• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Norlevo kullananlar bilgilerini paylaşabilir mi??

Esrarengizce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
4
0
1
Arkadaşlar adetimin 4. günü ilişkiye girdim ve ertesi günü norlevo kullandım 1 hafta sonra tekrar kanamam oldu ve 3 gün sürdü.. hamile kalma olasılığım var mı ?

Değilsindir merak etme. Norlevo tıpkı bilgisayara reset atmak gibi bünyene reset attırıyor ve döngünü kullanımdan sonraya alıyor. Hem zaten adet iken yaşamışsın ilişkiyi hamile kalırsan tıp tarihine girenleren olursun sanırım :) Bide benden sana minnak bir tavsiye, norlevo ve türevi ilaçlar sık kullanımda hormonlarla ilgili ilaçlar olduğu için bünyeyi çok sarsıyor ve bebek istediğin zaman hemen bebişe kavuşmanı engelleyebiliyor. Çok mecbur kalmadıkça kullanmamanı tavsiye ederim :)

Değilsindir merak etme. Norlevo tıpkı bilgisayara reset atmak gibi bünyene reset attırıyor ve döngünü kullanımdan sonraya alıyor. Hem zaten adet iken yaşamışsın ilişkiyi hamile kalırsan tıp tarihine girenleren olursun sanırım :) Bide benden sana minnak bir tavsiye, norlevo ve türevi ilaçlar sık kullanımda hormonlarla ilgili ilaçlar olduğu için bünyeyi çok sarsıyor ve bebek istediğin zaman hemen bebişe kavuşmanı engelleyebiliyor. Çok mecbur kalmadıkça kullanmamanı tavsiye ederim :)​
teşekkür ederim lulus :KK52:bu ilk kullanımımdı evet farkettim psikolojikmende baya etkiliyor ilaç bir daha asla kullanmam bu tip ilaçlar.. cevabın için teşekkürler tekrar :)

Back