normal doğum beklerken sezaryen olmak :(

sad_cedric

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
129
10
298
mrb sevgili anneler bugun 39.haftam bitti kontorlomuz vardı 2 aydır bebeğimin kordonu boynunda duruyordu doktor bırakır demişti ama bırakmamış kordon hala boynunda duruyor sezaryen olması lazım ama sen bilirsin istersen bir hafta daha bekle belki bırakır dedi ben artık daha bırakacağını sanmıyorum ama kendimi hep normal doğuma endekslemiştim şimdi psikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum bir hafta daha beklmenin de bir faydası olacağını sanmıyorum eğer doğum sırasında kordondan kaynaklı bebeğime birşey olur diye de korktugum için normal doğum dye ısrar da edemiyorum var mı sizlerden de aynı problemi yaşayan bana birazcık moral verebilir misiniz

Ayni sey icin degil ama bebegim ters oldugu icin son haftaya kadar bekleme karari almistikbiz de. Basindan beri ssezaryen ihtimalini hic dusunmemistim. Ama bebegim 37.haftadaki kontrolde de donmemisti. Bir sonraki hafta gidip sezaryen icin gun alacaktik.38+0da suyum geldi.oglum hala donmedigi icin acil sezaryene alindim.epidural hic aklmda yokken epidural oldum.cok memnun kaldim
Hic tedirgin olma,korkulacak birsey degil. Bebegini kokladiginda hersey bitmis olacak zaten:)

Allah saglikla kavustursun..

çok teşekkür ederim ben de epidural düşünmüyordum ama bebeğimin ilk ağlamasını gelişini görmeyi de çok istiyorum galiba ben de epidural isticem inşallah söylediğin gibi olur

çok teşekkür degilaien de epidural düşünmüyordum ama bebeğimin ilk ağlamasını gelişini görmeyi de çok istiyorum galiba ben de epidural isticem inşallah söylediğin gibi olur
Bende dusunmuyodum:) acil gidince anestezi uzmani yeterince ac degilsin genel anestezi yapamam dedi. Mecburen epidural oldu.iyiki de olmus, cok memnundum:)

Bende dusunmuyodum:) acil gidince anestezi uzmani yeterince ac degilsin genel anestezi yapamam dedi. Mecburen epidural oldu.iyiki de olmus, cok memnundum:)

normal doğum yapmak hep içimde kalacak daha ilk doğumum bundan sonra da normal doğum yapamayacağım çok üzülüyorum bir de "benmim çocuğuma kordon 2 kere 3 kere dolanmıştı normal doğurdum" diyenleri duydukça kahroluyorum

Merhabalat brnde srninle ayni durumu yasadim normal dogumdan hep cok korktum ama yinede normal dogumu sectim son ana kadar doktorum korkmym diye bi sure bana soylememms ama kordon cikmaynca soyledi sezeryan olmak zorundasn 2 kez kordon dlanmis dedi bende uzuldm tabiki hatta baska bir doktora giittm oda cok istersen yapariz ama ben onermyorm dedi k.v hep oyle dogm yapms boyle karismisti kafam tekrar doktormla konstm bana acik acik soyledi cok istersn normal dogm yaparsb ama ypana kadar kendnden geciceksn hep boyle oldu dedi bile bile sana bunu yapamam dedi bebk icnde ayrica bir riskti ve sezeryan oldm hicte skinti cekmedim sarkilarla dualarla dogumumu yaptm :))

Hayirli dogumlar :)

Canım benim lütfen başka doktorlara da git çok hayati birşey bende 9 ay normal doğum bekleyip sezeryan olanlardanım hem de 40. Haftada. O zaman hem biran önce çocuğuma kavuşma isteği hem de bebeğime birşey olmasın korkusuyla sezeryanı kabul ettim benim bebeğime iri bebek dediler 5 kiloya yakın dediler 3.500 kilo doğdu ve sonrasında kimsenin gırtlağına yapışamıyorsun biz sana alternatif sunduk diyorlar bana da istersen bekle sancın gelsin beline kadar kesilirsin sezeryandan beter olursun dediler şimdiki aklım olsa devlete de gider birde orada muayene olurdum aynı bende senin gibi ilk bebeğimdi. Çok pişmanım sezeryan olduğuma değil başka doktorlara danışıp normal doğum yapma şansım gerçekten yok mu araştırmadığıma seZeryan da bir ameliyat sonuçta iyileşiyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…