• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nordick walker uzay yürüşü ve twister spor aletleri

madonnamiss

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
290
66
318
Muğla
aramızda nordick walker uzay yürüşü ve twister spor aletlerini kullanan var mı? eğer kullandıysanız biraz bahsedebilir misiniz?:45::46::46:

sipariş yeni verdim nette araştırdım beli kalın olanlar düzenli yapınca faydasını görmüşler mideyi de küçültüyormuş göbeğe de etkisi olduğunu yazan var ama diğer egzersizlerle destekliyorlarmış bana eğlenceli geldi twist dansı gibi bir hareket sanırım adı da oradan geliyor birde ucuz 18 den başlıyor fiyatı yanlarında lastikli olandan alıcam mekikte çekiyorlarmış bu alette kızlar lastikleri sayesinde rahatta oluyormuş hareket harekettir boş durmaktan iyidir bakcez görcez hepimize kolay gelsin:16:

sipariş yeni verdim nette araştırdım beli kalın olanlar düzenli yapınca faydasını görmüşler mideyi de küçültüyormuş göbeğe de etkisi olduğunu yazan var ama diğer egzersizlerle destekliyorlarmış bana eğlenceli geldi twist dansı gibi bir hareket sanırım adı da oradan geliyor birde ucuz 18 den başlıyor fiyatı yanlarında lastikli olandan alıcam mekikte çekiyorlarmış bu alette kızlar lastikleri sayesinde rahatta oluyormuş hareket harekettir boş durmaktan iyidir bakcez görcez hepimize kolay gelsin:16:
alet geldi hareketin yapılışına göre bütün vücutta çalışıyor ben pek bölgesel zayıflamaya inanmıyorum diyetin yanında bazı bölgelere yüklenmek fayda sağlar diye düşünüyorum genelde bir yere tutunarak yada lastiklere tutunarak yapılıyor ama ben tutunmadan yapıyorum daha faydalı ve daha çok kalori yakıyor yalnız çok kayıyor tehlikeli olabilir yapan kişiler kaymaz pet kullansın altında hepimize kolay gelsin:16:
$39o_%20Bally%20Twist%20Board%20-%2014%20Μαρτίου%202012%20...webp$c700x420.webp$1_twist_board.webp$resistanceband2__magnetic-waist-twister-disc-fitness-massage-round-with-hand-ropes-foot-mass.webp

Back
X