- 15 Kasım 2020
- 62
- 1
-
- Konu Sahibi Zehra_tufan
Yok öyle demiyorum tabiki de1 dakikada orgazm olmanız anormal değil bence. Ama 1 dkda olup bittikten sonra adama "e hadi bitir" diyorsanız normal değil.
İlişkide tek amaç orgazm olmak değil çünkü. Süreçten zevk almak da önemli.
zevk almada sorun yok . Galiba ön sevişmeyi çok uzatmak istiyorum böyle olunca da birleşmeden once boşalma anına yaklaşıyorum
Çok teşekkürler. iyiki açmışım bu konuyu .inşallah daha iyi olacak.İşte zevk sadece ön sevişmede alınmaz ki.
"Kadın için ön sevişme yapılır" şeklinde bir algı var nedense, sanki kadın birleşmeden zevk almıyormuş gibi.
Siz birleşmeden zevk alacak zamanı tanımıyorsunuz kendinize de eşinize de.
Bizde de birleşme zamanını ben belirliyorum, aynı durumdayız onun istediği zamanda birkeşirsek benim rahatlamam ya çok zaman alıyor ya hiç olmuyor. Ama ben onun boşalma süresine karışmıyorum, o istediği kadar devam ediyor, ıslaklığım devam ettiği sürece ben de keyif almaya devam ediyorum zaten, benim işim bitti sen de bitir demiyorum. Ki onun sevdiği pozisyonla beni orgazma götürmediği için bu şekilde ikimiz de istediğimizi elde etmiş oluyoruz. Bizde benim boşalmam birlikteliğin ilk yarısı eşiminki ikinci yarısı gibiMrb arkadaşlar. Sabah sabah beni strese sokan bir sorunum var. Eşimle çok iyi giden bir cinsel hayatımız var. Çok zevk alıyorum sıkıntı yok ama ... Geçenlerde bir yazı okudum ve kafam karıştı.birlesme anından sonra orgazm süresi hakkında.ortalama 5 dakika diyo.bizimki 1 dakika falan sürüyor.(bunun sebebi erken boşalma degil)
ve söyle bir sorun var.benim sex yaparken takintilarim var. en önemlisi şu: birlesme zamanını ben belirliyorum hep. tam isteklendigim zaman birleşme olsun istiyorum. Bu da çok hızlı ve coşkulu oluyor. Esim zaman zaman kendi istediginde deniyo ama bnm isteğim gidiyo o zaman ve tamamen olaydan kopuyorum o orgazm oluyo bn olamıyorum.size sorum kim belirliyo birleşme anini ve ne kadar sürüyor. Ya da benim gibi olan var mi.tesekkurler simdiden.
Hiç bunu düşünmemiştim ama şuan düşününce bizde ikimizde belirliyoruz onu fark ettim.Mrb arkadaşlar. Sabah sabah beni strese sokan bir sorunum var. Eşimle çok iyi giden bir cinsel hayatımız var. Çok zevk alıyorum sıkıntı yok ama ... Geçenlerde bir yazı okudum ve kafam karıştı.birlesme anından sonra orgazm süresi hakkında.ortalama 5 dakika diyo.bizimki 1 dakika falan sürüyor.(bunun sebebi erken boşalma degil)
ve söyle bir sorun var.benim sex yaparken takintilarim var. en önemlisi şu: birlesme zamanını ben belirliyorum hep. tam isteklendigim zaman birleşme olsun istiyorum. Bu da çok hızlı ve coşkulu oluyor. Esim zaman zaman kendi istediginde deniyo ama bnm isteğim gidiyo o zaman ve tamamen olaydan kopuyorum o orgazm oluyo bn olamıyorum.size sorum kim belirliyo birleşme anini ve ne kadar sürüyor. Ya da benim gibi olan var mi.tesekkurler simdiden.
Ben istemeden o başlarsa benim hislerim gidiyo ve canım çok aciyo .bu yüzden hep son ani bekliyorum .yada hep böyle yaptığım için diğer yöntem canımı yakiyo .off .evlenmeden her şeyin hayalini kuruyorum şimdi de bunlarla uğraşıyorsunHiç bunu düşünmemiştim ama şuan düşününce bizde ikimizde belirliyoruz onu fark ettim.
Bazen ben o an istiyorum bazen o direkt...
Ama bu orgazmı etkilemiyor sanırım plansız olması sebebiyle daha iyi oluyor benim için
Ama benimki kadar kısa sürmüyor demi? Ayrıca çok mu oluyorum bilmiyorum ama.misyoner dışında bir pozisyon da beni rahatlatmiyo . esim bana iyi sabrediyoBizde de birleşme zamanını ben belirliyorum, aynı durumdayız onun istediği zamanda birkeşirsek benim rahatlamam ya çok zaman alıyor ya hiç olmuyor. Ama ben onun boşalma süresine karışmıyorum, o istediği kadar devam ediyor, ıslaklığım devam ettiği sürece ben de keyif almaya devam ediyorum zaten, benim işim bitti sen de bitir demiyorum. Ki onun sevdiği pozisyonla beni orgazma götürmediği için bu şekilde ikimiz de istediğimizi elde etmiş oluyoruz. Bizde benim boşalmam birlikteliğin ilk yarısı eşiminki ikinci yarısı gibi
Kadınlar da “boşalıyor mu” yaEvet ben 1 dk da boşalıyorum ve esim bir süre sonra bosaliyo.ama dediğim bı ben çok yükselmeden birleşme olmasını istemiyorum hiç .eğer ben çok yükselmeden birleşme olursa isterse 10 dk olsun bosalamiyorum
Kadınlar da “boşalıyor mu” yatabire bak beğenmedim ben
Biz “geliyoruz” ya da orgazm oluyoruz ya
O zaman bende erken orgazm mı varKadınlar da “boşalıyor mu” yatabire bak beğenmedim ben
Biz “geliyoruz” ya da orgazm oluyoruz ya
Gayet kısa sürüyor, ön sevişme beni fazlasıyla hazırlıyor zaten, sizin gibi ya misyonerde ya da üstteyken rahatlayabiliyorum, ondan sonra da ipleri ona bırakıyorum,onun istediği gibi takılıyoruz, kuruma olursa hindistan cevizi yağıyla devam ediyoruz, o istediği zaman bitiriyoruz, ama canım yanacak kadar uzamazsa asla bıkkınlık belirtisi göstermiyorum, zaten keyif de alıyorum devam etmesinden. Hatta onu gazlayacak hoşuna gidecek ne varsa yapıyorum, amacıma ulaştıktan sonra daha fazla eğleniyorum diyebilirim. Bu da onun çok hoşuna gidiyorAma benimki kadar kısa sürmüyor demi? Ayrıca çok mu oluyorum bilmiyorum ama.misyoner dışında bir pozisyon da beni rahatlatmiyo . esim bana iyi sabrediyo
Kadında erken orgazm olmaz bence ya, ne zaman olursa olsun vaktindedir o, bizimki zirveyi görünce küçülmüyor sonuçta, işlevine devam ediyorO zaman bende erken orgazm mı var
İnternette baktım varmışKadında erken orgazm olmaz bence ya, ne zaman olursa olsun vaktindedir o, bizimki zirveyi görünce küçülmüyor sonuçta, işlevine devam ediyor
Merhaba canm dediğin gibi değil de bnde şey oluyor. Mesela Bi kere orgazm olduktan sonra Bi daha olamıyorum ikinci orgazm olmadım hiç birden fazla boşalan orgazm olan var mı yada bnde mi Bi tuhaflık varMrb arkadaşlar. Sabah sabah beni strese sokan bir sorunum var. Eşimle çok iyi giden bir cinsel hayatımız var. Çok zevk alıyorum sıkıntı yok ama ... Geçenlerde bir yazı okudum ve kafam karıştı.birlesme anından sonra orgazm süresi hakkında.ortalama 5 dakika diyo.bizimki 1 dakika falan sürüyor.(bunun sebebi erken boşalma degil)