Nolur yardım edin..

sen kararını da vermişsin. olumlu yazınca cevap vermiyorsun pek olumsuzlara da onay veriyorsun. demek ki duymak istediklerin bunlar biraz da canım. rahat olsana

Tabiki aileler, maddiyat filan yıprattı bizi..
Yaşımız çok genç eğlenmeyi isteyeceğimiz yaşlardayız ama dedim ya işin içine kızlar girmese zaten problemim yokki canım.
Oda bana hep sende arkadaşlarınla vakit geçir nolcakki der. Ama benim pek arkadaşım yok
Bilmiyorum ama herşey güzel olsun istiyorum ben..

olur olur sen hiç üzülme. bak nişanlın da yanlış bişi yapmıyorum demiş. itiraflarda bulunmuş. bu itiraflar cok önemlidir. sen de git erkek arkadasınla mümkün oldugunca. yüzüğünü falan cıkarmıyordur herhalde. sen de eğlen ki senle de eğleneceğinin farkına varsın. karım da eğlenceli neden dışarı cıkayım der, tabii ki arkadaslarıyla da buluşacak; ama sen hep farklı olacaksın unutma nişanlılık çok bunalımlı geçiyor inan. sen gercekten güleryüzlü ol ve eğlen kendi hayatına bak bunu da ona göster

Yok canım Allah için hiç çıkardığına şahit olmadım yüzüğünü.
Ben bıraz sıkıcıyım doğru ama ne biliyim işte ne düşüneceğimi bilmiyorum kafam öyle yorgun ve bitkin ki.
Herşey düzelsin huzurlu bi şekilde yatıp uyuyayım istiyorum sadece.
Bizim nişanlılığımız gerçekten çok ama çok bunalımlı.
Tam kvalidem bana çok iyi davranmaya başladı değişti derken bu çıktı şmdide.
Ben hep hayatımı ona odakladım kendi ailem bile farketti bunu.
Hep önce onu düşündüm çok üstüne düştüm kendimi ihmal ettim belkide boğdum onu 4 yıldır.
Şu sıralarda konuştuğum sadece düğün aileler vs başka hiç bişey konuşmadım bayada bi sıktım galiba.
Ama böyle iyi niyetli düşünürken pat diye aklıma kızlarla olan samimiyeti geliyor mahvoluyorum.
Hep bu güne kadar kardeşim onlar dedi, hatta kızlar beni hep sorarlarmış internetten kendilerine bişey alırken nişanlına da alalım mı derlermiş.
Ama işte fazla samimiler mesafeyi korumuyorlar.. Nişanlımda ben kötü olsalar art niyet taşısalar zaten konuşmazdım diyor ama bilmiyorum işte kafam karman çorman..

kendine cok fazla haksızlık etme, ama biraz sen de rahat ol ki rahat edin. benim de eşimin kız arkadaşları var, ben bazı şeyleri istemedim görünce sadece tokalaşıyorlar. bana da heğ ayşeye selam söyle, ayşe napıyo falan derlerdi, diyorlar. nişanlına güven; ama cok da sıkma gercekten. telaşe kapılma. bişi varsa da inan cıkar ortaya. ama ben sanmıyorum. klasik erkek bunalımı bu bıktım bunalımlarından bunların

Canım ilişkini en iyi sen bilirsin biz anlattığın kadarıyla yorum yapmaya çalışıyoruz. Sen yine de güzelce konuş bi'yargılamadan... İlgi bekliyorum gibi değil de göz dağı da vererek...
Bu korku inan ilişkiye iyi geliyo, keşke olmasa ama yarıyo yani. Bence yaşınızı da göz önünde bulundurarak beraber aktivitelere katılmaya çalışın. Git konser bileti ve ya tiyatroya iki bilet al. En kötüsü arkadaşınla git.. Arkadaşların da dediği gibi senin de eğlenebildiğini, evlenince her gününüzün neşeli, mutlu, eğlenceli geçebileceğini görsün. Bak hep borç, harç uğraştık diyosun. Erkekler bizler gibi değil onlar zor adapte oluyolar bazı şeylere. Sen kendine düşeni yap, ondan sonra olmazsa bırak olmasın. Şu yalan vs.konularını da düzgünce konuş bakalım ucunda evlilik varsa içine sinmeli verilen cevaplar.

benenbileyim çok güzel dile getirmiş. canım bencede açık açık konuş ne istediğini ve bu arada sende çalışmıyorsan hemen bir iş bul ve kendine göre ortam yarat. bakalım ozaman onun tepkisi ne olucak seni avcunun içinde sandığndan sanırım rahatlık oluşmuş. kendini üzmektense güçlü olup ona gününü göstermelisin. unutma kimse vazgeçilmez değildir. sende henüz çok gençsin... kimse senden değerli değil bunu unutma......

evlilik ve nişan için çekilen kredlierin yaptığı sıkıntı işi ayrılma noktasına kadar getiriyor bi yerde ağır geliyor insana kaldıramıyor huzursuzluklar başlıyor.
herkes bütçesince bişeyler yapsa hem evlilikte hem diğer merasimlerde daha iyi olmazmı acaba?
bi ev dizilecek düğün derken dünya kadar kredi borç altına giriliyor.herkes ayağını yorganına göre uzatsa,daha sade törenler daha sade bir ev.

Madem oyle ozaman face imizi acalim boyle gizli gizli ne gerek var de sende ac onada actir bak nasil kedi gibi olur..canim bu dusuncelern hepsi cok tanidk bende 3 yilik sozlumden ayrildm daha yeni ama herseyn daha iyi olucagni hissediyorm,buadam yanlis anlama ama daha smdiden evlenmeden gizli gizli kizlari face ine ekliosa iletisimde kalmak icin bde senden sakliosa bunu ilerde bunaldiginda neleri saklar bi dusun bakalim,gercekten seven biri hicbisey yasayamadm hemen nisanlandik tarzi konusmaz bana cok ters geldi en fazla canim ortakta olsa face hesabi acalim is arkadaslarmi eklemem gerekebilio der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…