Nolur yardım edin..

Çok iyi bir eş olan çok iyi de bir baba olur.
Bence çocuktan önce takkeyi çıkartıp bir önünüze koyun.
Bu benim karim diyip arkanızda duramamis.

Ne çocuğu ya, o çocuğu hangi ortamda büyüyeceksiniz hani büyükler hani aile, babasının peşine takıp babaanneye mi göndereceksiniz?
Tatilde olsa doğuma babanız götürür artık daha neler yaa

Merhaba yardımınıza şu an muhtacım…
Tam iki yıllık evliyim. Başta her şey mükemmel giderken covid dönemi düğün yapmadım sadece nikah ve gelin alma yapmıştım. Eşim durumlarının iyi olmadığını söyledi bende tamam demiştim.

Gelin alma günü annem ve kv arasında çeyizi annem çok verdiği için küçük bir münakaşa gerçekleşmiş. Sen neden bu kadar veriyorsun, tayinciler, zamanla bunların modası geçer tarzında konuşmuş . Annem de ben kendi kuzuma yapıyorum kimseyi ilgilendirmez demiş.
Kısa tutuyorum daha sonra gelin alınırken kv ve kp ortalıktan yok oldu meğerse valiz hazırlıyorlarmış .
Neyse benim tabi hiç haberim yok. Sonradan öğrendim o gece üzerimde gelinlikle ağladım…
Balayına gittik ordan el öpmeye …
Evlerine gittiğimde bana hoşgeldin bile demedi merhaba dahi demedi 4 gün boyunca benimle hiç konuşmadı. Akşamı başladı senin o annen varsa bana bunu dedi o kim oluyor siz şöyle yaptınız beni (temmuz ayı) annen pikeyle yatırdı (hava 35 ) derece . Oğluna dönüyor siz iyisinizdir tatilden geldiniz.
Neyse eşime baktım hiçbir tepki vermedi . Yüzüğü koydum önlerine buyrun dedim. Döndürdüler beni . İki gün daha kaldım yine suratıma dahi bakmadı.
Eşimle bende memuruz. O günden sonra hiçbir şey rayına oturmadı. Eşime orta yolu bul dedim ne bahram ne seyran hiçbir zaman konuşmadık. O da bulamadı. Annesi baskı ile büyütmüş , bağımlı gibi çözemedim…
Babasını aradı eşim iki gün sonra evlenmek ne kadar haksa boşanmak o kadar hak orta yol yok bizi rahatsız etmeyin drdi..
6 ay sonra boşanma davası açtım.
Babam bir şans daha ver dedi.
Annesinin yanına götürdü beni. Ben size ne yaptım dedim. Ne yaşarsanız yaşayın ailemle halletseydiniz dedim…
Sonra çıktım ordan. Eve döndüm. Her tatilde öğretmeniz 15 tatil olur yazın olur eşim ailesinin yanında . Ben hep babamdayım. İlk evlilik yıl dönümümüzde dahi.
Ben sinirle gelme derim sen dedin diye gelmedim der ama hep yalnız bırakır
Bu süreç sonunda eşim takla atarak kaza yaptı . Tam 13 kere aradım ailesini yetmedi mesaj attım. Açmadılar. Babamla biz gittik olay yerine eşimi aldık. Babam aradı yine açmadılar.
Yine tamam dedim . Ama artık bir çocuk düşünüyorum.
2 yıldır evliyim bir kere dahi yanımda ailesiyle konuşmaz.
Evin içinde bana yardım eder yemek yapar bulaşık yıkar bir dediğim iki olmaz…
Ama inanılmaz şekilde yalan söyler…
Ben ne yapacağım bilmiyorum.
Evet iyi bir de baba olur…
Ama beni kimseye karşı savunmamasından, hep pasif kalmasından , iki yıldır bu şekilde ilerletmekten çok yoruldum. Yine boşanma sürecindeyiz. O istemiyor ben istiyorum. Çünkü çok soğudum…
Ama bu şekilde Napacagım lütfen yol gösterin
Boşan.. Çocuk düşünmek mantıksız..

Kayınvalideniz tam manyakmış eğer anlattığınız sebepse isteyen istediğini istedegi kadar yapar ona neymiş olay yaratmış birde. İyi dayanmışsınız ayrıca bu kadar pasif ezik bir adama. Bence çocuk düşünmeyin bu adamdan,çocuk evet çok güzel ama o adamla ömür boyu bir bağ demek.

inanılmaz şekilde yalan söyler…

hep pasif kalmasından , iki yıldır bu şekilde ilerletmekten çok yoruldum. Yine boşanma sürecindeyiz. O istemiyor ben istiyorum. Çünkü çok soğudum…

Onu bunu bilmemde bu evlilik sizin yüzünüzden laçka olmuş. Ne dediğiniz belirsiz. Size yalan söyleyen, ailesinin yanında sizi savunamayan, pasif bir adamdan iyi bir baba olur diyip sonra soğumanız?

Bişey olmaz iki güne bulaşığınızı yıkadı diye hamile kalırsınız artık.

Tam iki yıllık evliyim. Başta her şey mükemmel giderken covid dönemi düğün yapmadım sadece nikah ve gelin alma yapmıştım. Eşim durumlarının iyi olmadığını söyledi bende tamam demiştim.

Gelin alma günü annem ve kv arasında çeyizi annem çok verdiği için küçük bir münakaşa gerçekleşmiş. Sen neden bu kadar veriyorsun, tayinciler, zamanla bunların modası geçer tarzında konuşmuş . Annem de ben kendi kuzuma yapıyorum kimseyi ilgilendirmez demiş.
Kısa tutuyorum daha sonra gelin alınırken kv ve kp ortalıktan yok oldu meğerse valiz hazırlıyorlarmış .
Neyse benim tabi hiç haberim yok. Sonradan öğrendim o gece üzerimde gelinlikle ağladım…
Evlerine gittiğimde bana hoşgeldin bile demedi merhaba dahi demedi 4 gün boyunca benimle hiç konuşmadı. Akşamı başladı senin o annen varsa bana bunu dedi o kim oluyor siz şöyle yaptınız beni (temmuz ayı) annen pikeyle yatırdı (hava 35 ) derece . Oğluna dönüyor siz iyisinizdir tatilden geldiniz.
Neyse eşime baktım hiçbir tepki vermedi . Yüzüğü koydum önlerine buyrun dedim. Döndürdüler beni . İki gün daha kaldım yine suratıma dahi bakmadı.
Eşimle bende memuruz. O günden sonra hiçbir şey rayına oturmadı. Eşime orta yolu bul dedim ne bahram ne seyran hiçbir zaman konuşmadık. O da bulamadı. Annesi baskı ile büyütmüş , bağımlı gibi çözemedim…
Babasını aradı eşim iki gün sonra evlenmek ne kadar haksa boşanmak o kadar hak orta yol yok bizi rahatsız etmeyin drdi..
Annesinin yanına götürdü beni. Ben size ne yaptım dedim. Ne yaşarsanız yaşayın ailemle halletseydiniz dedim…
Sonra çıktım ordan. Eve döndüm. Her tatilde öğretmeniz 15 tatil olur yazın olur eşim ailesinin yanında . Ben hep babamdayım. İlk evlilik yıl dönümümüzde dahi.
Bu süreç sonunda eşim takla atarak kaza yaptı . Tam 13 kere aradım ailesini yetmedi mesaj attım. Açmadılar. Babamla biz gittik olay yerine eşimi aldık. Babam aradı yine açmadılar.
Ama beni kimseye karşı savunmamasından, hep pasif kalmasından , iki yıldır bu şekilde ilerletmekten çok yoruldum. Yine boşanma sürecindeyiz. O istemiyor ben istiyorum. Çünkü çok soğudum…
Uzun uzun yazmışsınız, en sonunda "çok soğudum" demişsiniz.
Aslında ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz bence. Soğuduğunuz bir adamla aynı yatağa girmek, onun çocuğunu doğurmak, anasından babasından kopamamış bir oğlan çocuğunu koca diye yanınızda gezdirmek filan...
Ne bileyim, yapılması gereken şey net gibi görünüyor buradan bakınca.

Onu bunu bilmemde bu evlilik sizin yüzünüzden laçka olmuş. Ne dediğiniz belirsiz. Size yalan söyleyen, ailesinin yanında sizi savunamayan, pasif bir adamdan iyi bir baba olur diyip sonra soğumanız?

Bişey olmaz iki güne bulaşığınızı yıkadı diye hamile kalırsınız artık.
Ay olursa çocuğunda başını yakmayın yaaa. Düşünmeyin bence çocuk falan bu durumda. İstemiyorsa o niye zorluyorsunuz ki
çocuk düsünmüyorum olursa ne yaparım. Cinsel birlikteliğimiz boşanma sürecinde olmuyor

Boşanmak istiyorum yanında promosyon çocuk istiyorum pardon siz ne istediğinizi biliyor musunuz? Boşanmak istediğiniz birine çok yalan konuşuyor diyorsun ama iyi bir baba olur da diyorsunuz bu nasıl bir çelişki kusura bakmayın yalan söyleyen bir adamdan iyi bir baba olmaz

Annesine bağımlı adamla yürümez. Çocuk olursa aranızda o perişan olur. Sözde yetişkinler ama ailene alınıp sana dargınlık göstermesi çok çocukca bu insnaların. İnsanlar kiminle sorunu varsa onunla çözmeliler gelini de olsan sana yansıtmaları yanlış. Ek olarak bazı anneler çocuklarını gelinlerinden kıskanıyor bu yüzden çocuklarına gelinden seni kıskanıyorum diyemediği için ipe sapa gelmez bahaneler öne sürebiliyor. Bu durum bana böyle gibi geldi. Boşanman doğru karar ailesi ile birşeyler asla rayına girmez. Çünkü eş kişisi ne yazık ki tavrını koyamıyor. Ailesine o benim karım ona güzel yaklaşın küslük etmeyin diyemez sana da onlar benim ailem sende benim ailemsin iyi olmaya çabala demez ve dengeyi bulmaya çalışmaz ise o ilişkiden bir yol olmuyor. Boşanma kararını doğru buluyorum

Amannn benim kayınvalide melekmiş resmen. Annesinin nasıl davranacağını tabii ki kontrol edemez eşiniz ama bu kadar şeye de tepki vermemesi çok büyük sorun. Bu adamdan çocuk yapılmaz. Arkanıza bakmadan uzaklaşın.

Umarim bu yazi cok sinirli oldugunuz icin bu kadar anlasilmaz haldedir.
3 kez okuduktan sonra anlayabildigim kadariyla yorum yapıyorum.

Esiniz yalanci, anne memesinden kopamamis, bosanma davasını kendi aileniz istedigi icin geri cekmissiniz (?) ve simdi yine davaliksiniz. Ama cocuk olsun istiyorsunuz.

Ee sogumussunuz da zaten, ne guzel. Ayrilin gitsin.

Yav bunca olayın içinde birden bire çocuk yapma fikri nasıl çıkıyor ben çok merak ediyorum. Mesela etraftan büyükler akıl mı veriyor çocuk olsun düzelirsiniz falan mı deniyor da sanki her şey yolunda gibi bu kaosa çocuk eklemek istiyorsunuz. Evlilik yıldönümünü bile yalnız geçirirken bunun doğumunu lohudalığını falan hiç mi düşünmüyorsunuz, kv yi de babaanne yapacağınızı artık tatillerde bebekle birlikte oraya gitmeniz gerektiğini torunlarını görmek isteyeceklerini falan.

X