NORMAL ADET GÖRÜP HAMİLE OLAN VAR MI?

Ben iki sefer yaşadım normal adet oldum rahim filmi öncesi HCG istiyorlar adet bitti birinde 11 diğerinde 190 çıktı beta sağlıksız gebelik dediler 10 gün lekelenmem oldu ve düştü..

Tama canım inşallah :dua: :nazar: Ben ocak ayı gebelik planlayanlar grubuna adımı yazdırdım orada paylaşacağım sonucumu umarım güzel haberlerle gelirim.:anneadayı:
Bende iki gün gecikmem var test yaptım negatif ama regle 8 9 gün varken kasik ağrılarım hep oldu baş ağrısı karnımin altına iğne batması gibi ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim acaba o yüzdenmi gecikiyor

Bende iki gün gecikmem var test yaptım negatif ama regle 8 9 gün varken kasik ağrılarım hep oldu baş ağrısı karnımin altına iğne batması gibi ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim acaba o yüzdenmi gecikiyor
Olabilir canım biraz vücudunu etkilemiş olabilir özel bir durum sonuçta biraz zaman tanı vücuduna zamanla her şey güzel olur inşallah sen stres etme yeter ki :anneadayı::nazar:

Haklısın , o zaman forumlarda gez biraz güzel yazılar oku içini rahatlat ama çok kafaya takmamaya çalış. Strese dönüşmesin. Yok canım biz hala denemedik yumurtlama dönemime az kaldı onu bekliyorum.
Yumurtlama nasıl oluyor uygulamaya göre benim adetten 8 9 gün sonra yumurtlama günü oluyo

Bende aynı durumdayım lekelenmem var saçma bir şekilde ilk defa böyle oluyorum testlerim pozitif çıkıyor. Birazdan kan vermeye gidicem 🙁
Bu bendede oldu kafam cok karisik kimyasal gebelik olabilir mi acaba benim adetimin günü bitti test yaptim son gunu normalde silik cizgi olustu ertesi gun kanamam gerçekti bu ne demek oluyor anlamadim 🙄

Bu bendede oldu kafam cok karisik kimyasal gebelik olabilir mi acaba benim adetimin günü bitti test yaptim son gunu normalde silik cizgi olustu ertesi gun kanamam gerçekti bu ne demek oluyor anlamadim 🙄
Kimyasal olabilir. Benim lekelenmem durdu bugünkü testim de koyu çıktı baya kan verdim pazartesi alcam sonucu bakalım. Benimde kafam karışık

Bence saglik ocagina gidip bir beta hcg testi yaptirin. Bende de adet olduktan 2 gün sonra tekrar kanama oldu ve bende tekrar adet oldum sandim, gebelik varmis şu an takip ediyoruz.
Merhaba yoğun e pıhtılı mıydı nasıldı

Benim iki kızım var çocuk düşünmüyorduk ama bu ay adet olmadan önce şüphelendim test yaptım silik ikinci çizgi çıktı iki gün sonra adet oldum normal sürdü bitti 6 gün geçti üstünden ama bi kaç defadır bulantım oluyor kasık ağrılarım var çok uyku hali var diğerlerinde ki gibi belirtiler ama adet olma olayı farklı bende bi acaba mı demeye başladım olabilir mi acaba

Benim iki kızım var çocuk düşünmüyorduk ama bu ay adet olmadan önce şüphelendim test yaptım silik ikinci çizgi çıktı iki gün sonra adet oldum normal sürdü bitti 6 gün geçti üstünden ama bi kaç defadır bulantım oluyor kasık ağrılarım var çok uyku hali var diğerlerinde ki gibi belirtiler ama adet olma olayı farklı bende bi acaba mı demeye başladım olabilir mi acaba
Yani canım çifr çizgiyi görmüşsün kimyasal da geçirmiş olabilirsin hemen bi doktora git bence.

Simsiyah ise kisttir defalarca yaşadım kist attığımız zaman önce kahve rengi sonra simsiyah gelir oksitlendiği için de bazen rengi farklı olabiliyor onun dışında muayenr olup, kist olmadığına eminsen yerleşme gibi birşey söz konusu olabilir kan vermek yada idrar testi yapman gerekiyor..
merhaba benim de pcosum var soğan kürü kullandım şüpheli bir ilişkide oldu fakat negatifi görüp öyle kullandım kürü. sanırım kist döktüm siyah noktacıklar vardı pıhtılı 5 6 gün süren bi kanamayı renginde koyu kırmızı.. sonradan kahverengi dönüp kesildi hamilelik söz konusu olamaz değil mi?

merhaba benim de pcosum var soğan kürü kullandım şüpheli bir ilişkide oldu fakat negatifi görüp öyle kullandım kürü. sanırım kist döktüm siyah noktacıklar vardı pıhtılı 5 6 gün süren bi kanamayı renginde koyu kırmızı.. sonradan kahverengi dönüp kesildi hamilelik söz konusu olamaz değil mi?
Merhaba sanmıyorum yani pıhtılı ve kop koyu veya kırmızı normal adettir tabiki koyu olması kist atıldı diye olabilir genelde pıhtılı olur zaten uzun süre sökülmediysende olur.. yerleşme kanaması cok farklı oluyomuş 1 pedi bile doldurmazmış ..

X