Sezaryen doğum sonrası ilk adet

Canım başın sağolsun, rabbim sabır versin.Çok zor benimde bi kaybım var 33 haftalıkken 6 ay olucak..

Benim ilk günler çok yoğundu sonra 40ım çıkana kadar ara ara devam etti.

Bir kaç ay düzensiz geldi üç beş gün gecikme şeklinde onu da strese bağlıyorum ben canım..
Sonra normale döndü.. Şuan gününde ya da bir iki gün önce veya sonra oluyor...
Çok şükür düzene girmiş, bir daha böyle bir acı yaşamayız dilerim. Güzel günler görelim inşallah

Demek benim de regl olma ihtimalim yüksek, çünkü neredeyse lohusa kanamam bitmişti artık sadece ufak tefek lekelenme oluyordu, karnım da regl sancısı gibi ağrımıştı, peki ilk döngüden sonra bir daha lohusalık kanaması oldu mu, ya da diğer regliniz de normal döngüleriniz gibi örneğin 5 gün sürüp bitiyor muydu? Düzeni nasıldı? Bir de bizdeki erken regl bebek emzirmediğimiz için mi oluyor acaba? Bazı yerlerde emzirmenin regli geciktirdiğini okudum tıbbi olarak ne kadar doğru bilmiyorum.
gün olarak aynıydı diye hatırlıyorum bende sadece miktar cok aşırı fazlaydı. aynı beniimde lohusa kanamam oyleydı zaten ben asırı bı lohusa kanaması hatırlamıyorum hastanede cok olmuş olabilir ama malum sezeryan gormedım bıle hasta bakıcılar halledıyordu. eve cıktıgımda da cok muydu hatırlamıyorum ama gun sayısı cok deildi azar azar geliyordu. sonra leke gibi. ilk adetimi de sanki regl geliyor gib, hissettiğimi hatırlıyorum. hamilelik malum 9 ay hatta 10 ay regl olmadık acıkcası ne hıssettıgımı bile unutmusum.ben şubatta duğum yaptım yani mart ayından beri düzenli regl oluyorum. takvimde işaret edılen gunu gecmıyor.1-2 gun erken oldugu oldu ama genelde belirli tarihlerde. işte ilk 3 tanbesi sanırım miktar olarak cok fazlaydı dediğim gibi dısarı cıkmak intihar gibiydi. ama sonrakilerde miktar da duzene girdi. yani ilk regllerde gece ve ultra gece alıp 2 saatte bır değiştiriyorum hatta depende donmeyı dusundum hep. ama şimdi normal ped kullanıyorum. .geceleri gece olanı kullanıyorum. genel görüş dediğiniz gibi emzirme olmadıgı için regl daha erken duzene giriyor. ayrıca ben 1 de süt kesilmesi için verilen ilacı doktoruma tekrar yazdırmıştım cunku iç çamasırımda hala lekelenmeler oluyordu. o sebeple sezeryande süt gec gelir hatta gelmez diyenlerin de en buyuk yalancı kanıtıyım sanırım ayrıca fazla kilom da yok.