Aşırı korkuyoruk doğumdanKelmeler yetmez tarife. Heleki bugün Rize de epidural normal olmadığını duyuncu iyice krktum. En azından o düşünce rahatlatıyordu beni
canım bu olay efendim h.z muhammemmed s.a.v kızı ile damadı arasında geçiyor efendimizde bunun üzerine baltefsirini yapıyor a.s.şöyle bir şey duymuştum bi adam karısıyla beraber doğuma girdiğinde rahmin okadar açıldığını görünce iğrenmiş ve uzun süre ilişkiye felan girememiş ve babasına konuyu açmış karımdan soğudum böyle böyle diye babasıda adama balın üzerine parmağını sürerek bak nasıl açıldıysa aynı bu bal gibi eski haline döner demiş ne kadar doğru bilmiyorum ama ben tam anlatamadım etkilenmiştim duyduğumda
ne mutlu sana canim...
ben birsey sormak istiyorum...ben de snein gibi nasip olursa normal+epidural istiyorum ama bazi arkadaslarim diyor ki belden yapilan igne dogumdan sonra bel agrisi yapiyormus...ben de bir yandan korkuyorum acaba olur mu diye..
sende dogumdan sonra bel agrisi oldu mu???
canım kusura bakma uzun süre cevap veremedim benimde belimde agrı ilk haftalar oldu oda bebegimi emzirmeyi beceremiyordum çoook egiliyordum o nedenle ve belimede iğne yapıldıgı için ilk hafta agrıdı sonra hiç agrımadı bi sorunumda olmadı kesinlikle tavsiye ederim çook rahat ve çook iyi düşün benim birde devlet hastanesinde yapıldı asistan yapamadı iğneyi soktu olmadı diye çıkardı birdaha yaptı gene olmadı artık ensonunda uzman yaptı belimden iğneyi o an korktum ama sonra ALLAHA şükür bişey olmadı sizlerede tavsiye ederim epidural normali 1 haftdaa nbişeyim kalmadı hastanede bile ilk bebegime ben baktım altın falan degişmeyi herşeyini kalıp herşeyimi rahatlıkla yaptım eve gelip temizlik bile yapabildim yani çoook rahatttım kaydirigubbakcemile2a.s.
:çok üzgünüm:Normal doğumda bebeğin durumunu elle anlıyorlarmış.En çok ondan tiksiniyorum.Bilenler nasıl bişey oluyo anlatabilirmi teşekkürler
:çok üzgünüm:Normal doğumda bebeğin durumunu elle anlıyorlarmış.En çok ondan tiksiniyorum.Bilenler nasıl bişey oluyo anlatabilirmi teşekkürler
tiksinecek birşey yokki
ebe veya dr açılmalara bakıyor ona göre doğum başladımı yada şu kadar açılma var şu saatte doğum gerçekleşir diyorlarşutarafagitti
Canım bende normal doğum istiyorum ama tabiki korkmuyorda değilim ama ben sezeryandan da korkuyorum çünkü iğneden çoook korkuyorum. Rahmin eski haline dönmesine gelince azda olsa bi esneklik olabiliyormuş ama zamanla toplanıyormuş ama daha da önemlisi bu esneklik sezeryanda da oluyormuş rahim kendine doğuma hazırladığı için. Yani normal doğum en güzeli bence ne kadar korksakda inş.bi aksilik olmazsa.Merhaba Kızlar,
ben de aslında normal doğum istiyorum ama size birşey sormak istiyorum.
Normal doğumda vajina açıldığı için eski haline dönebiliyormu.
Mutlaka ebatlarında değişiklik oluyor diye düşünüyorum.
Normal doğum tabiiki hem anne hem çocuk için çok sağlıklı eğer herhangi bir problem yoksa.
Bilmiyorum ya kızlar insanın kafa karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?