canim üzüldüm bende 1 olacak nisanlani,bunlar insani üzer diye tahmin ediyorum..
ama yasinizin toyluguda var,beklentileri seninkinden farkliymis..
canim bence yok face olmasin yok sununla görüsme bunlar birsey ifade etmez,herkesin senin gördügünden farkli bir cevresi var
sen engellesende iste görüsüyorlar ama o söyledikleri gercekten affedilir seyler degil,affedilmesini gectim ucu acik konusmalar
ne istiyor onu demeden imalarda bulunuyor...yani bu dedikleri ne anlama geliyor sen bana yetmiyorsun ayrilalim m i yoksa
yaptigi seye bahane mi?
canım senle tıpatıp aynı seylerıyasamısız.benımde yenı oldu.bakabılırsın acıtıgım konuyaçok üzücü bir durum.senı cok ıyı anlıyorum. bir yanın cok sevıor ama bır yanında tereddütlerin var gelecekle ilgili.benmkiside aynı dertten şikayetciydi.neymiş efendm zaten evlencekmişiz nişanlancakmısz hayatnı yasayamamıs.yazık valla cok yazık.ona şunu sor canm''madem evlenicez madem kötü bişey yapmıyorsun nıye gizli yapıyorsun diye?'' unutma gizli yapılan seylerde saklanılcak seyler vardır demekki ((
Ah canım..
Okudum şimdi çok zor Allah seninde yardımcın olsun..
Nolur Allah yardımcımız olsun..
sen nasıl bı yol ızlıceksın bılmıyorum bende buna yakın seyler yasadım evlendım kafam karmakarısıktı hayatımızı kabusa cevırdım bazen dusunuyodum nısanlıyken bıtırseydım keske yasım bukadr gencken kendıme neden bunları yasattım dıye ozman uc gun uc bes ay bı yıl aglardım gecerdı mutlaka gecerdı ama evlenınce kestırıp atmak cok kolay olmuyo sana sadece tecrubeme dayanark sunu avsıye edıyorum kafanda hersey netlesmeden sakın nıkah masasına oturma sevdıgın adamdan emın olmadan sakın evet deme sonrası daha zor acabalarla yasanmıyo ya benım gıbı evlenırsın emın olmadan uzun zamanlar kendı kendını yıyıpbıtırsın sonrada unutmus gıbı yaparsın cunku ya bu deveyı gudeceksın ya bu dıyardan gıdeceksın ben gıdemedım yada emın degılsen noktayı koyarsın onune bakarsın bıgun yıne sen sen olursun merak etmee
evet canım.inş hakkımızda hayırlısı olur.ben atamadım hala sözü.bekliyorum.zamana bırakılcak birseyde değil. hangi yolu sececgmi bilmiyorum.sende öylesn eminimaşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık malesef. iyiliğimi düşünen herkes bırak gitsin öyle insan sana ilerde cektirir felan dıyor.olmaz güvenemezsin güvensizlk üstne evlilik olmaz dıyorlar.çokda dogru söyluyorlar farkındayım ama sevdiğin adamı bırakmak okadar kolay olmuyor işte.sevgili olsaydık hemen ayrılmayı göze alırdım belki.(ilerde pişman olsak barısma ıhtmalmz olurdu en azından)bir yanm sen bunu cok sevıosun konus onla oda sevıosa iknizin istediği yolu bulun dıyor diğer yanım daha nasıl güvenebilcegimi soruyor canm nezmn öğrendn sen bunu?
Bilmiyorum hemde hiç birşey bilmiyorum canım..
Arkadaşlarıyla daha çok eğlenmesine sebep olarak benim onu sıkmamı gösteriyor.
Hani aldatan erkeklerin sen kendine bakmadın sen bana yetmedinde aldattım demeleri gibi..
Şu an canımdan can gidiyor ama ileriyide düşünmek zorundayım ben..
Evlendikten sonra herşey dahada zorlaşır ama şimdide zor ..
Canım üstüne düşecek bile gücüm kalmadı ki..
canim kacan kovalanir derler biraz sabret bakalim belki kendine gelir umursama mesela :26:
Kızlar ben tamam kıskancım tamam baskıcıyım ama inanın o mutlu olsun diye kndimi hep değiştirdim.
Ona kızmamaya başladım, inanın çalışanlar olarak birlikte bi cafede gecenin bi vakti doğum günü kutladılar kızlı erkekli hemde benim nişanlımın d. gününü.. Ve ben gidemedim neymiş dışardan kmse gelemezmiş..
Sesimi çıkarmadım bile.. Hoş çıkarsamda dinlemiyor ya artık..
Ona dediğim hep "kızlar olmadığı sürece erkek arkadaşlarınla tabiki vakit geçirebilirsin"di.
Erkek arkadaşlarıyla cafeyede gitti maçada gitti tuttum kendimi bişey demedim.
Ama diyorum ya iş yerindeki kızlara güvenemiyorum benim yanımda bana selam bile vermeyip benim nişanlımı koluyla dürten kızlar bunlar.. Nişanlım tepkisini koymuştu ama yinede işte kızlara güvenmiyorum ki pek sınırlarını bilmiyorlar.
Biz kardeşiz kardeş gibiyiz deyip duruyor nişanlım.
Fazlasıyla önemsiyor onları fazlasıyla birlikte vakit geçirmek istiyor..
Benimse canım çok yanıyor ama umrunda değil..
Kızlar ben tamam kıskancım tamam baskıcıyım ama inanın o mutlu olsun diye kndimi hep değiştirdim.
Ona kızmamaya başladım, inanın çalışanlar olarak birlikte bi cafede gecenin bi vakti doğum günü kutladılar kızlı erkekli hemde benim nişanlımın d. gününü.. Ve ben gidemedim neymiş dışardan kmse gelemezmiş..
Sesimi çıkarmadım bile.. Hoş çıkarsamda dinlemiyor ya artık..
Ona dediğim hep "kızlar olmadığı sürece erkek arkadaşlarınla tabiki vakit geçirebilirsin"di.
Erkek arkadaşlarıyla cafeyede gitti maçada gitti tuttum kendimi bişey demedim.
Ama diyorum ya iş yerindeki kızlara güvenemiyorum benim yanımda bana selam bile vermeyip benim nişanlımı koluyla dürten kızlar bunlar.. Nişanlım tepkisini koymuştu ama yinede işte kızlara güvenmiyorum ki pek sınırlarını bilmiyorlar.
Biz kardeşiz kardeş gibiyiz deyip duruyor nişanlım.
Fazlasıyla önemsiyor onları fazlasıyla birlikte vakit geçirmek istiyor..
Benimse canım çok yanıyor ama umrunda değil..
gercekten sen nisanlinin dogum gününe gidemedin mi?
peki o ne yapti yani sana gelmezsin diyen o muydu?
zorunlu illa yapilmasi gereken ,dogum günü yapmayani dövecekler diye bir zorunluluk yoktur heralde..
canim tamamda sen mutlu olun diye neden kendinden tavizler veriyorsun...
ya su durumda ben yaptirmazdim o dogum gününü,ben gidemedikten sonra ya sen iyi sabirliymissin gercekten
baskiciyim diyorsun ama bence degilsin..
gercekten sen nisanlinin dogum gününe gidemedin mi?
peki o ne yapti yani sana gelmezsin diyen o muydu?
zorunlu illa yapilmasi gereken ,dogum günü yapmayani dövecekler diye bir zorunluluk yoktur heralde..
canim tamamda sen mutlu olun diye neden kendinden tavizler veriyorsun...
ya su durumda ben yaptirmazdim o dogum gününü,ben gidemedikten sonra ya sen iyi sabirliymissin gercekten
baskiciyim diyorsun ama bence degilsin..
Canım bana söylediği hep sen kaçmıyorsun, kendini merak ettirmiyorsun çok üstüme düşüyorsun , bişeyleri yapmam için fırsat tanımıyorsun hep sen yapıyorsun vs. Ama ben oyunsuz tertemiz olmak istedim bunu haketmiyormuş demekki..
Bunu yazarken çok ağlıyorum ama evet gidemedim. Kendi nişanlımın d.gününe..
Hiç üstüne düşmedi bile ben dedim ,nişanlına bu saygısızlığı yapanlarla niye d.günü kutlıcaksın cevap vermedi.. Git sor gelebilirmi nişanlım da diye dedim sormadı bile.
Gitme dedim ama benim için özel yapıyolar gitmessem olmaz onlara ayıp dedi bana değilmiş gibi ve gitti..
Ve o mağazada ilk ona yapıldı o d.günü.. Başka kmseye yapılmamıştı bu..
Bari oraya gidince aradığımda aç içim rahat etsin dedim, bir iki arayınca tersledi beni.
Ooof öyle salağımki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?