder normal sağlıklı doğumlar![]()