normal doğum dikişleri

arinaryaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
1
1
24
23 gün önce normal doğum yaptım ilk doğumumdu ve yırtılmam olmuştu idrar yaparken yanma oluyordu 10.gün kontrole gittim bi sıkıntı yoktu yanma geçti dikişlerim 1 2 parça düştü eridiği için sanırım ama dikiş yerim aşırı ağrıyor şişmişti biraz krem sürüyorum şişlik inmiş gibi ve temizleyince falan dokunduğumda kanıyor o yüzden 23 gündür ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum arada zonklama falan da oluyor bu durumu yaşayan oldu mu aranızda

Merhaba benim tecrübem yok ama cevremdeki arkadaşlarım buzluğa günlük kalın pedlerden koyuyor donduruyor ve sonra iç çamaşırına koyuyor şişliğe ve ağrıya iyi geldiklerini söylüyolardı deneyebilirsin bence

Dikişlerinde iltihaplanma ve açılma olabilir şişme ve kanama buna delalet eder
Doktora görünmeni tavsiye ederim antibiyortik veya tekrar dikiş gerekiyorsa hemen müdahele daha iyi olur
Benim dikişlerim 15 günde iyileşti oturup kalkamadım sürekli yanıyordu ama sonra hiçbirşeyim kalmadı bu sorunları da yaşamadım beslenmenede çok dikkat et yara iyileştiren pıhtı attıran gıdalar tüket
Kemik suyu yumurta bol proteinli gıdalar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…