merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 44.538 167.793 33 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Pinkloverrr #21 ZemheriPoyraz .!.: Ülkemizde hap mevzusu doktorlar da önemsemediği için direk söyleneni de alabilir. Emzirirken kullanılan hap tek marka zaten. Ama doktorun söylemesi daha doğru tabi Genişletmek için tıkla... Ben sormadan kullanmam zaten. Bilmiyodum tek olduğunu da.
ZemheriPoyraz .!.: Ülkemizde hap mevzusu doktorlar da önemsemediği için direk söyleneni de alabilir. Emzirirken kullanılan hap tek marka zaten. Ama doktorun söylemesi daha doğru tabi Genişletmek için tıkla... Ben sormadan kullanmam zaten. Bilmiyodum tek olduğunu da.
bebeklinick Zorla değilse bile zorbadır güzellik😉 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 27.435 39.618 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Pinkloverrr #22 Pinkloverrr .!.: Az sonra gideceğim hastaneye teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne dediler
X xDerinMavix Nirvana Pro Üye 5 Mayıs 2013 33.831 41.256 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Pinkloverrr #23 Pinkloverrr .!.: Emzirme döneminde kullana bilirsin diye hap yazdı daha almadım Genişletmek için tıkla... Cerazette muhtemelen. Ama hafif oldugu icin cok guvenilemeyecegini okumustum. Ne kadar dogru bilmiyorum.
Pinkloverrr .!.: Emzirme döneminde kullana bilirsin diye hap yazdı daha almadım Genişletmek için tıkla... Cerazette muhtemelen. Ama hafif oldugu icin cok guvenilemeyecegini okumustum. Ne kadar dogru bilmiyorum.