normal doğum, muhteşem bir tecrübeymiş :) bebeğim hoşgeldin...

amin inşallah RAbbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla inşallahh..

benımde amacım normal doğuma motive etmekti zaten cunku gerçekten cok guzel birşey... tekrar tekrar soylüyorum korku yuzunden yaşanılmaması gerekıcek birşey değil. o muhteşem anlardan yoksun kalmak kötü olur muhakkak yaşamalısınız nasib olursa :)

çok güzel anlatmışsınız, ağlattınız beni. Hamile olduğumu 3 gün oldu öğreneli ve doğum korkum kalmadı diyebilirim. Allah yardım edecek biliyorum :)))

doğuma çok kısa bi süre kaldı ve korksamda normal doğum istiyodum sizin gibi.. o kadar güzel anlatmışsınız ki korkum azaldı gerçekten..ben de bebeğimin doğumuna şahit olmak istiyorum diğer türlüsü hediye paketi gibi geliyo ama tabi durum sezaryen gerektirirse bilemem önemli olan bebeklerin sağlığı.. Allah size ve meleğinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin..

çok güzel anlatmışsınız benim de diğer arkadaşlar gibi doğum korkum azaldı gerçekten epidural düşünüyordum ama vazgeçtim:)

şuan göz yaslarıyla yazıyorum mesajı
cok guzel anlatmıssın yasadıklarını olumsuzlukla rağmen ..
yavrun esın sevdıklerınle nıce saglıklı yılları gör inşallah
Rabbım tum dogum beklıyen anne adaylarına ve bana normal sorunsuz doğum nasıp etsin inşallah ...

hikayenizi okurken çok duygulandım işyerindeolduğumu fark etmeden gözümden yaşlar aktı durdu Allah yavrunuzla sizi ayrımasın.Çok teşekkür ederim bu güzel hikayenızı bizimle paylaştığınız için

gerçekten çok güzel anlatmışsınız ben bile yaşadım okurken bunları hissetiğiniz için çok şanslı olmalısınız
bence hayattaki en değerli andır diye düşünüyorum bebeğinizle size sağlıklı günler:)

ağladım...
bildiğiniz ağladım yani
o sancı arası dinlenme anlarını, bebeğin pıt pı çıkışını anlattınız ya...
üç sene öncesine döndüm ve resmen ağladım valla
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Ve kesinlikle herkese normal doğum cesareti ve imkanı versin inşallah..
çünkü onun çıktığı anı görmek var ya...
hayatımda gözümün önünden gitmeyecek belki yegane sahnedir
ayyy bak çocuk aşkım kabardı yaaa
Rabbim sağlık sıhhat ve huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah :))
bol bol kokla onu, sev mis kokusunu doldur içine..
Allaha emanet olun

ben hepinize teşekkür ederim güzel dualarınız icin :)) evet gerçekten cok şanslı olduğumu düşünüyorum ve kesınlıkle yaşadığım en yegane andı :) öpüyorum kokluyorum bebişimi Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah cesaret versin

Allah analı babalı büyütsün ilerde bir gün evlenip hamile kaldığımda ayda en az bir defa yazınızı okuyacağım, insanı doğuma teşvik ediyor. Çok beğendim hikayenizi, gözlerim doldu. Allah herkese bebeğinisağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah.

Cnm bende snnle yaşadım sanki ve suan qözlerim doldu Allah acısını qöstermesın yavrunun güle güle büyütürsün inş:)

Rabbim evladınıza hayırlı uzun ömür versin.İnan işte olmasam hüngür hüngür ağlardım.Şuan kendimi zor tutuyorum.Bu duyguları Allah herkese yaşatsın inş.

doğumu az kalan arkadaşlar vardı ne oldu doğurdunuz mu merak edıyorum ... nasıl geçti doğumunuz... biz 2,5 aylık olduk kızımla :))

hikayeniz gerçekten çok güzel . benim ilk hamileliğim ve sizin gibi çok korkuyorum . tetenoz aşısı olcaksın 4. ayında dediler şimdiden korkmaya başladım bile.ama hikayeniz biraz rahatlattı. inş bnmde kolay olur . dikiş attılar dediniz. bu kesme dikme işi acı verdimi ben onlardanda çok korkuyorum

tetenoz aşısını ben yaptırmadım. bazı doktor yaptırın bazısıda yaptırmayın gerek yok dıyor... ben yaptırmamıştım. kesmeyı hıssetmedim hıc .. zaten iğne yapıp uyuşturuyorlar. o yuzden dikmede normal bi şekilde acıyor yanı dayanılmıcak gibi değil.. hatta kesıklerin az olursa dikişi hıc hıssetmezsın bence. benım cok dıkış olunca sonlara dogru biraz acımıştı ama o anda onu dusunmuyorsun :))

rabbim analı babalı büyütsün inşallh..herkese hayırlı bi evlat olmasını diliyorum...
ilk defa bi doğum hikayesi okudum ve gözyaşlarımı tutamadım..çok güzel anlatmışsın.inşallah bende çok kolay bi şekilde kızımı dünyaya getiririm ve burda başka arkadaşlara cesaret veririm..

harikasın ayşemina'nın annesi ; )))
çok duygulandım gözlerim doldu, Mevlam ne güzel yaşatmış sana, inşallah herkese öyle mutlulukla yaşatır bu anı...

Off...Zaten ağlak bi tiptim,hamilelikle iyice coştum.
Dolu gözlerle okudum.Bebeğin başının çıktığı yerde kopmuşum.
Peçete almaya gidemedim koluma gözyaşlarımı siliyodum:2:
Allahım nasıl bir mucize vermiş bize...
Çok şükür bu duyguyu yaşatana.
Darası bizlerin başına inşallah.
sizi de tebrik ederim,Allah evladınızı analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Prensesin ömrü uzun,bahtı güzel olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…