• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nonline nin dügününden görüntüler

düğün seçme lüksleri mi varmış
kızdım şimdi
neyse sen eğlendisysen sorun yok gerisi mühim değil

mutluluklar dilerim canım gelinliğinin modeli değişik beğendim,saçlarında güzel olmuş allah bozmasınopuyorumnanaktan

gelinliği sır dekoltesi ni çok beğendim ayrıca eldivenlerin çok değişik geldi gözüme çok güzelmiş.kendinde çok güzelsin canım.allah mutluluğunuzu daim etsin.

mutluluklar dilerim canım gelinliğinin modeli değişik beğendim,saçlarında güzel olmuş allah bozmasınopuyorumnanaktan

cok tesekkur ederim canim. gelinligim bi kac gelinligin karisimi gibi:)

gelinliği sır dekoltesi ni çok beğendim ayrıca eldivenlerin çok değişik geldi gözüme çok güzelmiş.kendinde çok güzelsin canım.allah mutluluğunuzu daim etsin.
eldeivenleri aslinda ben dantelden ve parmaksiz istemistim. gelinlikcim boyle yapti. cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin

Gelinliğin arkasına bayıldım çok hoş mutluluklar dilerim saçlarıda çok beğendim.

cok tesekkur ederim.opuyorumnanaktan

düğün seçme lüksleri mi varmış
kızdım şimdi
neyse sen eğlendisysen sorun yok gerisi mühim değil

evet canim malesef biz siradan normal bidugun tercih ettik ve bizden sonraki dugun fasilli ve yemekliymis o yuzden alelacele bitti. zaten gec de kalmistik. 1 de baslayan dugunumuze 2 bucuk da gittik.

Ay gelinliğiniz mükemmelmiş ya :nazar:

Gelin çiçeğiniz,eldivenleriniz ayrı bir harika :nazar:

Çok beğendim ..Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah.:nazar:

gelinliğiniz çok güzel. Allah mesut etsin

Çok güzel olmuşsun tebrikler :)

Ay gelinliğiniz mükemmelmiş ya :nazar:

Gelin çiçeğiniz,eldivenleriniz ayrı bir harika :nazar:

Çok beğendim ..Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah.:nazar:

cok tesekkür ederim bayanlar. evliyseniz size de mutluluklar. bekarsaniz mutlulukarin en güzeli darisi sizin basiniza

:kedi:hihoyyythihoyyyt:asigim:a.s.

Back