Normal Doğum Sonrası Cinsel Hayat

Merve_Minem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
12
10
3
27
Merhaba kızlar;
Ben yaklaşık 2 yıl önce normal doğum yaptım çok değil ama doğum esnasında ufak bir kesi atıldı ve dikiş atıldı. Doğum öncesi kısa süreli bile olsa zevk alabiliyordum ama artık öyle değil saatler bile sürse çok zor veya hiç zevk alamıyorum ve bu durum çok canımı sıkıyor. Zaman zaman ilişki esnasında ağrı ve acı hisside oluyor maalesef Benimle aynı durumda olan kimse var mi veya yapılabilcek bisey en azından fikir verebilir mısınız..

Bir jinekolog randevusu alın. Muayene olun ameliyatı gerekli gorurse ameliyat olursunuz

ne amelıyatı benımde durum aynı hıc canım ıstemıyor yanı zevk olarak benımde 1 bucuk yıl olacak ama hıc bır duygu yok

Aslında muayene olmak istiyorum ama malum pandemi gidemiyorum
Küçümsenecek bir sorun degil. Cinsellik evliligin temeli. Eşinin de zevki azalmıştır vajinada genisleme olduysa. Iliski sirasinda hava dolar hava çıkartır sık sık. Daha cok genislemelerde gundelik hayatta sokakta yururken bile oluyor bu hava cikarma durumu.

Kesinlikle küçümseneck bir sorun değil en kısa zamanda bir uzmana basvurucam

Ben aynı durumdayım benim çok fazla dikişim oldu hem içerden hem dışardan. 14 ay önce doğum yaptım. Kegel egzersizleri vs hiç işe yaramadı. Bence onlar kesisi olmayanlarda işe yarar. Ben genital estetikle daraltmayi düşünüyorum ama çok uzun zamandır düşünüyorum. Çok yaygın da olmadığı için karar verip olamıyorum da.

Bende estetik daraltma yaptırmayı düşünüyorum ama tek çocuğum var ikinci doğumda yine aynı olacağı için ikinciden sonra yaptıracam kafama koydum başka türlü çözümü yok çünkü kegel egzersiz vs. bende denedim hiçbir ise yaramıyor maalsef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…