Arkadaşlar ben daha 3 aylık evliyim ve eşimle 3 yıl çocuk düşünmüyoruz yaşımda 22. Ayın 25'i ile 1'i arasında adet oluyorum çünkü düzensiz. Geçen ay 26'sında oldum normalde geri çekme yoluyla korunuyorduk her ne kdr bu bir korunma yöntemi olmasada eşim korunmak istemiyor çünkü hiç bir şey hissetmediğini söylüyor, benim korunmamıda istemiyor ilaçları tehlikeli buluyor. Boşalmadan çok önce çıkıp boşalıyor gelmesine yakında değil. Fakat dün yani ayın 14'ünde tamda riskli günde (9-18 arası yumurtanın çatladığı günde) kendini tutamadı ve içine boşaldım dedi. Tabi ben çok kızdım çünkü yeni evliyim ve anne olmaya kendimi hazır hissetmiyorum, allah isteyenlere nasip etsin. Neyse bugün Norlevo denen ertesi gün hapını almış gelmiş, kaç saattir internette araştırıyoruz yan etkilerinden bahsedilmiş benim midem çok hassastır kokudan dahi midem bulanır ve yan etkileri arasında mide bulantısı yazıo bu yüzden uykum gelince içmeyi düşünüorm. ılacı alıp uyuyayım hemen diyorum. Çünkü ilk 3 saat içinde kusma olursa tekrarlanması gerekiomuş ben kesin kusarım midem çok hassas ilaç konusunda. Bana yardımcı olabilirmisiniz? ıkisini birlikte içmem gerektiği yazıo ama 12 saat arayla alırsam ne olur? Çok fazla hormon yükleyip bu yan etkileri arttırmak istemiorm. Ayrıca adet düzenimde ne gibi değişiklik olucak? Bu hapı aldıktan bir hafta içinde kanamam olup yine ne zmn adet oluosam o gün tekrar mı kanamam olucak yoksa bu hafta adet oldum dielim bir dahakide diğer ay mı olucak? Lütfen yardım edin.:gitme:
Son düzenleme: