- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
- Konu Sahibi Emina cebeci
-
Bilmiyorum ben sezeryandan çok memnun kaldım Kadınlar neden sezeryan istiyorlar anladım artı alt taraf bozulmuyor burda okuduğum kadarıyla normal Doğum yapanlar sonra vajinal estetik ameliyatına ihtiyaç duyuyorlar eskisi gibi olmadığı için mutlu da olmuyorlar mış tabi herşeyin doğalı en iyisi diyorlar ama kişiye göre değişen bişey buDemi canim eskisi gibi bi zorluğu yok diye biliyorum bende evet bi ameliyat gerçekleşiyor ama cok az bi kesikle artik bu isi yapiyolar normql dogumda hem anne hem bebek riskte bence o sanciyla dogmayayim oleyim suan mantigindasin artik hayirlisi diyelim
Ayy teşekkürler vala duydukca kararim kesinlesiyorİkisini de yasamis bir insan olarak kesinlikle sezaryen diyorum. O kadar sanciyi, kesi ya da yirtigi, genislemeyi, defirmasyonu cekmeye hic gerek yok bence
ben ilk başlarda normal doğum olsun dıye çok ıstıyordum hatta uzulmustum normal olamayacağını öğrendiğimde sezaryenden daha çok korkuyodum fakat korktuğum kadar hiç yokmuşMerhaba kizlar kizimi normal doğumla dogurdum ama suan ikinciye hamileyim ve normal doğum kesinlikle istemiyorum o sanciyi halen unutmuş degilim ve belden aşağı uyusturulan sezeryandan istiyorum sizce hangisi
tabi o bebekten bebeğe göre değişir biz 11 aylığız sezaryen doğum yaptım hiçbir hastalık yasamadık ateşte dahilSuni sanciyi vermeseler eminim türk kadının bir çoğunda kesi olmaz hastanelerimizin bir çoğunda anladığım kadarıyla gereksiz yere kesi yapılıyor2 kez kesi yaşamış biri olarak söylüyorum o kadar rahastziim ki şuan ki halinden :/
Normal doğum hemen ayağa kalkavilmek için en ideali kendi cekeceginiz sıkıntı nin yanısıra normal doğum ile sezaryen doğum bebeğin arasındaki farkları bilseniz eminim normal istersiniz
Normal doğum la doğan bebek 1-0 önde başlıyor herşeye
Bir ebeden bizzat en ayrıntısı ile dinledim
Şimdi detayına inemem ama hatırladığım kadarıyla
Normal dogan bebekler anne rahmin de onun için hali hazırda bekleyen iyi bakterileri alarak çıkıyorlar ve hastalık enfeksiyon la karşılaşma durumunda daha hafif atlatiyorlar
Bebeklerimim 3 ünde de ilk 3 ay bronşit vs yaşamadım
Ama ebe nin söylediği ne göre yapılan araştırmalarda sezaryen le doğum da daha çok görülüyor Muş bronşit enfeksiyon
Rabbim tüm yavrularimizi sağlıcakla annelerine kavuşmayı nasip etsin
Kesinlikle harfi harfiyen katılıyorum iki doğum şeklinde yaşamış biri olarakİkisini de yasamis bir insan olarak kesinlikle sezaryen diyorum. O kadar sanciyi, kesi ya da yirtigi, genislemeyi, defirmasyonu cekmeye hic gerek yok bence
Kesinlikle sezeryan diyorum iğneden kandan korkan en ufak bi acıya bile dayanamayan ben sezeryan sonrası 2 gün hastanede kaldım tabiki ağrılarım oldu yürümekte zorlandım vs. Ama 2.gün sonunda evime geldiğimde kimsenin Benimle kalmasını istemedim kendim yattım kalktım çocuğuma kendim baktım yemeğimi yaptım iticide sezeryan olmuşum diyorum ve eğer normal doğursaymışım psikolojik olarak sanırım eşimle hiç ilişki yaşayamazdımMerhaba kizlar kizimi normal doğumla dogurdum ama suan ikinciye hamileyim ve normal doğum kesinlikle istemiyorum o sanciyi halen unutmuş degilim ve belden aşağı uyusturulan sezeryandan istiyorum sizce hangisi
Evet ilk ilişki çok cekinerek oluyor acaba dikislerim iyilestimi kanamam olurmi diye ama iste cevremde kimse sezeryan i niyeyse tavsiye etmiyor caydiriyorlar beni:)Kesinlikle sezeryan diyorum iğneden kandan korkan en ufak bi acıya bile dayanamayan ben sezeryan sonrası 2 gün hastanede kaldım tabiki ağrılarım oldu yürümekte zorlandım vs. Ama 2.gün sonunda evime geldiğimde kimsenin Benimle kalmasını istemedim kendim yattım kalktım çocuğuma kendim baktım yemeğimi yaptım iticide sezeryan olmuşum diyorum ve eğer normal doğursaymışım psikolojik olarak sanırım eşimle hiç ilişki yaşayamazdım
Bu benim cevremdekiler neden 2 hafta yataktan cikmiyolar anlayamadimEpidural sezeryn oldum bende. 42. Haftam bitmis bizimki hala gelmeye niyetli degildi. Doktorum hic suni sanciyla bile ugrasma bu gelmeyecek dediameliyattan 4 gun sonra kalkip ev bile süpürdüm hic bir sikinti yasamadim cok şükür
Bende istiyorum aaaaNormal dogumu bilmiyorum . Ilk hamileligim ve sezeryan dogum yaptim maasallah cokta mutluyum cok iyi gecti . Genel anesteziyle dogum istedm ben yari bayilma istememistim .
Bilemiycem hayirli dogumlarBende istiyorum aaaaama doktorum hic yanasmadi bileya soyledim adamdan saymadi illede normql doğum diyor neyapacam ben
Evet ilk ilişki çok cekinerek oluyor acaba dikislerim iyilestimi kanamam olurmi diye ama iste cevremde kimse sezeryan i niyeyse tavsiye etmiyor caydiriyorlar beni:)
Ha birde benimkisi estetik dikişti o yüzden dikiş aldırma vs yaşamadım hiç kimisi dikiş falan aldırıyormuş onu zor diyorlarEvet ilk ilişki çok cekinerek oluyor acaba dikislerim iyilestimi kanamam olurmi diye ama iste cevremde kimse sezeryan i niyeyse tavsiye etmiyor caydiriyorlar beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?