- 27 Ocak 2009
- 1.129
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki sezeryanda olunca karın gidiyo mu??cünkü hep bunndan şikayet ediliyo...karın gitmiyomuş,buruşukmuş,vs....sezeryan olup karnı dümdüz olan var mı aranızda merak ediorum...bende hamileyim cünkü vede normal doğum istiorum...
Offf yaa ben zaman daraldıkça çok korkmaya başladım.Bir normal diyorum bir sezeryan.Napcam ben yaa...Doğumu düşündüğüm geceler sağa sola dönmekten uyuyamıyorum.Benim doğumum kesin zor olur biliyorum.Canım tatlı herşeye mızıklanıyorum.Birde ödleğim.Nasıl normal doğum yapcam ben yaa...Sezeryandanda korkuıyorum ...... Offffffff dua edin bizim gibi doğumu yaklaşan ödleklere ne olur?Bilsemki gidip 1 saatte normal doğum yapcam bu kadar korkmam ama biliyorum benim canım çok yanacak bağıra çağıra bir doğum yaşayacağım ve korkudan bir daha doğurmayacağım lohusalık depresyonuna gireceğim sonrada.......
bende 6ay önce normal doğumu denedim ama olmadı 7saat araıksız sancı çektim 10cm açılma oldu bebeğimin saçları bile görünüodu ama olmadı bebeğim içerde kemiğe takılmış hemen sezeryana aldılar keşke ilk başta sezeryanı seçseydim diyorum hiç şikayetim olmadı çok şükür ama bunu normal yapsaydım 2.kesinlikle normal yapmazdım herkesin bünyesi farklı siz hangisini başarabileceğini düşünüyorsanız öyle yapın allahım inş. herkese kolay doğum nasip eder
Canim gecmis olsun hakisin tabi yani o anda ne olacagi da belli olmuyor ki..demek ki hayirlisini dilemekde fayda var..bebisine saglikli bir yasam ve size de mutuluklar dliyorum