Normal doğum dikişleri

_ayperi_

Aşksın sennn <3
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
64
12
Hanımlar merhaba,

22 gün önce normal doğum yaptım. Doktorum 20 gün sonra gel dedi henüz gitmedim sanırım 4 estetik dikişim var. Tuvalete gittiğimde ve bir süre ayakta kaldığımda ön tarafa doğru bir ağrı oluyor bu normal mi? Hergün krem sürüyorum parol verdi ağrın olursa iç diye ama içmiyorum sürekli ağrımadığından. Birde ben normalde jiletle temizleniyorum şimdi malum bişey yapmadım ama çekiniyorum açıkçası doktora gitmeye nasıl olacak ne yapacağım bilmiyorum siz neler yaptınız nasıl temizlendiniz yada öyle mi gittiniz ne bileyim utanıyorum yaaa ((

benim de 31 gün oldu ağrı hala devam ediyor.ben de 15 gün sonra kontrole gitmiştim hiç dokunmamıştım. o halde dikişler varken nasıl jiletlenebilir ki insan.hiç takma kafana rahat ol bence.ben de hala temizlenemedim korkuyorum dikişlerden

teşekkürler canım içimi rahatlattın :* benim dikişlerim erimiş galiba göremiyorum artık

teşekkürler canım içimi rahatlattın :* benim dikişlerim erimiş galiba göremiyorum artık
benim de görünmüyor bakınca dikiş yeri ama dokununca altı baya sert.bi de vajina girişinde dikişin bittiği yerde ip vardı daha dün düştü bi parçası.

Canım doktora gittiğinde ne yaptı sadece dikişlere mi bakıyor ilaçlı suya falan devam ettin mi? Krem vermişlerdi bana sana verdiler mi bilmiyorum onlara devam ediyormusun? Kan verilip smear testi falan yapılıyormuş galiba sana ne yaptılar?

dikişlere baktı ve ultrasonla normal vajinal muayene yaptı. bana hiç ilaç su batikon falan vermedi.sadece bi temizleme jeli vermişti wc sonrası onunla yıkamam için.olabilir belki içerde kalmıştır senin ip falan.benimki de içerde ama biraz dışarı çıkmıştı

bana 6 hafta bitiminde gel bi de o zaman smear yapacaz demişti.kan falan almadı bahsetmedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…