Normal bir sex...

Zehra_tufan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
62
1
Mrb arkadaşlar. Sabah sabah beni strese sokan bir sorunum var. Eşimle çok iyi giden bir cinsel hayatımız var. Çok zevk alıyorum sıkıntı yok ama ... Geçenlerde bir yazı okudum ve kafam karıştı.birlesme anından sonra orgazm süresi hakkında.ortalama 5 dakika diyo.bizimki 1 dakika falan sürüyor.(bunun sebebi erken boşalma degil)
ve söyle bir sorun var.benim sex yaparken takintilarim var. en önemlisi şu: birlesme zamanını ben belirliyorum hep. tam isteklendigim zaman birleşme olsun istiyorum. Bu da çok hızlı ve coşkulu oluyor. Esim zaman zaman kendi istediginde deniyo ama bnm isteğim gidiyo o zaman ve tamamen olaydan kopuyorum o orgazm oluyo bn olamıyorum.size sorum kim belirliyo birleşme anini ve ne kadar sürüyor. Ya da benim gibi olan var mi.tesekkurler simdiden.

Sevmek bir ömür süreeer, sevişmek bir dakikaaa

1 dakika mı? Erken boşalma değil mi?

Kim belirliyo bilmiyorum, hiç düşünmedim bu konu üzerinde.

1 dakika erken boşalmadır. Akışına bırakın belirlenecek bişey değil.

siz son anda birleşme istiyosunuz ama eşinize haksızlık bence, siz ön sevişmeden daha zevk alırken o da birleşmeden daha çok zevk alıyor. Birleşme esnasında değişik pozisyonlar deneseniz sizinde hoşunuza gider belki

Orgazm dediğiniz şey boşalma mı? Yani 1 dk da mı boşalıyorsunuz?

Neyse bundan bağımsız olarak geleneksel cinsellik çift olarak yapılır. Sadece sizin istediğiniz zamanda birleşme olmaz, adamın da bir yükselme noktası var. Bazen siz önce boşalırsınız bazense o. Sonra devam edebilirsiniz.

Ünlü düşünür nevşin mengünün dediği gibi “girdisi çıktısı 1 dakika”...

Evet ben 1 dk da boşalıyorum ve esim bir süre sonra bosaliyo.ama dediğim bı ben çok yükselmeden birleşme olmasını istemiyorum hiç .eğer ben çok yükselmeden birleşme olursa isterse 10 dk olsun bosalamiyorum

Bende erken boşalma mi var simdi .zevk alıyorum çünkü on sevisme uzun suruyo ve birleşmeden de zevk alıyorum sonuçta ama kısa oluyo iste

Evet ben 1 dk da boşalıyorum ve esim bir süre sonra bosaliyo.ama dediğim bı ben çok yükselmeden birleşme olmasını istemiyorum hiç .eğer ben çok yükselmeden birleşme olursa isterse 10 dk olsun bosalamiyorum
10 dk normaldir biliyorsunuz değil mi? Eşinize haksızlık yapıyorsunuz. Tam tersi rollerde olsaydınız ne düşünürdünüz? Ayrıca zaten zevk aldığınız bir şeyi 10 dk sürdürmek daha iyi olmaz mıydı? Siz 1 dk ile birleşmeden boşalmıyorsunuzdur, ön sevişmeden dolayı sürtünmeden vs boşalıyorsunuzdur.
Eşiniz bunu sorun etmiyor olsa sizin cinselliğiniz sizin doğrunuz derdik ama adam belli ki bunu sorun ediyor

Bende erken boşalma mi var simdi .zevk alıyorum çünkü on sevisme uzun suruyo ve birleşmeden de zevk alıyorum sonuçta ama kısa oluyo iste

1 dakikada orgazm olmanız anormal değil bence. Ama 1 dkda olup bittikten sonra adama "e hadi bitir" diyorsanız normal değil.
İlişkide tek amaç orgazm olmak değil çünkü. Süreçten zevk almak da önemli.

1 dakikada orgazm olmanız anormal değil bence. Ama 1 dkda olup bittikten sonra adama "e hadi bitir" diyorsanız normal değil.
İlişkide tek amaç orgazm olmak değil çünkü. Süreçten zevk almak da önemli.
zevk almada sorun yok . Galiba ön sevişmeyi çok uzatmak istiyorum böyle olunca da birleşmeden once boşalma anına yaklaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…