Normal doğum cinsel hayatı kötü etkiliyor mu?

evli deiğim doğumda yapmadım ama en iyi doğum norma hem anne hem bebiş için bence sezaryandan şüphe etmek var tabi burda tecrübeliler dururken bana yazmak yakışmaz

ben sezeryan yaptım 2 gunde ayaga kalktım gobek falanda kallmadı ve bnm esım dar olmasını ıstıyordu esımın arkadası yasamıs normalll dogumdan sonra esını vajına daraltma amelıyatı yaptırmıs malesef bazı erkeklerde bu takıntı var gercı benım normal dogum yapmamda bıraz rısk vardı ama ıyı kı sezeryan yaptırmısım ve bebgımı doguma 1 gun kala yaptırdım bence bu bırazda bunyeylle alakalı

Adamın biri varmışşş.....karısı doğum yapmışşşş ve eşinden adam uzak uzak duruyomuşşş...adamın babası durumun farkında olarakk yanına çağırmışş oğlunu....demişki git bana bi kaseee bal getir...getirmiş oğlu koymuş önünee....babası bala şöyleee birr parmak batırmışşş...oğluna bak demişşş..parmağımın izi kaldımııı...kadında böyledir işte demişşşşşşşş...

Bilmam anlatabildimmi arkadaşlar..ben herşeyin doğal ve normal olanından yanayım...daha hamile bile değilim ama sezeryan demenk ameliyat demek...!!!

kizlar yok oyle birsey ya dogumdan sonra gerekiyolarsa dikiste atiyolar zaten hatta dikis atarlarsa nerdeyse yeni evlendiginiz gunku gibi oluyorsunuz:roflol: dikis atilmazsada cok kisa surede vucut kendini topluyor hic korkmayin normal dogum yapin derim benyerimseniben

evet arkadaşlar genelde bütün normal doğumlarda dikiş atılıyor ve ilk günki gibi oluyor yani öyle bollaşma yada başka bir defarmasyon olmuyor bunu birazda piskolejik düşündükleri için öyle sanıyorlar ama kesinlikle öyle değil benim doğumum sezaryan oysa okadar çok istediğim halde malesef erken doğum ve bebeğin ters gelmesi yüzünden o özel anı yaşayamadım ama dağa önceden bu konuda bilgim var doktor arkadaşlarım bunun acıklamasını yapmışlardı doğumdan sonra vajinaya dikiş atıldığını ve aynı kız gibi eve yolladıklarını söylemişlerdi

sağlıklı insanın vücudundaki tüm sistemler, tüm mekanizmalar, tüm fizyolojik hadiseler olabilecek en mükemmel şekilde yaratılmıştır, insanın bulacağı, yapacağı hiç bir şey Allah'ın yarattığından daha iyi olamayacaktır bu yadsınmaz bir gerçektir....

doğum çok normal ve fizyolojik bir şeydir. bir çok kişide de şahit olduğum kadarıyla da vajinal doğum sağlıklı bir şekilde gerçekleştiği sürece cinsel anlamda sorun da yaşatmıyor.

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 2 dogum yaptım hiç sorun yok sezeryana karşıyım herseyin dogal olanı iyidir arkadasın dedigi gibi birazda kaslarla ilgili

sizinle bu konuda hemfikirim

kadın anlayamıyor sanırım ama erkekler anlayabiliyor. biliyorsunuzki kadının vajinasının içi duyarsız sıkılığı ya da genişliği çok fazla algılayamaz. ama erkek genişlediğini anlıyor. normal doğumdan yanayım ancak kimse kızlık dönemi gibi olacağını iddia etmesin. az da olsa genişleme olur bu da çok normal....
eşler karısı üzülmesin diye söylemiyo olabilir.

bendede hic sorun olmadi iki dogum yaptim zaten kirk gün iliski olmuyor insan toparlaniyor o zamana

soruyu soran arkadas bekar yaziyor profilinde
daha evlenmeden bunu mu kafaya taktin ben anlamadım

senınde profılınde bekar yazıyor..tatlicadiarzu
senınde ılgını cekmıs olsa gerek konu kı cevap yazma geregı duymussunşakkıdı

Konuşmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi
Arakadaşım sen herşeyi merak edip ikide bir "Evli arkadaşlar sorum size" diyerek konu açıyorsunda neden başkalarının sorduğu sorular seni bu kadar rahatsız ediyor
Seninde profilinde bekar yazıyor ama maşallah evli insanların bile çok fazla konuşmadıkları konuları merak edip konu açıyorsun...
Ayrıca açtığın konulara girip baktım üşenmeden %98 erkekler ile ilgili???

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=139443

Bak bakalım yukardaki linke insanların cinsel hayatlarını bile merak etmene rağmen bu tavrın bana ünlü bir atasözümüzü hatırlatıyor:
"ELE VERİR TALKIMI KENDİ YUTAR SALKIMI"

Son düzenleme:
bu arada vajınanın yapısı zaten esnektır..
normal dogumun gerceklesmesı ıcın en az 8 cm genıslemesı gerekıyor..şakkıdı
tabıı dogumdan sonra aynı genıslıkte kalmıyor..
gebelık ıceren kıtaplarda vajınayı sıkıslatırmak ıcın gereklı egzersızler var...
evet dogumdan sonra mutlaka bır genısleme olucaktır ama bunun bıle estetıgını yapıyorlar artık..
eger kadının kendısı ıcın asılmaz bır sorun halını almıssa bu genıslık estetık olabılır..tatlicadiarzu
yada dogal yollarla duzenlı egzersızlerle vajına toplanabıır..
nerden bılıyorsun demeyın gebelıgım sırasında nerdeyse butun kıtapları okudum..
ama normal dogum degıl sezeryan oldum :roflol:

doğum yapmadım,ama çevremden duyduklarım kadarıyla genişleme oluyormuş. herkesin vücut yapısı bir değil, kişiden kişiye değişir. dikiş sadece dışardan atılmıyor mu, içerdeki genişlemeyi dikiş etkilemez diye düşünüyorum.(belki de yanlış biliyorum).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…