• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin

Elif0634

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
20
1
1
26
Nasıl anlatıcam bilmiyorum 1 yıllık ilişkim vardi ailelerimiz biliyordu nisan takıcaktik ailelerimiz tanıştıktan sonra. Bir anlık hevesimize kurban gittik ve sevişme başladık kendimi o kadar kastimki sürtunurken eliyle tuttu ve birazcık kan geldi ona sorarsam bozulmadı diyor ama ben cok endişeliyim ama o sadece zedelendi diyor kendini çok kasmaktan ve sıkmaktan dolayı internetten baktım kızlık bozukunca kan açık pembe gelir doyor ama benden gelen kan nornal edet kanı gibiydi üstünden 1 yada 2 gun geçmeden adet oldum acaba adet kanımı yoksa gerçekten bozuldumu. Üstelik ayrıldık görüşmüyoruz artık

E nasıl nişan söz yapılcaktı ki 😳😳😳 bozulmuş olabilir avuç içi kadar geldiyse .. ama bir iki damla kadar sa belki de zedelenmiştir ..

Her ikiside olabilir fakat öyle pembe olur falan diye bir durum yok oda gayet kırmızı bir kan oluyor.

E nasıl nişan söz yapılcaktı ki 😳😳😳 bozulmuş olabilir avuç içi kadar geldiyse .. ama bir iki damla kadar sa belki de zedelenmiştir ..
Avuç içi kadar gelmedi hatta bazıları çarşafa aktimi falan diye sordu hiçbir leke yoktu carsaftada sadece elimi dokundugumda az bisey vardı peçeteyle sildim çok az denilecek derecede kan vardı. Ailelerimiz tanisicakti yuz yüze ayrıldık bana sende iz bıraktım ilerde karsina cikacak bu dedi ama ney olduğunu da söylemedi. O olay oldugundada hayir olmadı demişti

Back