- 28 Temmuz 2008
- 20
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çatır çatır doğurucazz valla napalım allah vericek kolayını
ALLAH KOLAYLIK VERSİN... KIZLAR KORKMAYIN DEMEK KOLAY BENDE ÇOOK AMA ÇOOK KORKUYORDUM AMA KORKTUGUM KADAR OLMADI ÇOOK AMA ÇOOK KOLAY GEÇTİ.AMA BENİM EPİDURAL NORMAL DOGUM OLDU HİÇ AGRI ÇEKMEDİM VE HEPİNİZE TAVSİYE EDERİMM. a.s
HATTABİRAZ ANLATAYIM SİZE MORAL OLSUN DOGUMA GİTTİM AGRIM YOKTU SADECE SUYUM GELMİŞTİ HASTANEYE GİTCEM AMA AGRIM YOK DİYE GİTSEMMİ GİTMESMMİ DİYE DÜŞÜNDÜM AMA SUYUM GELDİĞİ İÇİN GİTTİK 4.5 CM AÇILMAM OLMUŞ. EPİİDURAL ANESTEZİ İÇİN AMELİYATHANEYE GÖTÜRDÜLER BELİMDEN İGNE YAPILDI VE ACİMADI SONRA DOGUMHANEYE ALDILAR VE BEN SANCI ODASINDA DOGUMU AÇILMAYI BEKLERKEN UYUMUŞUM BİLE kaydirigubbakcemile3 HİÇ AMA HİÇ AGRIM YOKTU VE 5 SAAT SONRA 9CM AÇILMIŞ BENİ DOGUMHANEYE ALDILAR 15DK İÇİNDE BEBİŞİM DÜNYAYA GELDİ :sm_cool: VE DIŞA 3 DİKİŞ ATILDI EVE GELDİM. HİÇ BİŞEYİM YOKTU ÇOOOK AZ BİR DİKİŞ YERLERİNDE AGRI OKADAR YANİ BÖYLE AGRISIZ OLDUGU İÇİN MÜKEMMELDİ AGRI YOKTU HEPİNİZE TAVSİYEM NORMAL DOGUM DOGUMDAN SONRA 20 GÜN İÇİNDE TAMAMEN NORMAL HALİME DÖNDÜM.
HEPİNİZE ALLAH HAYIRLI DOGUMLAR NASİP ETSİN a.s.
arkadaşlar normal doğum isteyip fakat korkan ve utanan var mı içinizde ben çok korkuyorum şimdiden evham yapmaya başladım:1shok:
ALLAH KOLAYLIK VERSİN... KIZLAR KORKMAYIN DEMEK KOLAY BENDE ÇOOK AMA ÇOOK KORKUYORDUM AMA KORKTUGUM KADAR OLMADI ÇOOK AMA ÇOOK KOLAY GEÇTİ.AMA BENİM EPİDURAL NORMAL DOGUM OLDU HİÇ AGRI ÇEKMEDİM VE HEPİNİZE TAVSİYE EDERİMM. a.s
HATTABİRAZ ANLATAYIM SİZE MORAL OLSUN DOGUMA GİTTİM AGRIM YOKTU SADECE SUYUM GELMİŞTİ HASTANEYE GİTCEM AMA AGRIM YOK DİYE GİTSEMMİ GİTMESMMİ DİYE DÜŞÜNDÜM AMA SUYUM GELDİĞİ İÇİN GİTTİK 4.5 CM AÇILMAM OLMUŞ. EPİİDURAL ANESTEZİ İÇİN AMELİYATHANEYE GÖTÜRDÜLER BELİMDEN İGNE YAPILDI VE ACİMADI SONRA DOGUMHANEYE ALDILAR VE BEN SANCI ODASINDA DOGUMU AÇILMAYI BEKLERKEN UYUMUŞUM BİLE kaydirigubbakcemile3 HİÇ AMA HİÇ AGRIM YOKTU VE 5 SAAT SONRA 9CM AÇILMIŞ BENİ DOGUMHANEYE ALDILAR 15DK İÇİNDE BEBİŞİM DÜNYAYA GELDİ :sm_cool: VE DIŞA 3 DİKİŞ ATILDI EVE GELDİM. HİÇ BİŞEYİM YOKTU ÇOOOK AZ BİR DİKİŞ YERLERİNDE AGRI OKADAR YANİ BÖYLE AGRISIZ OLDUGU İÇİN MÜKEMMELDİ AGRI YOKTU HEPİNİZE TAVSİYEM NORMAL DOGUM DOGUMDAN SONRA 20 GÜN İÇİNDE TAMAMEN NORMAL HALİME DÖNDÜM.
HEPİNİZE ALLAH HAYIRLI DOGUMLAR NASİP ETSİN a.s.
bende normal doğumdan korkuyorum utanıyorum ama korkuyor ve utanıyorum diye sezeryan olmak istemiyorum aslına bakarsanız sezeryandan daha çok korkuyorum ya uyanamazsam yada ameliyat anında bişey olursa diye .korkunun ecele faydası yok zaten vücut vakti zamanı gelince doğum olayını sen istesende istemesende gerçekleştirecek ama bunu nasıl kolaylaştırabiliriz bunu düşünmneliyiz bence ben günde 1 saat yürüyüş yapıyorum hergün merdiven inip çıkmaya çalışıyorum inşallakh açılmamız kolay ve hızlı olur bende epidural istiyorum ama inşallah epidurale bile gerek kalmaz
evet cnm dogudan kacis yok ben dogum yaparkende birakin beni ben dogumdan vazgeciyorum demistimde banada aynisini demislerdi
normal dogum bencede en iyisi,hem düsünsenize ameliyat oldunuz bebeginize siz bakamiyorsunuz ,baskasi ilgileniyor bebkle .....
kizlar benim üst komsum ameliyat oldu ve inanin tuvalete giderken bile kizcagiz aglamisti agridan .........
ya normal dogum istiyorum ama ya doguramassam bısey olursa nasıl ıkınılıyor nefes nasıl alıp vermek gerek hıc bısey bılmıyorum
bılgım yok ama bos yere de telas etme bısey olmamıstır o oyle mukemmel korunuyorkı
dogum konusu erken oldugu ıcın hıc konusmadım kımsede bısey demedı ama buralardan okudugum kadarıyla cok korktum cok can sıkıcı seylerdı bana denk gelen yazılar...
bu arada ben dayanamadım gıyındım gıdıyom dr :)) 2 saat sonra gelırım bakalım neyım oluyor :)))))))))