• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolurrrr Kizlar Desteginize Ihtiyacim Var..

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Merhaba kizlar desteginize fikirlerinize ihtiyacim var. Cipralex 10 mg ve remeron solusyonu (5damla) 7 aydir kullaniyorum ve birakma seviyesine geldigimi dusunuyorum. Oncesinde siddetli beyin, boyun, kas agrilarim vardi ve hayat zevksiz ve stres yonetimim yoktu. Asil sorumum patavatsiz olan insanlari (ozellikle kayinvalidemi) kafama takip niye boyle diye kendimi uzup hasta ediyorum. 6.5 yildir evliyim ve esim inanilmaz destek ve hep diyor kim ne derse desin ben yanindayim diye. Annem boyle onemli olan bizim iliskimiz diyor, benim kotu olmama cok uzuluyor. Yine de arada sinirlenip kafam atiyor. Kayinvalidem kiziyla gecmiste sorunalr yasamais simdi de kizi 1 numara ve kizina (kiz da 34 yasinda) asiri duskun, o uzulmesin diye mesela bize diyor ki onunla ilgilenin, gonlunu alin ya da kizinin cocugunu surekli anlatiyor. Neymis kizi cok hassasmis, misal telde konusurken dur kizimla da konusun diye pat diye teli veriyor ona. Cocugu icin de hediye alin falan deyip duruyor. Bunlar beni cok rahatsiz ediyor bu yuzden hipoglisemi, stres her turlu psikolojik hastalik yasiyordum suan daha kontrolluyum. Cocuk dusunuyorz ve ilaclari birakmam lazim %100 emin olmak imkansiz ama mesela onlara kizmam benim tekrar kotuye gittigime isaret mi? Suan uykularim duzenli, strese yenilgim daha az,agrim yok. Ydisinda yasiyorum. Onerileriniz nedir? Sizde de bole seyler oluyor mu? Esim bir de yegenimle zaman gecireyim dedikce sinir oluyorum. Lutfen bana fikir verin rahatlatin nolurrrr

Bence daha bırakmayın,çocuğu erteleyin,hala kötüsünüz gibi bunlara can sıkıyorsanız.Çok önemli bir sorun görmedim ben.Eşiniz destekmiş ,kötyünün kötüsü var..Bir de bu ilaçlar iyi gelmediyse tekrar gidin..Mümkünse özel doktor tercih edin..

Bence daha bırakmayın,çocuğu erteleyin,hala kötüsünüz gibi bunlara can sıkıyorsanız.Çok önemli bir sorun görmedim ben.Eşiniz destekmiş ,kötyünün kötüsü var..Bir de bu ilaçlar iyi gelmediyse tekrar gidin..Mümkünse özel doktor tercih edin..

yani kayinvalidemin kizim hassas uzulmesin su bu deyip bizi yonlendirmesi her konuda normal mi sizce? daha birakmadim ilaclar zaten ozel profa gittim ama Tr de yasamiyorum

Kizlarrrr yardimmm lutfenn
Sole ki cipralex 10 mg kullaniyordum son 10 gundur 2 gun 7.5 mg ictim simdi 5 mg dustum ve insallah 2 gune bitirecegim. Remeron da uyku icindi onu da kestim ama dozu azaltmamla kafamin icindeki sesler artmaya basladi ama gecmise gore cok daha iyiyim cok sukur en azindan kabul edip kontrol etmeye calisiyorum. Bu benim iyilesmedigime delil midir? arada bole krizler olmasi normal mi? 2 gecedir de gece 3 te uyku tutuyor oglen 12 ye kadar yatiryorm ama:(
yorumlarrrrrrr

Back