cımcımecım geldım hemde havamı alarak :)))) dr yıllık ızne ayrılmıs bosuna gıtmısım :))))
bu arada bısey olmadıgına emındım zaten senın
oyle hemen korkma hıc bıseycık olmaz onemlı olan sancın ve kanama tarzı bıseyın olması o zaman hemen koş derimmm
başakcım o ne guzel bı dogummus oyle yaa bizimde basımıza aynısı olsunnnn inşallahh
Kizlar sakin normal doğumdan korkmayinnnn!!! Ben hastanede yatarken yanimdaki bayan yatakta doğum yaptiii.inanilacak gibi değil ama gerçekten şaşkinlikla izledim olup biteni...önce ayyy ayyy dedi hemen hemşire geldi suyun boşalmiş doğumhaneye dedi... Doktoru çağirmaya gitti kadincağiz ayyy bişey oluyor bebek içimden kaydi geliyo demeye kalmadi doğum yapti.bebek kordonunu kestiler kadin kendi kendine yataktan kalkti tekerlekli sandalyeye oturdu ve doğumhaneye gitti...aninda rahatladi sanki o doğum yapmamiş gibiydi....allah hepinize kolaylik versin...
saol cnm :1hug: ee neyapcaksin doktorun yerine baska doktor gelmedimi?
zaten tıp merkezı idi gıttıgım yer bır haftalık ızın için gıtmıs dr. sureklı ve asıl gıttıgım dr degıldı ayın yırmısınde asıl rand. o zaman kendı doktoruma gıdıcem
benım bugun baska dr. gıtmem meraktan :)) ama dedıgım gıbı havamı aldım işte :)))
bı daha da tovbe
cimcimecim ya şu cetvelı yapsana kaç hafta oldugunu unutuyos
yuppiiii yapmışın işteee bravo arkadasımaaa hıc kaçarmı kız senden :)
öpüyorum senı hemdee kocamannnnnnnnnnn
canım tabıkı ben dayanamayıp bugun gıttım doktora :)))
3lü tarama testı için kanımı aldılar bu arada cınsıyetını de ogrendım yavrumun
bı oglum oluyorrrrrr :)))
canım tabıkı ben dayanamayıp bugun gıttım doktora :)))
3lü tarama testı için kanımı aldılar bu arada cınsıyetını de ogrendım yavrumun
bı oglum oluyorrrrrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?