Normal doğum sonrası ilişki

Pinkloverrr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
13
5
27
Merhaba uyanık anneler
Sadece kadınlar üye olabildiği için açık açık anlatayım derdimi
Dikiş le normal doğum yaptım 46 gün önce. Kırk çikinca ilişki yaşadım hafıf yanma harıcı sorun olmadı kanama vs dün ilişkiye gırdım bügun kanamam var kırmızı. Endişeliyim uyuyamadım adet olmuş olabilir mıyım iç dikişler fln mı patladı ağrım sızım yok bu arada. Şimdı den teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum

Agri sizi yoksa dikisle alakali degildir.dikisleriniz patlasa yanmaniz aciniz olur mutlaka.adet olma ihtimali yuksek olabilir

Adet olmuşsunuzdur. İç dikişler dış dikişlerden daha hızlı iyileşir açılmış olma ihtimalleri yok. Çoktan kaynamıştır onlar

Tabii, sağ olun. Emziren annelerde adet geç olur diye duydum ama bklm inşallah adettır
Emziren annelerde standart bir durum yok aslında. Benim edetim doğumdan sonra hiç sekmeden normal düzeninde devam etti. Bir arkadaşım hiç adet görmedi ama kızı 8 aylıkken 4 aylık hamile olduğunu öğrendi. Sakın sütüm korur diye düşünmeyin korunun.

Sadece kadınlar üye olabiliyor doğru ama, bir erkek sahte hesapla üye olabilir ayrıca moderatör Kazen abimiz var bildiğim kadarıyla. bir de üye olmadan da mesajlar okunabiliyor. yani mahremiyet arayışında iseniz profilinizi daha gizli hale getirmeniz daha iyi olur belki sizin için. İsim, fotoğraf vb bilgileri paylaşmadan

Haklısınız bünyeden bünyeye değişirmiş emzirirken kullanabilen hap yazdı korunma için

Teşekkür ederim
Emzirenler gec adet olur, süt korur falan bunlar hurafe bence.
Normal dogum yapmadım ama ben de kirkim ciktiktan 1 hafta sonra adet oldum.
Bende oyle okudum burdan 8,9 ay adet olmayan varmiş özellikle emzirenler. Endişe etmiştim yok her şey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…