- 15 Eylül 2013
- 352
- 518
- 53
27 yasında. Ve normalde yani 1 yıl boyunca tanıdığım kadarıyla hiç bir zaman olaylara sessiz tepkisiz kalan biri değildi. O gece sanki o tanıdığım insan degil de başkası gibiydieşiniz kaç yaşında. yani olgun bi insanın yapacağı bi tutukluk değil. o gece 4 de kaldırılmışsınızyataktan . şimdi arayıp özür diliyorlar. oğullarının zoruyla diliyorlardır.
abiniz çıkmış gelmiş de eşiniz abin gelmesin diyememiş mi. ben sahip olamadım der gibi .
çok tuhaf. eşinizin bi hastalığı falan mı var. nöbet mi geçirdi o gece de bi şey yapamadı
gece 4 de yatak odasına girince ailesi hopp noluyo da diyemedi mi
Ağlayarak okudum. Benim vermediğim detayları bile vermişsiniz eve davet edilmemeler vs. Ama kardeşiniz bana nazaran daha şanslı. Kapı gibi arkasında durmuş eşiYıllar evvel bu durumun benzerini yaşadı kız kardeşim. Kardeşim ve eşi öğretmen batıda bir şehirde. Biz bulunduğumuz ilde çok güzel bir kına gecesi yaptık. Bir sonraki hafta ailesinin yaşadığı şehre düğün için gittik bir otobüs dolusu insan, anlamadığımız şekilde ne bize ne de misafirlerimize bir hoş geldin bile denmedi. Yanımıza dahi uğramadılar. Tabii ister istemez hepimizin suratı asıldı ama kız kardeşimiz için bunu yutup eğleniyor gibi yapmaya çalıştık. Düğünü bitirip misafirlerimizle salondan çıkıp bekleyen otobüse bindik, eve bile davet edilmedik düşünün.
Kız kardeşime de aynı şekilde davrandılar, hep isteksizce, hep laf sokarak, hep surat asarak. Takıları bile oğullarına aldırıp öyle taktılar, üstelik bu insanların 4-5 tane evi vardı. Sebebi de annesinin başka bir kızla evlilik isteğini oğlunun kabul etmemesi.
Tabii bu olayı biz neredeyse 5-6 ay sonra öğrendik. Kız kardeşim ve eşi o gece kv de kalıp ertesi gün balayına yola çıkacaklardı. Gece yarısı odalarına girip, takılan altınları ve paraları istemiş kv ve kp. Kardeşim de yaptığınız ayıp değil mi deyince yüzüne tükürmüşler, ve edepsiz demişler kıza. Tabii eşi, siz benim eşime böyle davranamazsınız, bir derdiniz varsa gelip benle konuşun. Onu daha biraz önce ailesi bize emanet edip gittiler, asla böyle davranamazsınız deyip, aynı dakika elbiselerini alıp evden çıkarmış kardeşimi ve özür dilemiş onların adına. Sabaha kadar otogarda oturup sabahta otobüse binip balayına gitmişler. Oradan da yaşadıkları ile geçmişler. Ve ailesine yaklaşık 2-3 yıl hiç gitmedi. Sadece telefonda konuştular, bebekten sonra durumlar düzeldi tabii ve şuan ailesi inanılmaz saygılı davranıyor.
Ortada yanlış bir durum ve tutup varsa ona göre davranılmalı. Ben kendi adıma eşinize asla güvenmem. Orada tavrını koymalıydı. Artık siz ona saygı duymazsınız, sizi öyle bir duruma soktuğu için. Ailenizde yanınızdaymış meğer yolunuza bakın derim.
Hakikaten hiç detay vermiyorsunuz. Mesela eşinize sormadınız mı neden beni korumadin diye sorduysaniz da ne cevap verdi. Ailesi ile tam olarak neler konuşuldu vs. Meraktayiz yaniAğlayarak okudum. Benim vermediğim detayları bile vermişsiniz eve davet edilmemeler vs. Ama kardeşiniz bana nazaran daha şanslı. Kapı gibi arkasında durmuş eşi
Sordum tabiki ama verilen cevaplar saçma sapan olduğu için yazma gereğinde bulunmuyorum. Şok'a girdim olayların boyle gelişeceğini tahmin edemedim bidaha asla böyle Bi duruma müsade etmeyeceğim vs. Boş yani Bi çok açıklamaYalniz
Hakikaten hiç detay vermiyorsunuz. Mesela eşinize sormadınız mı neden beni korumadin diye sorduysaniz da ne cevap verdi. Ailesi ile tam olarak neler konuşuldu vs. Meraktayiz yani
Çok üzücüSordum tabiki ama verilen cevaplar saçma sapan olduğu için yazma gereğinde bulunmuyorum. Şok'a girdim olayların boyle gelişeceğini tahmin edemedim bidaha asla böyle Bi duruma müsade etmeyeceğim vs. Boş yani Bi çok açıklama
olaylar iyice boka sarmasin diye susiyorlar ama girtlaga kadar bokun icinde oldugunu farkedemiyorSordum tabiki ama verilen cevaplar saçma sapan olduğu için yazma gereğinde bulunmuyorum. Şok'a girdim olayların boyle gelişeceğini tahmin edemedim bidaha asla böyle Bi duruma müsade etmeyeceğim vs. Boş yani Bi çok açıklama
evet hatta rütbeli Bi asker. Emrinde yüzlerce asker olan Bi personel. Çok ilginç degil miÇok üzücü
Şiniz çok genç
Eli ekmek tutuyor değil mi
Bi mesleği var
Ailesine boyun eğmek zorunda değil değil mi?
Ben şok.... Bi anasına dur diyemeyen adam onca askere nasıl laf geçiriyor hayretE
evet hatta rütbeli Bi asker. Emrinde yüzlerce asker olan Bi personel. Çok ilginç degil mi
Ozur dilerim ama bazi askerler bole olabilio... Paikolojik bu yani aile yada cevrede soz geciremedikleri icin askeriyede abi oluyolar... Allah onunda yardimcisi olsn ne diyelm...E
evet hatta rütbeli Bi asker. Emrinde yüzlerce asker olan Bi personel. Çok ilginç degil mi
ya nasıl böyle sessiz kalabilmiş.E
kim konu sildi. konu burada işte.konu silmek yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?