Norm fazlasıyım:(

akikal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
73
3
96
Konya
çalıştığım okulda norm fazlası durumuna düştüm okulumdan çok memnunum ve başka okula atanma istemiyorum isteğim dışında atamam yapılırsa ben ne yaparım?? Acaba benim durumumda olan arkadaşlar var mı merak ediyorum

Tam da benım durumum Gecen yıl ekımde norm fazlası oldum hem de Sağlık meslek lısesı gıbı guzel bır okuldayken.anadolu lısesı olunca ben sozleşmelı oldugum ıcın anadolu lısesı ogretmenı sayılmadım ve yerıme atama yapıldı. Bana haftada 2 saat ders kaldı. Sozleşmelı oldugumdan dolayı kaymakamlık oluruyla başka kotu bı okula kadrom gectı. Muhtemelen hocam sen de norm fazlalıgı tercıhı yaparsın. Ya da belkı il içi açılırsa il içi yer değişikliği yaparsın da umarım ıstedıgın bır okul olur, hayırlısı olsun

başka okullara görevlendirme verilirsiniz büyük ihtimalle
kadronuz okulunuzda sabit kalır ama siz sürekli gezersiniz
tayin istemeniz daha çok hayrınıza gibi

bizim okulda da aynı durumda hocalar var... bir ilçe milli eğitim müdürünün açıklamasına göre sizi istemediğiniz bir yere zorla göndermezler.. bunun davası var mahkemesi var kolay değil öyle.. istediğiniz bir yer varsa tercih edersiniz yoksa etmezsiniz...

ben de birkaç yıl norm fazlasıydım.hiçbişey olmadı.siz istemeden zorla bir yere gönderemezler.

ben de birkaç yıl norm fazlasıydım.hiçbişey olmadı.siz istemeden zorla bir yere gönderemezler.

İnşallah bişi olmaz cok üzülüyorum. Şu an ücretli izindeyim doğum izninde ve üzüntüden sütüm kesilecek diye korkuyorum çünkü ben merkezdeyim okulum süper boş kadrolar ise hep uzak ilçelerde(

valla norm fazlası değilim. ama 4+4+4 te bir sınıf öğretmeni olarak boşta kalacağım. ne olacak sonumuz bilmiyorum. zaten şu anda da eş durumundan diye 3 saatlik yola gidiyorum. yani arkadaşım öğretmenlerin artık derdi çok. dAha da artacak.hepimize geçmiş olsun

senin durumundakilere de duyduğum kadarıyla tercih yaptırıyorlar

yeni yöentmeliğe göre gönderebiliyorlarmış heralde.
eskiden gönderemiyorlardı.
üzülme ben 3 defa oldum ve okul değiştirdim sürekli.
inş.
hakkında hayrlısı olsun

Bu yıldan itibaren siz istemediğiniz sürece gönderemiyorlar diye biliyorum.

Haklisiniz hocam tam alismisken norm fazlasi olmak.
Artik yapacak bir sey yok olumlu dusunun olumlu olsun. Yeni anne olmussunuz uzmeyin kendinizi. Her serde bir hayir vardir diye dusunun. Belli mi olur iyiki olmus dersiniz. Hayat bu hic belli olmaz.

benim çalıştığım yerde norm fazlası olanlar açıklandı ve istediklere yere atamaları yapıldı bile. ama aklımızda bi soru var okulumuza yeni gelen öğretmen yeni sisteme göre yine fazla olcak bu sefer peki kim gidecek? puanı çok olan mı yeni gelen mi? zamanla görcecezz artık herşeyi

Yeni sistem ve ben de fazlaya çıkıyorum ...... Bu yıl olmazsa seneye seneye olmazsa ondan sonraki seneye fazlayım fazlayım fazlayım..... Taki birileri emekli olana dek.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…