nonline nin dügününden görüntüler

gelinligin omuz ve sırt kısmı cok hos ve degişik ayrıca gördügüm kadarıyla eldivenlerinde tam benim aklımdan gectigi gibi klasik eldivenlerin dısında

cok tesekkür ederim. sen de nisanlisin galiba. darisi basina. benim istedigim eldiven daha güzeldi.bu de begeni topladi.

mAŞAllah Canım çok güzel olmuşsun

Saçın gelinliğin herşey çok hoş gözüküo
sagol canim. o senin hoslugun:)

coooooookk tesekkür ederim

çok beğendim cnm
çok güzel olmuş
eldivenlerine bittim,böyle nostaljik detaylara bayılıyorum
saçlar da aynı şekilde süper olmuş
mutluluklar

Herşeyin çok güzel olmuş canım, tebrikler. opuyorumnanaktan

çok beğendim cnm
çok güzel olmuş
eldivenlerine bittim,böyle nostaljik detaylara bayılıyorum
saçlar da aynı şekilde süper olmuş
mutluluklar

ikinize de cooookkk tesekkür ederim. ::) tesekkürlerim gecikirse kusura bakmayin. firsat buldukca yazmaya calisiyorum

gelinliginçookk güzellll.saçlarını daha farklıbişey yaptırabilirdin neden böylebir model seçtinki.sıcakdan oyundan mahvolmuş.

güzel olmuşsun eldiveni seviyorum gelinlikte şık olmuş

sagol canim ben de seviyorum eldiveni.

gelinliginçookk güzellll.saçlarını daha farklıbişey yaptırabilirdin neden böylebir model seçtinki.sıcakdan oyundan mahvolmuş.

tesekkür ederim. zevk meselesi bana boyle yakistigini dusunuyorum. ayrica dugunden sonra da yikadigim halde 2 gun kullandim.mahvoldugunu nerden cikardin anlamadim?? sen kendi dugunun de istedigini yaptir canim. darisi basina

:umursamaz: bana öyle geldi sönmüş gibi.neden öyle sert çıkıştınızki.iri dalgalar çabuk sönüyor sıcakdan.neyse aminn darışı başıma 28 günüm kaldızemuszemus

gelinliğin harikaa...ha şöyle yaa değişik gelinlikler görmek istiyorumkaydirigubbakcemile2

gerçekten süper görünüyorsun canım mutluluklar dilerim...pastada süpermiş...

yalnız saç konusunda birkaç arkadaşa katılıyorum....model olarak çok güzel,bende klasik topuzları sevmiyorum ama gelinliğinin modeline uymamış sanki...omuz detayını kapatmış...yinede herşey çok güzel görünüyor....ömür boyu mutlu olun inşallahh

cok beğendim benım dıkkatımı ceken elindeki kese ya ben sevmedıgımden begenmedım yanlıs anlama onun dısında cok begendım hele gelınlıgının modelı waaaawww yani süperrrr yerimseniben

tatlım mutluluklarrrrrrrr

cok tesekkür ederim bi tanem:)

:umursamaz: bana öyle geldi sönmüş gibi.neden öyle sert çıkıştınızki.iri dalgalar çabuk sönüyor sıcakdan.neyse aminn darışı başıma 28 günüm kaldızemuszemus

sert cikismadim. bu da sana oyle gelmis bence.tekrar mutluluklar.

saçın modeline bayıldım :)

sagol canim.kaydirigubbakcemile5

gelinligim tek askili kapatmasin diye diger tarafa toplattirdim sacimi. en sonuk sacimdaki aksesuar. o biraz daha belirgin olsaydi keske. helen modeli. tesekkür ederim.

çok güzel olmuşsun çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

guzel dileklerin icin tesekkür ederim insallah sen de cok mutlu olursun.

cok beğendim benım dıkkatımı ceken elindeki kese ya ben sevmedıgımden begenmedım yanlıs anlama onun dısında cok begendım hele gelınlıgının modelı waaaawww yani süperrrr yerimseniben

olabilir canim saglik olsun:) ben eldiven seviyorum. kese bi yerden sonra fazlalik yapiyor zaten:)

ya fotoları kaldırdın mı ( göremedim ben. avatardan görduğum kadarıyla sacların acık ve cok hoş duruyoo bi tane daha resim ekle lütfeen :)) ayın 24unde de benim düğünüm olacak açık saç istiyorum bende :) bu arada Allah mesut etsin cnm mutluluklar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…