N'olur yardım !...

pembeyalan

şansım dönecek bir gün..
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
48
0
86
43
İçel Mersin
çok kötüyüm kaynanayla kavga ettik bikonu yüzünden ve şuan aynı evdeyiz malesef bisüre ve de bana öyle kötü bağırdı ve tehdit etti bu konu aramızda oğluma söylersen beni bidaha göremezsin yakında düğün olacak aklınca beni tehdit ediyor ve ben bunu oğluna söyledim çok üzüldü inanamadı ama hala gidip te anasına sormadı neden böle yapıyosun diye. köütüyümm ağlıyorum durmadan aileme de söylemeyemedim napıcam ben

Konu ne bilemiyorum ama kimsenin kimseyi tehdit etmeye ,hayatına ipotek koymaya hakkı yoktur. Konuyu bilmesi gerekli diye düşündüklerinize söyleyin ve yardım isteyin ...

Hıc hos bır durum deıl gercekten,hemde düğün arefesı...
Neden bu kadar aılene de söylemekten korkuyorsun ki,yoksa hata sende mı... Eger kayınvaldenız suclu olupta bır daha görmemekle tehdıt edıyorsa sızde ona göre gardınızı alın... Nişanlınla eger olay gercekten buyukse tekrar konusabılırsın...bu durumun sızı tedırgın ettıgını söyleyebılırsın..

canım balık baştan kokar....klasik bir kaynana sitili şimdiden kendini ezdirme konunun ne olduğunu bilmiyorum ama içine atma ailenle paylaş ayrıca eşinde arada kalmış bence zor bacım zor.......

Kayınvalideniz sizi tehdit ediyor, nişanlınıza söylüyorsunuz hala annesiyle konuşmuyor ve siz konuyu ailenize açamıyorsunuz. Açıkcası kavganın konusunu merak ettim. Sanki tam anlatmadığınız bir şeyler var.
Bu kadar bilgiyle biz size nasıl yardımcı olacağız anlamadım.

sebep konu ne olursa olsun gelin kayınvalide arasında çok çirkin bir tatsızlık yaşanmış...

bu evlilik nasıl olur diye düşünmekten alamıyorum kendimi...üzgünüm ama pek parlak görmüyorum.

bu evliliğin sonunu pek parlak göremedim
fakat nişanlınız sizi destekler ve aile arasında bir problem yaşanmamasına dikkat ederse ne ala
allah yardımcınız olsun

evli misiniz ayni evde misiniz anlasilmiyo ki??
sizi tehdit etmesine izin vermeyn disinizi gosterin.

bişi yazıp gitmişsiniz konuyu açmadan.kavga konusu ne ki ailenize söleyemiyosunuz benim gibi kimse anlamadı yani

Canim önceki mesajlarina bir göz attim....ve anladimki hic ama hic müstakbel kaynananla gecinmeye niyetin yok...

O kadar bir nefret bir kin kapmissinki kadina karsi saniyorum ki kadin Selamin Aleyküm dese bile...ahh acaba niye öyle dedi deyip hemen altinda birseyler ariyacaksin...

Lüften darilma kizma....kendimce fikrimi yaziyorum.

Henüz evlenmeden bu denli kötü oluyorsan kayinvalidenle inan bana en az onun kadar sendede hata vardir.....Bir insan kendi kendine kavga yapamaz...karsisindakide karsilik verecek ki kavga olsun öyle degilmi?

Baltada varsa sapindada vardir güzelim...birazcikda cuvaldizi kendine batir...

Kaynanani sevmeye bilirsin...ammennah..ama daha resmen kaynanan olmadan bu kadar kin ve nefret duymana inanki anlam veremedim.

Alacagin esyalara karisiyor diye, sunu söyle yapin söyle yapmayin diyor diye, veya istedigin gibi dügün masraflarini tikir tikir cikarip alin demiyor diye kiziyorsan inanki sadece iliskini ve kendini yipratiyorsun...bunu kaynanalarin yüzde 90 yapiyor.

Yapacakda tabi neticede oglunu evlendiriyor, neticede oda söz sahibi olmak istiyor, neticede dünya kadar paradan cikacak.....

Diyecegim bu tür seylere simdiden takilip ne güzel giden iliskini zedele ne dügün öncesi tatsizlik cikar, nede henüz kaynanan bile olmayan o kadinla bu denli yüz göz ol.....unutmaki o kadin her daim hayatinda olacak...a.s

Allah yardimcin olsun....

ewlimisinizki?? aynı ewdeyiz ama yakında düğün war demişsiniz anlayamadımda??

konuyu okuduktan sonra başlığı bikere daha okudum açıkcası, başlıktaki masum yardım ifadesiyle mesajınızdaki ifadeler çok farklı, yani şöleki "kaynanayla kawga ettim" (tabiki biricik kaynanamla atıştım demenizi beklemiodum ama ifadelerde pek hoş değil sanki) oğluna anlattım" eşinizden-nişanlınızdan bile "oğluna" die bahsediosnuz ilginç geldi bana sanki sizde pek masum değilsiniz kimse kimseyle tek başına ii anlaşamaz weya kawga edemez dimi..

neyse umarım sorunlarınıza çözüm bulursunuz a.s.

Hadi bakalım şimdi hep birlikte bulmaca çözüyoruz.
İki satır yazı yazılmış açıklama yapılmamış, burada tahminler yürütüyoruz. Konuyu açıklayıp anlatsaydınızda bizde kuyuya atılan taşı çıkarmaya çalışmasaydık.

yani daha nişanlıyken sorun yaşamak pekte hoşdegil ikinizden biri digerine şans vermeli ne bilim ayrılık yoksa işi tatlıya baglamak gerek ...yani kimse için olmasa bile kendi huzurun için bunu yapmalısınn ..nişanlının annesine konuyu sormamasıda belki senin sürekli aynı şeyleri ona söylemenden kaynaklanıyor olabilir yani söylüyorsan tabi..allah kolaylık versin canım..

evet yanerde konu sahibesi..neyse ya işallah derdi hallolmuştur..

burada bu tarz şeyler çok oluyor ama o kadar sorun çözümlemek isteyen iyi insanlar oluyorki ben buraya ne yazdıysam hepsi hakkında çözüm önerileri geldi ve yüzünü görmediğim biçok insan sayesinde sorunlarımı çözümledimmm alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…