Normal Doğum dikişleri

Esrakirmizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
16
0
1
31
1 ay oldu normal Doğum yaptım dikişlerimin döküldü 2 tane kalmıştı dr gittim 2 hafta önce falan 3 güne düşer dedi ama nerdeyse 1.5 hafta oldu hala düşmedi normal mi sizce de acı sızı Yok rahat rahat oturup kalkabiliyorum dikiş Yok gibi sanki ama bakıyorum var yani

Ben ilk doğumumda dikiş atılırken doğum snacısı kadar acı çektim, şuan 30 haftalık hamileyim ve tek korkum dikiş atılırken canımın acıması :(

Ben ilk doğumumda dikiş atılırken doğum snacısı kadar acı çektim, şuan 30 haftalık hamileyim ve tek korkum dikiş atılırken canımın acıması :KK43:
Ben hiç acı çekmedim ilk Doğum dikiş atılırken ama ikincisi mahvetti resmen ilk Doğumdaki hemen iyileşti ama bundaki 1 ay olmasına rağmen hala düşmeyen dikişlerim var çok acayip dikmiş Zaten ama doktora gittiğimde normal enfeksiyon falan da Yok dedi 3 güne düşer dedi ama yok daha acı da Yok bu normal mi değil mi anlamadım

Dikiş atılırken acısa bile Doğum sancını aklını getir ve deki 'bu da geçicek hiçbir acı Doğum sancısı kadar olamaz' ben ikincisinde öyle öyle motive oldum

çektiğim acıyı bir bilseniz doğum sancısının aynısıydı, şimdi hem dikiş acısından korkuyorum hemde hemoroidlerim ve makatta çatlaklarım var o yüzden normal doğumdan çok korkıuyorum, hemoroid ve çatlak normal doğuma engel mi bilginiz var mı?

çektiğim acıyı bir bilseniz doğum sancısının aynısıydı, şimdi hem dikiş acısından korkuyorum hemde hemoroidlerim ve makatta çatlaklarım var o yüzden normal doğumdan çok korkıuyorum, hemoroid ve çatlak normal doğuma engel mi bilginiz var mı?
Bi bilgim Yok doktorunuza sorun en iyi o bilir inşallah kolay olur sizin için

Back