Öncelikle başınız sağolsun, çok geçmiş olsun.Arkadaşlar ben 4 Mart'ta suni sancıyla ölü doğum yaptım. (Eşimin doğum günüydü ve ilk çocuğumuzdu.)
Bugün 3 Nisan. Tam 30 gün geçmiş. İlk adetim başladı.
Doktorum 3 ay sonra yeniden hamileliği düşün dedi. Tavsiyemiz o yönde dedi.
Ama ben kendimi hazır hissediyorum.
Kan değerim 13.5. -- maşallah bu benim hayatımın rekoru. Gerçektendemek ki Allah nasip edecek, şartlar müsait.
Demir, folik asit, D vitamini, OMEGA 3. Hepsini alıyorum.
Şimdi samimi cevaplarınızı bekliyorum.
Çok teşekkür ederim.
Hemogram değerim. Yani kanın kalitesiÖncelikle başınız sağolsun, çok geçmiş olsun.
13.5 dediğiniz hcg değeriniz mi ?
Sağolun eksik olmayın.Öncelikle başınız sağolsun, çok geçmiş olsun.
13.5 dediğiniz hcg değeriniz mi ?
Çok sağolun. Mart Nisan Mayıs.. Mayıs'ta düşünüyorumDoktorunuz psikolojinizden ziyade bedenınızın rahminizin toplanması ıcın 3 ay demiştir . Yeni bir doktor kontrolü sonrası kararınızı verebilirsiniz
Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsinÇok sağolun. Mart Nisan Mayıs.. Mayıs'ta düşünüyorum
Amin Rabbim cümlemize dünyada da ahirette de mutluluk nasip etsin.Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Anladım. Bu süre rahimin eski haline dönmesi için dediği bir süre içerisini şöyle düşünün açık bir yara ne çocuk tutunabilir ne de sizin enfekte olmadan geçirmemeniz zor. Yani olsa bile sağlık açısından çok zor. Vücudunuzun toparlanmasına izin verin. Ki kontrol vs bişey olur o zaman doktora sorarsınız o toparlanmış derse denersiniz yine. Unutmayın sizin sağlığınızın herşeyden önce umarım herşey gönlünüzce olurHemogram değerim. Yani kanın kalitesi
Çok güzel söyledinizAnladım. Bu süre rahimin eski haline dönmesi için dediği bir süre içerisini şöyle düşünün açık bir yara ne çocuk tutunabilir ne de sizin enfekte olmadan geçirmemeniz zor. Yani olsa bile sağlık açısından çok zor. Vücudunuzun toparlanmasına izin verin. Ki kontrol vs bişey olur o zaman doktora sorarsınız o toparlanmış derse denersiniz yine. Unutmayın sizin sağlığınızın herşeyden önce umarım herşey gönlünüzce olur
29 haftalıkKaç haftalık doğum yaptınız. Başınız sağ olsun. Eğer haftanız büyükse biraz bedeniniz dinlenmesi için Dr dediği gibi 3 ay beklemen iyi olur. Çünkü diğer gebeliğe daha sağlıklı dinç şekilde devam edebilmen için.
Kaç haftalık doğum yaptınız. Başınız sağ olsun. Eğer haftanız büyükse biraz bedeniniz dinlenmesi için Dr dediği gibi 3 ay beklemen iyi olur. Çünkü diğer gebeliğe daha sağlıklı dinç şekilde devam edebilmen içi
Hakikaten doğru dediniz. Çünkü 1 temmuz gibi taşınma var. Hem de Karadeniz'den Güneydoğuya. O sıcakta nasıl hamile halimle ev temizlerim diye düşünüyorum zaten. En iyisi evi düzene koyup düşünmek. Değil mi?Ben 19 haftalıkken yapmıştım, 6 ay sonra gebe kalmıştım fakat o da boş gebelik olmuştu. Bence ileri haftalarda vücudu da zihni de dinlendirmek çok önemli..
Kesinlikle. Hissettiklerinizi ve yeniden bebek sahibi olmak istemenizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Aynı yollardan geçtim. Dilerim en güzeli olur sizin için.Hakikaten doğru dediniz. Çünkü 1 temmuz gibi taşınma var. Hem de Karadeniz'den Güneydoğuya. O sıcakta nasıl hamile halimle ev temizlerim diye düşünüyorum zaten. En iyisi evi düzene koyup düşünmek. Değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?