Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri nolur yardım edn :(

serenty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
29
0
ablalarım ben 16 yasındayım ve göğüslerim sarkık uçları aşağıya doğru ve biri birinden küçük ve o kahverengi yerleri cok büyük ve çatlakalrı var ben napcam yaa cok akıyorum ltfenn yardım edn nolurr ya mafoldumben

Canım gelişme cagındasın nolrmal olabilir masaj yapabilirsin küç kullanabilirsin canını sıkma herkezin bir göğüsü küçüktür burdaki konuları oku bişeyler yap canım tamam

canım kilodan dolayı da çatlaklar oluşmuş olabilir. bir arkadaşımın da öyleydi çünkü..
Hızlı kilo alıp veriyorsan ondan olmuştur...
Kilo verdiğinde de çatlaklar düzelmez canım.
Neden sarkık ona da gelirsek bu da kiloyla alakalı bir durum olabilirfisfisfis
Şimdilik dokunma derim masaja falan erken gibime geliyor daha 16 yaşındasın kendi haline bırak gelişme çağındasın..
Ama spor yapabilirsin. Göğüs kaslarını geliştirebilirsin, böylece dikleşirler..
Sabah ve akşamları yap canım..
İki elini göğüs hizanda avuçlarını birbirinin içine geçirerek tüm kuvvetinle kısa aralıklarla itmeye çalış...10 dakika yapsan hergün yeterli..
umarım anlatabilmişimdir resim aradım ama bulamadım

catlaklarn ıcın turk kahvesı ıle lımon suyunu krstrp kullnblrsn cnm ıkı gn yapp bı gn dnlendrceksn vcdunu gecene kdr ypcksn . gousnn srkk olmsı styen ynlslgndn olblr toprlyıcı styen kulln mutlaka alttn desteklı olmsna ozen gster :) ( 2 tatlı kasıgı turk kahvesne bır lımonun suyu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…