Nolur yardım edin..

LoveM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
640
791
103
İstanbul
Nolur bana yardım edin içim acıyor..
Ben nişanlıyım 20 yaşındayım. Nişanlım ise 23 yaşında. 4 yıldır birlikteyiz.
Az önce babamın face adresinden onun küçük kardeşinin face'ine baktım şeytan dürttü heralde.
Bide baktım ki hep nişanlımın arkadaşları ekli, iş yerindeki kızlar filanda vardı..
Ki bu kızlar seviyesiz ve yılışık oldukları için ben onlara güvenmiyordum.
Bana söylemeden gidip onları eklemiş o face'i kendisi kullanmış ki bizim face açmayacağımıza sözümüz vardı..
Sakinleştim aradım, güzelce sordum kendimden hiç beklenmeyecek bir şekilde..
Kaldı ki bu aralar öyle tavizler veriyorum ki zaten ben ben olmaktan çıktım.
Bana dediği "Ben seninle çok küçükken tanıştım, hiç birşey yaşayamadım askerden geldim nişanlandık vs. Şimdi yanlış birşey yapmıyorum ama arkadaşlarımla eğlenmek, onlarla vakit geçirmek istiyorum seninle herşeyi yaşayamıyorum mesela geç saatte dışarı çıkamıyoruz bile" oldu.
Nişan için kredi çekmiştik ve her fırsatta bundan sıkıntı duydugunu söyleyip duruyor. Düğün konusundada biraz maddi sıkıntımız var.
Aileler arasında da bazen sürtüşme oluyor. Tüm bunlardan bunaldığını kaldıramadığını söyledi. Arkadaşlarıyla kafa dağıtmak istiyormuş.
Benim yanımda artık eskisi gibi mutlu değil , hiç konuşmak istemiyor bile benimle.
Bana hep az konuş, sus vs diyor. Tabiki eğlendiğimizde oluyor çok sıcakta oluyor ama nasıl denir işte hissettiğim bir uzaklık var.
Bana karşı çok sert, kaba oldu. Yeni iş arkadaşları onu öyle etkiliyor ki, bambaşka biri oldu çıktı resmen.
Beni sıkma rahat ol dayanmamın son gücündeyim vs diyor.
Kızlar düğünüme 10 ay kala bunları yaşamaktan,hep alttan almaktan , tek başıma birşeylere çabalamaktan heveslenmekten çok yoruldum. Napıcamı inanın bilmiyorum şu an ağlamaktan yazamıyorum.. Telefonu kapattı uyudu o şimdi.
Nolur bana yardım edin..

üzgünüm ama nişanlınızın duygusal anlamda farklı beklentileri oluşmuş sanki hayattan
belkide yaşlarınızın getirdiği bir durum
ve sürekli bir tarafın alttan almasıyla ilişki ancak bir yere kadar sürdürülebilir

biliyorum söylemesi kolay diyeceksiniz
biliyorum sizin için çok zor olacak ama
alttan almayı bırakın ve sonucu eğer ayrılık olursada yaşınızın çok genç olmasına sevinin derim

Çok doğru ama çok canım yanıyor ya dayanamıyorum..

canım üzgünüm ama nişanlını iş arkadaşları etkilemiyor kanımca. Nişanlın sadece yavaştan gerçek hislerini ( yüzünü) gösteriyor aklı sıra seni garantiye almış olduğunu düşündüğü için artık kasmıyor.Bir düşün o bu şikayetlerde bulunurken sen ne yapıyordun keyfine bakıyordun sen de aynı sıkıntılara katlanmamışmıydın. Ha bir de şunu bilir şunu söylerim bu dönem de aileler de kaynaşamadıysa hele evlilikte çok sıkıntı yaşayacaksınız demektir ve çoğunlukla bu dayatmalarla sen karşı karşıya kalacaksın.

nişanlın bir sana yalan söylemiş hem de söz verdiği halde, iki bundan dolayı telaşlı kaybetme korkusuna kapılmış ya da pişman değil tersine sıvıyağ pozisyonunda şikayet etmiş.

Açıkcası vetonu vermeni ve ciddiyetle başka bir gözle bakıp değerlendirme dönemine girmeni tavsiye ederim Ayrıl demiş olmamak için.

Canım bu nişan dönemı flörtte aılelerın bılmedıgı dönem gıbı ılerlemıyor
Maalesef cok önemlı kült sorunlardan biri oluyor ewliliğe adımdakı en zor
aşama..Her kafadan sesler cıkıyor,herşeye aıleler de karısıyor vs..
O yüzden bu dönemde de ayrılık yasayan cok cıft oluyor..Eşin olacak
kısı bırcok erkegın yasadıgı askerlık sonrası depresyonda herhalde..
Bazıları askerden sonra başkalaşır ya o da değişmeye başlamıs bıraz.
Sen onunla problemlerını konus,facebooku kapatmasını rıca et.
Fazla ustune gıtme ters tepip kaçmasın ,zaten adam senle tanıstıgım gıbı
evlenıyorum demıs resmen..Sacma sapan sorgulara gırmıs.Sen calısıor musun
Hemen ıs bulup sen de yenı ortam kur kı kafanda kurmayı bırakıp daha
az sorunla bu aşamayı atlatabılmelısın ..

Dikkat edin,bu zamana kadar yaşayamadığı şeyler 10 ayda bitmez!

İçinde kalan hayat ne ise onun içinde siz yoksanız evlenmenin manası ne???

Çok erken başlamışsınız,şimdi gördükleri ona cazip geliyor sizse sıkıcı,tehlikeli bi durum.

Kızlar canım nasıl yanıyor bi bilseniz.. Askerden geleli 1 yıl oldu.
Hemen o face i kapamış baktım şimdi.
Ayrılmak hiç kolay gelmiyor ben birde çok duygusalım hemen unutamamki dile kolay 4 yıl.. Hem çokta seviyorum..
Ama o benim kadar sevmiyor sanırım..
Kabullenmem lazım artık.
Öyle aptal öyle körüm ki..
Nelere katlandım dayandım hep tek bırakıyor beni..
Napıcağımı şaşırdım nolur acımı dindirin nolur kızlar yardım edin bana..

Canım öncelikle düğün öncesinde ailelerinde, gelin ve damat adayının da aşırı derecede stresli olduğunu söyleyeyim. Biz eşimle düğünümüze son bir ay kala hiç tartışmadığımız kadar tartışmıştık. Çok gergin dönemler...

Ben nişanlıların/eşlerin birbirlerinin hayatına çok fazla müdahil olmasını doğru bulmuyorum. Ne olursa olsun herkesin yine kendisine özel bir hayatı olmalı. Ölçüsünde tabi. Taraflardan birinin rahatsız olduğu bir durum olduğunda diğeri bunu dikkate almalı.

Ama nişanlının da sana geç saatte dışarı çıkamıyorsun vs. demesi iyi değil. Belki senin ailen karşı bu tarz durumlara, bu insan seni bilerek nişanlandı sonuçta. Ne değişti de bunu yüzüne vuruyor? Ayrıca nişan için kredi çekeceksiniz tabi, sıkıntı yaşayacak tabi. Yok öyle armut piş ağzıma düş. Nişanlın bence henüz bunun bilincine varamamış.

arkadaşım sen çok gençsin nişanlında ,malesef erkekler geç olgunlaşıyor nişanlının şuan gezip tozup dağıtacağı zamanlar

kıskançlıklarda varki birbirinize face açmayacağımız diye söz verdik demişsin.....

sana abla tavsiyesi sen kendinden ödün verdikce daha fazlasını isteyecek........
ve sen bunları şuan kabul ettikce evlendiğinizdede free arkadaşları ile gezecek ve sen dırdır yaptığında sen zaten bunları biliyordun diyecek...

kısaca şunu diyeyim senin yaşın ve ruh halin evlilik kurumunu kaldıracak durumda ama nişanlının değil....

çünki daha hayata yeni başlıyor,sen sıktıca kaçacak ve inan bana bir saatten sonra ya sen yada o nişanı atacaksınız......

sen sen olmaktan vazgeçme derim..........çok sevdiğim biri eşi senin nişanlın gibiydi....üstelik yaşı büyüktü 3 yıllık evliliklerinde karıkoca sevgili gibi oldu gezdi tozdu

ama sonuç damat beyimizin gözü açılınca dahada özgür olmak istedi...şuan ayrılıyorlar malesef.............evlenip ayrılmaktansa iyi düşün derim sana

içinide kararttım ama gerçekelr

Çok doğru ama çok canım yanıyor ya dayanamıyorum..

yanacak belki tahmin ettiğinizden dahada fazla yanacak canınız

ama birde şöyle düşünmeye çalışın
10 ay sonra öyle yada böyle ilişkiyi düğüne kadar taşıdınız sırtınızda
sonra 1-2 ay içinde hamile kaldınız(korunurum demeyin hiçbir korunma aracı %100 güvenli değil)
bu durumunuzun etkisiyle 3-5 ay daha gitti ve sonra hamilelikte yada sonrasında sizin değişen hormonlarınızın da etkisiyle artık alttan alamaz oldunuz
karnınızda yada kucağınızda bir bebekle ayrılık noktasına gelirseniz çekeceğiniz acı inanın çok daha fazla olacak

ayrıca illa bunlar olacak diye birşey de yok
alttan almayı bıraktığınızda nişanlınız belki değişebilir
bu durumda da zaten ona güvenir evlilik yolunda gönül rahatlığıyla ilerlersiniz değilmi

Özellikle çok küçük yaşlarda başlayan ve uzun süren ilişkilerde hep gördüğüm durum bu benim. genelde kızlar sıkılır ve farklı arayışlara girer ama bu sefer farklı olmuş. sonuçta genç insanlarız arkadaşlarımızla eğlenmek gezmek gibi isteklerimiz olabilir ama bunları küçük yaştan beri kısıtlayan biri olunca insanın hayatında, en ufak bir farklı hayatı görünce hemen kayabiliyor aklı. nişanlına malesef bu düşüncelerinden dolayı kızamadım ama şöyle de bir gerçek var ki nişanlanan bir insanında böyle davranmaya, nişanlısını böyle üzmeye asla lüksü yok.oturun konuşun derim seviyorsun sonuçta üzülmen çok doğal ama bitirmeyi çözüm olarak görürsende kararlı ol çünkü evlenincede birşeyleri yaşayamamanın verdiği dışarıya olan düşkünlüğü devam edecek.

Son düzenleme:
fazla ustune dusme biraz rahat birak bakalim ne yapacak...

canım o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyorsa asla mutlu olamazsın zaten. bence araya mesafe koy, bir süre ayrı kalalım düşünelim de. o arada kafanı toparla, netleştir.

Ben onun hep yaşına göre olan olgunluğunu sevmiştim.
Hiç öyle taraklarda bezi yoktu sakin biriydi..
Ama belkide hiç böylesine bir arkadaş ortamına girmediği içindi.
Şimdiki çalıştığı yerde herkes en fazla 25 yaşında hepsi bekar insanlar..
Oda gördükçe canı çekti belkide..
Ama benim suçum neydi? Nişanlı olmak görüyorumki onun için hiçbirşey ifade etmiyor.
Ben sevinip heyecanlanırken onun umrunda değil.
Şu an yazacak birşey bile bulamıyor ağlamaktan öyle kötüyüm ki..

4 yılı atamam demişsin cnm evet atmak unutmak çok zor heleki aşkk kızgın demir tutsan yanacaksın bıraksan yanacaksın....

ama evlilik çok gerçek ömür boyuu çekeceksin.........aşkta mantık zor galip gelir ama mantıklı tarafı seç....bende yaşadım unutuluyor ve hayat sana öyle sürprizler sunuyorki

onusuz nefes alamam ölüyorum derken yeniden doğuyorsun..............

Kızlar kusura bakmayın nolur hepinize tek tek cevap yazamıyorum ama inanın hepinizi okuyorum.
İyiki yanımdasınız..

Kızlar en zoruda artık ona nasıl güveneceğimi bilmiyorum ki..
Bu ilk yanlışı değil ben kaç kez yaptığını söylemediği şeyleri araştırırken gördüm.
Kaç kez tesadüfen, gitmedim dediği veya hiç bahsetmediği şeylerin fotografını gördüm..
Ya ben nasıl güvenicem ona ya ayrılmaktan başka yol yok mu..
Of kızlar canım kopuyor sanki..

canim üzüldüm bende 1 ay olacak nisanlani,bunlar insani üzer diye tahmin ediyorum..

ama yasinizin toyluguda var,beklentileri seninkinden farkliymis..

canim bence yok face olmasin yok sununla görüsme bunlar birsey ifade etmez,herkesin senin gördügünden farkli bir cevresi var

sen engellesende iste görüsüyorlar ama o söyledikleri gercekten affedilir seyler degil,affedilmesini gectim ucu acik konusmalar

ne istiyor onu demeden imalarda bulunuyor...yani bu dedikleri ne anlama geliyor sen bana yetmiyorsun ayrilalim mi yoksa

yaptigi seye bahane mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…