merhaba öncelikle geçmiş olsun.bebeğini emziriyorsan eğer süt yapımı için salgılanan adını şu an hatırlayamadığım bir çeşit hormon nedeniyle ostrojenin baskılanıyordur.Bu da vajinal kuruluk yapabilir ki ağrılı birlikteliğin sebeplerinden biridir bu.İkincisi biraz daha toparla kendini hem yaran da varmış zamanla düzelecektir korkma dikişlerin de açılmaz sana öyle geliyor.Sakın kafana takma psikolojik olarak farketmeden kendini etkileyebilirsin.bu ara da ben de nomal doğum yapmıştım şu an iyiyim.umarım sen de bir an önce toparlanırsın.bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Burdaki yazıyı okuyunca işte tamda bu nedenlerden dolayı normal doğuma cesaret edemiyorum.1,5 yıl vajinusmus sıkıntısıyla boğuşup normal doğum sonrasında da acıyacak,dikiş açılacak kaygısıyla kasılmalarım yine bir başlarsa artık psikolojimide toparlayamam.Evliliğimede yansır bu durum.Çünkü normal doğumu düşünürken bile çatı muayenesi,kesi gibi vajinal olan sıkıntılara takılıyorum.Halbuki sancıdır normal doğumu zorlayan fakat ben vajinanın yaşayacağı zorlukları düşününce delircek gibi oluyorum...
Burdaki yazıyı okuyunca işte tamda bu nedenlerden dolayı normal doğuma cesaret edemiyorum.1,5 yıl vajinusmus sıkıntısıyla boğuşup normal doğum sonrasında da acıyacak,dikiş açılacak kaygısıyla kasılmalarım yine bir başlarsa artık psikolojimide toparlayamam.Evliliğimede yansır bu durum.Çünkü normal doğumu düşünürken bile çatı muayenesi,kesi gibi vajinal olan sıkıntılara takılıyorum.Halbuki sancıdır normal doğumu zorlayan fakat ben vajinanın yaşayacağı zorlukları düşününce delircek gibi oluyorum...
canım öncelikle sen ve tüm hamile arkadaşlaer inş. bebeklerine zaöamında kavuşur. faydalı olabileceğini düşündüğüm birşeyi paylaşmak istiyorum ben normal doğum istiyordum ama aklım son zamanlarda karışmıştı vajinaya atılan kesi ve iç dikişler açılma falan ancak sez. böyle bir durum olmadığını öğrendim ve yaşadığım tecrübeye dayanarakta söyleyeyim ki ilk birliktelimiz çok rahat oldu evet hafif bir kasılma oldu bende ama rahmim toparlanmış olduğu için ben daralma hissettim sez. olduğum için çok rahat beraber olduk tabi sezeryan dikişlerime dikkat ederek :dance:
bende sezeryan ile doğum yaptım.. çok rahat bir doğum geçirdim.. sezeryandan ne kadar sonra ilk kez eşinizle birlikte oldunuz? bir de doğum sonrası kanamanız ne kadar sürdü?
ne güzel 9 aydır kanamayı unutmuştum şimdi 12 gündür kanama yaşamaktan fenalık geldi içime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?