Canim önceki mesajlarina bir göz attim....ve anladimki hic ama hic müstakbel kaynananla gecinmeye niyetin yok...
O kadar bir nefret bir kin kapmissinki kadina karsi saniyorum ki kadin Selamin Aleyküm dese bile...ahh acaba niye öyle dedi deyip hemen altinda birseyler ariyacaksin...
Lüften darilma kizma....kendimce fikrimi yaziyorum.
Henüz evlenmeden bu denli kötü oluyorsan kayinvalidenle inan bana en az onun kadar sendede hata vardir.....Bir insan kendi kendine kavga yapamaz...karsisindakide karsilik verecek ki kavga olsun öyle degilmi?
Baltada varsa sapindada vardir güzelim...birazcikda cuvaldizi kendine batir...
Kaynanani sevmeye bilirsin...ammennah..ama daha resmen kaynanan olmadan bu kadar kin ve nefret duymana inanki anlam veremedim.
Alacagin esyalara karisiyor diye, sunu söyle yapin söyle yapmayin diyor diye, veya istedigin gibi dügün masraflarini tikir tikir cikarip alin demiyor diye kiziyorsan inanki sadece iliskini ve kendini yipratiyorsun...bunu kaynanalarin yüzde 90 yapiyor.
Yapacakda tabi neticede oglunu evlendiriyor, neticede oda söz sahibi olmak istiyor, neticede dünya kadar paradan cikacak.....
Diyecegim bu tür seylere simdiden takilip ne güzel giden iliskini zedele ne dügün öncesi tatsizlik cikar, nede henüz kaynanan bile olmayan o kadinla bu denli yüz göz ol.....unutmaki o kadin her daim hayatinda olacak...a.s
Allah yardimcin olsun....