normal bir durum mu ?

sulltan

Hayalimi hep hissettir Allah'im
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
833
1.001
133
arkadaşlar şimdiye kadar sessiz sessiz okudum yazııanları ama artık benmde canım sıkılmaya başladı yaklaşık 5 aydır bebek düşünüyoruz. ilişkiden sonra yaklasık yarım saat ayaklarımı kaldırarak bekliyorum.fakat ne hikmetse her kalkarken veya ayaga kalkınca meninin neredeyse büyük bir bölümü akıyor.bu durum normalmi sizce.yani hamile kalmak için hiçbiseyin akmaması mı gerekiyor.cahilliğimi maruz görün lütfen fikirlerinizi önemsediğim için sizlerden yardım beklıyorum.

akar canım ama bir çoğu yumurtalıklara gider zaten.akması da normal yani.ben bacaklarımı hiç kaldırmamıştım.sadece sırt üstü veya soluma dönüp yatmıştım.bir de kafana hiç takma.stres en büyük düşman!inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelicek bebişin

inşallah canım teşekkür ederim cevabın için.her seferınde akınca artık telaşlanmaya başladım bende.hamile bir arkadasımda bekleyınce akmaz deyınce korktum bende.hayırlısıyla güzel haberleri alsaydık inş.

akıyor canım bende de oluyor bu durum telaş etme vucut alabildiğini alıyor fazlası dışarı akıyor korkma....

Bende ilk böyle düşündüm ama forumda bı konu daha var ordada yazmıslar demekkı böyle oluyomuş dedimmmm cahıllık degıl bızımkısı bılmememız normal zaten cunku ilk kez böyle şeyler yaşıyoruz:) ehh zamanlada ögrenıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…