Nolur yardım edın!!!

Suleabaci

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
5
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaslar
19yasindayim dun erkek arkadasimla birlikte oldum ve ilk birlikteligi degil fakat siddetli bir kasik agrim oldu. Agri karin alt kismimda, sanirim mesanemin oldugu yerde. Bir sure ayagi kalkamadim ve yaklasik 3 aydir birlikte olmuyoruz. Agri hala devam ediyor. Idrara cikinca yanma ve agri oldu. Ayrica idrardan sonra kanamam oldu pembe ve kirmizi renkli. Ayrica vajinamin alt kisminda sivilce gibi bir sey var fakat sivilce degil ve hep orada, uzun zamandir gecmiyor. Reglime 10gun var. Ve antibiyotik kullaniyorum. Sebebi nedir sizce?

Muhtemelen cinsel yolla bulaşan bir hastalık kapmışsınız. Vakit geçirip ilerlemeden önce mutlaka doktora gidin.

Canım belki de basit bir sistittir sadece. Özel muayenehanesi olan kadın dogum uzmanına görün. Biraz parayı gözden çıkar. Erkek arkadaşın yardımcı olsun. Devlette fişleniyoruz biliyosun. Sivilce de belki kıl dönmesindendir.

Valla ailenden gizliyosundur diye düşünüyorum ondan böyle dedim.

Ben anneme söylemeden psikiyatriste gidiyodum çapa tıp fakültesine. Psikoterapi görüyodum devamlı. annem eczaneden aldıgı bir kagıt parçasıyla benm psikiyatriste gittiğimi öğrenmişti babamın sigortasından faydalanıyorken.

Üniversitede okuyorsan, üniversitelerin medikosuna da gidebilirsin

Devlet hastanesine gidince ne oluyor?

Son düzenleme:

Universiteye yeni girdim. Eczanelerde oyle bir sey oldugunu bilmiyordum. Peki ozel klinige gidince oyle bir sey mumkun degil degil mi? Bu arada tesekkur ederim

Canım o kısmını tam bilmiyorum ama bir daha jinekologa falan da gittiğim oldu hiç hastaneye gitmedim ben. Belki o zamanlar eczaneden gidip reçeteyi verip ilaç aldıgım için oluyordu bu. Aldıgım ilaçların listesi çıkınca ortaya çıkmıştı. annem maaş kesintisinin sebebini öğrenmeye çalışırken sanırım :)

Benim ihmalimdi belki de ilacı paralı almalıydım en azından. Ama bir daha hep garantiye aldım kendimi.

Özel kliniğe gidersen sgk lılardan az bir fark alıyolar kalanını yine kısmen maaştan düşüyorlar galiba. En azından onu yapma sgk kullanma yani. ilacını da parayla al. Bir de hastaneye gidince kayda geçip geçmediğini sor. Belki senin annen benimki gibi meraklı değildir kurcalamıyodur hem :)

Universiteye yeni girdim. Eczanelerde oyle bir sey oldugunu bilmiyordum. Peki ozel klinige gidince oyle bir sey mumkun degil degil mi? Bu arada tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…