Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar 2 ay oldu hala iliski esnasinda inanilmaz agri hissediyorum. Kayganlastirici da kullaniyorum. Normal mi sizce? Sizde de agri oluo mu? Ne zaman gecer ((
ben henüz doğum yapmadım ama bu konuyla ilgili duyduklarıma göre bu durum normal sanırım bir süre bu şekilde oluyor muş. hatta sezeryan ile doğuranlar da bile bir muddet kuruluk oluyormuş diye biliyorum. tabi bu konuda deneyimli anneler de yazarsa bilgi sahibi oluruz.
azıcık açık konuşacam, kusura bakmayın
doğumdan sonra vajina da kuruluk oluştuğu için ağrı hissetmen normal, ilk ilişki gibi. ama zamanla ağrın kalmayacaktır.
azıcık açık konuşacam, kusura bakmayın
doğumdan sonra vajina da kuruluk oluştuğu için ağrı hissetmen normal, ilk ilişki gibi. ama zamanla ağrın kalmayacaktır.
bu her bayanda farklidir. Kirki ciktiktan sonrada birsey hissetmiyen var dikislerden dolayi 6 ay agri cekende.
Dikis veya yirtilma varsa tabi biraz uzun surebilir. Benim dikis yerimde agri vardi. doktor cerrahi operasyonla alabiliriz eger cok rahatsiz oluyorsan demisti. aldirmadim ama bu yuzdende uzun sure agridi ama sonra duzeldi
aynen canim benimde icte ve dista dikislerim vardi. Her kat ayri diktiler cunku. Ama bende cok uzun sure agridi. afedersin lavaboda elime degince bile o dikis olan doku agriyordu. Cok agrin varsa sende bir doktora gorun belki dikislerin birlestigi yeri alirlarsa agrilarin daha cabuk gecer
Benim de içte ve dışta dikişlerim vardı 2 ay sonra ilişkiye girdik burda okuduklaımdan sonra çok korkuyodum ama herhangi bir acı hissetmedim herkesin yapısı farklı farklı herhalde
Benim de içte ve dışta dikişlerim vardı 2 ay sonra ilişkiye girdik burda okuduklaımdan sonra çok korkuyodum ama herhangi bir acı hissetmedim herkesin yapısı farklı farklı herhalde