Noluyor bana 😭

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.738
14.697
248
geçen ay enfeksiyon kapmıştım kasıntı ve akıntı cok vardı ( ilk defa ) ve iki yıllık evliyim .. sonra ilaç kullandım geçti güya adet oldum biteli 10 gün olmuş. Kasığım agrıyor sürekli ve akıntım cok yine .. süt gibi rengi ve akıyor su gibi ( kusura bakmayın mideniz bulanmasın 🤢🤢 bana noluyor bilmiyorum enfeksiyon kaptım yine sanırım ama cok kötüyüm ya doktor a randevuma daha var . Önerisi olan var mı ?

Soğan suyu yapın mis gibi temizliyor

geçen ay enfeksiyon kapmıştım kasıntı ve akıntı cok vardı ( ilk defa ) ve iki yıllık evliyim .. sonra ilaç kullandım geçti güya adet oldum biteli 10 gün olmuş. Kasığım agrıyor sürekli ve akıntım cok yine .. süt gibi rengi ve akıyor su gibi ( kusura bakmayın mideniz bulanmasın 🤢🤢 bana noluyor bilmiyorum enfeksiyon kaptım yine sanırım ama cok kötüyüm ya doktor a randevuma daha var . Önerisi olan var mı ?
Enfeksiyonunuz neydi tam olarak belki eşinizin de tedavi olması gerekiyordur o yüzden de tekrar etmiş olabilir. Tekrar doktora gidin isterseniz geçmiş olsun

Enfeksiyonunuz neydi tam olarak belki eşinizin de tedavi olması gerekiyordur o yüzden de tekrar etmiş olabilir. Tekrar doktora gidin isterseniz geçmiş olsun
Soğuğa bağlı enfeksiyon dediler bana ve sanırım eşimdende kaynaklı çünkü birlikte olunca daha kötü oldum

Tamam cnm teşekkür ederim yarın randevu aldık ona da
Geçmiş olsun canım 😊 bu arada sen de sağlıklı beslenmeye çalış, protein ağırlıklı beslen bol su iç. Probiyotik tüketmeye çalış, propolis kullan. Bağışıklığın güçlensin 😊

Genital enfeksiyonlarda eşli tedavi önemli tekrarlıyorsa eşinde de enfeksiyon olabilir. Genital enfeksiyonlar çok önemlidir kesinlikle doktora basvurmalisin . Bir de enfeksiyonu onlemek icin sana tiens airiz pedlerini oneririm

Back