Nolurrr yardımmmmmm

27 yasında. Ve normalde yani 1 yıl boyunca tanıdığım kadarıyla hiç bir zaman olaylara sessiz tepkisiz kalan biri değildi. O gece sanki o tanıdığım insan degil de başkası gibiydi

Yıllar evvel bu durumun benzerini yaşadı kız kardeşim. Kardeşim ve eşi öğretmen batıda bir şehirde. Biz bulunduğumuz ilde çok güzel bir kına gecesi yaptık. Bir sonraki hafta ailesinin yaşadığı şehre düğün için gittik bir otobüs dolusu insan, anlamadığımız şekilde ne bize ne de misafirlerimize bir hoş geldin bile denmedi. Yanımıza dahi uğramadılar. Tabii ister istemez hepimizin suratı asıldı ama kız kardeşimiz için bunu yutup eğleniyor gibi yapmaya çalıştık. Düğünü bitirip misafirlerimizle salondan çıkıp bekleyen otobüse bindik, eve bile davet edilmedik düşünün.

Kız kardeşime de aynı şekilde davrandılar, hep isteksizce, hep laf sokarak, hep surat asarak. Takıları bile oğullarına aldırıp öyle taktılar, üstelik bu insanların 4-5 tane evi vardı. Sebebi de annesinin başka bir kızla evlilik isteğini oğlunun kabul etmemesi.

Tabii bu olayı biz neredeyse 5-6 ay sonra öğrendik. Kız kardeşim ve eşi o gece kv de kalıp ertesi gün balayına yola çıkacaklardı. Gece yarısı odalarına girip, takılan altınları ve paraları istemiş kv ve kp. Kardeşim de yaptığınız ayıp değil mi deyince yüzüne tükürmüşler, ve edepsiz demişler kıza. Tabii eşi, siz benim eşime böyle davranamazsınız, bir derdiniz varsa gelip benle konuşun. Onu daha biraz önce ailesi bize emanet edip gittiler, asla böyle davranamazsınız deyip, aynı dakika elbiselerini alıp evden çıkarmış kardeşimi ve özür dilemiş onların adına. Sabaha kadar otogarda oturup sabahta otobüse binip balayına gitmişler. Oradan da yaşadıkları ile geçmişler. Ve ailesine yaklaşık 2-3 yıl hiç gitmedi. Sadece telefonda konuştular, bebekten sonra durumlar düzeldi tabii ve şuan ailesi inanılmaz saygılı davranıyor.

Ortada yanlış bir durum ve tutup varsa ona göre davranılmalı. Ben kendi adıma eşinize asla güvenmem. Orada tavrını koymalıydı. Artık siz ona saygı duymazsınız, sizi öyle bir duruma soktuğu için. Ailenizde yanınızdaymış meğer yolunuza bakın derim.

Ağlayarak okudum. Benim vermediğim detayları bile vermişsiniz eve davet edilmemeler vs. Ama kardeşiniz bana nazaran daha şanslı. Kapı gibi arkasında durmuş eşi

senin tek suçun var abini arayarak acele etmişssin ama eşinin suçu da büyük seni orada korumalıydı. balta acele etmişssin bu sebeple şu anda sakın acele etme sakin olun yavaş hareket edin bakalım durum neyi gösterecek...

Sakın geri adım atma.geri adımı sen atarsan bittiğinin resmidir.bırak eşin herşeyi düzeltsin.eşler iki taraf arasındaki dengeyi kurabilmeli.kuramıyosa herzaman üzülen sen olursun.

Yalniz
Ağlayarak okudum. Benim vermediğim detayları bile vermişsiniz eve davet edilmemeler vs. Ama kardeşiniz bana nazaran daha şanslı. Kapı gibi arkasında durmuş eşi
Hakikaten hiç detay vermiyorsunuz. Mesela eşinize sormadınız mı neden beni korumadin diye sorduysaniz da ne cevap verdi. Ailesi ile tam olarak neler konuşuldu vs. Meraktayiz yani

Yalniz

Hakikaten hiç detay vermiyorsunuz. Mesela eşinize sormadınız mı neden beni korumadin diye sorduysaniz da ne cevap verdi. Ailesi ile tam olarak neler konuşuldu vs. Meraktayiz yani
Sordum tabiki ama verilen cevaplar saçma sapan olduğu için yazma gereğinde bulunmuyorum. Şok'a girdim olayların boyle gelişeceğini tahmin edemedim bidaha asla böyle Bi duruma müsade etmeyeceğim vs. Boş yani Bi çok açıklama

Çok üzücü
Şiniz çok genç
Eli ekmek tutuyor değil mi
Bi mesleği var
Ailesine boyun eğmek zorunda değil değil mi?

Böyle bir adama sakin güvenme o zaman arkanda durmayan sonra hiç durmaz

olaylar iyice boka sarmasin diye susiyorlar ama girtlaga kadar bokun icinde oldugunu farkedemiyor

Saat 4 te sizi kaldırıp hakaret eden ailesine karşı hiçbir şey diyemeyen kocaniza bundan sonra adam demeyin.

Siz eşinizin bu yaptığını asla unutamayacaksiniz.

Başka da bir şey diyemeyeceğim .

Kusura bakma ama eşin çok pasifmiş hiç insan eşini o durumda bıraktırırmı. Hakkında hayırlısı çoooook geçmiş olsun canım

E
evet hatta rütbeli Bi asker. Emrinde yüzlerce asker olan Bi personel. Çok ilginç degil mi
ya nasıl böyle sessiz kalabilmiş.
yani haksızlığa karşı sessiz kalmak var üstelik.
o zaman da susamaz insan
hele ki asker. konuşmayı da insanları da durdurmayı bilebilir.
çok çok şaşırtıcı

bi evliliğin sonunu çok merak ediyorum.
eşiniz için bi şey diyemiyorum
ama ailesi mide bulandırıcı . kesinlikle aile denilemez .
insan denilmek onlara. onlar başka bi şey .
Allah korkuları yok. kul sevgisi yok.
tek dertleri belki evlendi oğlulları. belki para yardımı yapıyordu. o kesilecek korktular.
hirslarını da böyle aldılar sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…