- 4 Haziran 2022
- 13
- 5
- 27
-
- Konu Sahibi Pinkloverrr
Agri sizi yoksa dikisle alakali degildir.dikisleriniz patlasa yanmaniz aciniz olur mutlaka.adet olma ihtimali yuksek olabilirMerhaba uyanık anneler
Sadece kadınlar üye olabildiği için açık açık anlatayım derdimi
Dikiş le normal doğum yaptım 46 gün önce. Kırk çikinca ilişki yaşadım hafıf yanma harıcı sorun olmadı kanama vs dün ilişkiye gırdım bügun kanamam var kırmızı. Endişeliyim uyuyamadım adet olmuş olabilir mıyım iç dikişler fln mı patladı ağrım sızım yok bu arada. Şimdı den teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum
Az sonra gideceğim hastaneye teşekkür ederimAgri sizi yoksa dikisle alakali degildir.dikisleriniz patlasa yanmaniz aciniz olur mutlaka.adet olma ihtimali yuksek olabilir
Çok gecmis olsun haber verirseniz sevinirimAz sonra gideceğim hastaneye teşekkür ederim
Şimdi geldim hastaneden adet olmuşum :)Çok gecmis olsun haber verirseniz sevinirim
Hayirlisi olsun vakti gelmemis demekkiŞimdi geldim hastaneden adet olmuşum :)
Adet olmuşsunuzdur. İç dikişler dış dikişlerden daha hızlı iyileşir açılmış olma ihtimalleri yok. Çoktan kaynamıştır onlarMerhaba uyanık anneler
Dikiş le normal doğum yaptım 46 gün önce. Kırk çikinca ilişki yaşadım hafıf yanma harıcı sorun olmadı kanama vs dün ilişkiye gırdım bügun kanamam var kırmızı. Endişeliyim uyuyamadım adet olmuş olabilir mıyım iç dikişler fln mı patladı ağrım sızım yok bu arada. Şimdı den teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum
Emziren annelerde standart bir durum yok aslında. Benim edetim doğumdan sonra hiç sekmeden normal düzeninde devam etti. Bir arkadaşım hiç adet görmedi ama kızı 8 aylıkken 4 aylık hamile olduğunu öğrendi. Sakın sütüm korur diye düşünmeyin korunun.Tabii, sağ olun. Emziren annelerde adet geç olur diye duydum ama bklm inşallah adettır
Merhaba uyanık anneler
Haklısınız bünyeden bünyeye değişirmiş emzirirken kullanabilen hap yazdı korunma içinEmziren annelerde standart bir durum yok aslında. Benim edetim doğumdan sonra hiç sekmeden normal düzeninde devam etti. Bir arkadaşım hiç adet görmedi ama kızı 8 aylıkken 4 aylık hamile olduğunu öğrendi. Sakın sütüm korur diye düşünmeyin korunun.
Emzirenler gec adet olur, süt korur falan bunlar hurafe bence.Tabii, sağ olun. Emziren annelerde adet geç olur diye duydum ama bklm inşallah adettır
Teşekkür ederimSadece kadınlar üye olabiliyor doğru ama, bir erkek sahte hesapla üye olabilir ayrıca moderatör Kazen abimiz var bildiğim kadarıyla. bir de üye olmadan da mesajlar okunabiliyor. yani mahremiyet arayışında iseniz profilinizi daha gizli hale getirmeniz daha iyi olur belki sizin için. İsim, fotoğraf vb bilgileri paylaşmadan
Bende oyle okudum burdan 8,9 ay adet olmayan varmiş özellikle emzirenler. Endişe etmiştim yok her şey yolundaEmzirenler gec adet olur, süt korur falan bunlar hurafe bence.
Normal dogum yapmadım ama ben de kirkim ciktiktan 1 hafta sonra adet oldum.
Bu hurafe değil, hormonlarla alakalı bir durum ama herkeste olmuyor.Emzirenler gec adet olur, süt korur falan bunlar hurafe bence.
Normal dogum yapmadım ama ben de kirkim ciktiktan 1 hafta sonra adet oldum.
Biliyorum. Prolaktin hormonu yukseldigi an adet duzensizligi baslar. Bu emzirme disinda da böyledir.Bu hurafe değil, hormonlarla alakalı bir durum ama herkeste olmuyor.
Emzirme döneminde kullana bilirsin diye hap yazdı daha almadımBiliyorum. Prolaktin hormonu yukseldigi an adet duzensizligi baslar. Bu emzirme disinda da böyledir.
Buna guvenip korunma elden bırakılmamalı.
Öyle bir hap mevcut, ikinci doğumumda ben de kullanmıştım.Emzirme döneminde kullana bilirsin diye hap yazdı daha almadım
Aile hekimi verebilir miÖyle bir hap mevcut, ikinci doğumumda ben de kullanmıştım.
Ülkemizde hap mevzusu doktorlar da önemsemediği için direk söyleneni de alabilir. Emzirirken kullanılan hap tek marka zaten. Ama doktorun söylemesi daha doğru tabiAile hekimi verebilir mi